2011. Permise. Vi se ascunde legea.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Mar 2011, 17:10

vali stratonov scrie: Chioscurile de permise sau SRL-urile infiintate doar pt. a face BANI ar trebui sa dispara ...parerea mea. :roll:
Vali, scuza-mi mica malitiozitate, dar stii cine a contribuit mult la aparitia ca sa nu zic ca e chiar parintele chioscurilor de vandut permise si a banilor luati de la pescari si cheltuiti pe orice altceva numai pe ape si pesti nu?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Mar 2011, 17:11

Pffff.... asta a fost sub centura . :oops:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Mar 2011, 17:20

Nu a fost sub centura lui Vali, in orice caz.
N-am nicio problema cu el.
Ca-l intep usor e altceva, sper sa nu se supere. :D
Musca 13

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Mar 2011, 19:14

Tavi scrie:Nu a fost sub centura lui Vali, in orice caz.
N-am nicio problema cu el.
Ca-l intep usor e altceva, sper sa nu se supere. :D
Tavi stiu unde bati si probabil sa ai si dreptate , nu ma preocupat aceasta problema in mod deosebit ...

Dar incepind de anul trecut cind a fost scandalul AJVPS-LRS pe tema vinzarii de permise am inceput sa ma intreb ce oare au facut baietii destepti cu banii obtinuti din vinzarea de permise daca tot ne-au bagat in kkt...

Si am aflat ca i-au colectat, i-au depozitat si i-au folosit si ii folosesc in scopurile pe care le-au dictat AG-urile lor....
adica pe orice altceva decit pe populari, ecologizari , etc.

Sunt ferm convins ca nici un leu nu sa intors in ape anul trecut de la nici o asociatie detinatoare de chiosc cu permise.

Problema mea nu este ca Fane ar fi "inventat" sau nu metoda chioscului .. :oops:

ci faptul ca daca tot sa legiferat acest ordin 15 care reglementeaza intr-un fel pescuitul si gestionarea resurselor ,macar in ceasul al 12-lea cineva , adica ANPA sa vegheze ca ceea ce sa promis sa se respecte ...altfel totul ramine o mare mascarada .

P.S. Colegu Larry , nu mai incerca te rog sa ma confunzi cu personaje cu care domnia ta are ceva de impartit...personal nu am asociatie sau federatie prin care sa fi vindut vreodata permise...nu am nici o legatura cu cest aspect.

Numele meu daca se leaga de ceva se leaga eventual de o alta latura a pescuitului , a pescuitului de competitie nicidecum de SRL-uri, chioscuri sau alte bazaconii inventate sa faca bani vinzind iluzii. :oops:

Si daca va mai fi cazul sa "activez" pe undeva tot in bransa asta ma gindesc sa o fac... chiosc nu-mi fac pt. ca nu am bani de dat pe chirie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Mar 2011, 19:55

vali stratonov scrie:P.S. Colegu Larry , nu mai incerca te rog sa ma confunzi cu personaje cu care domnia ta are ceva de impartit...personal nu am asociatie sau federatie prin care sa fi vindut vreodata permise...nu am nici o legatura cu cest aspect.

Numele meu daca se leaga de ceva se leaga eventual de o alta latura a pescuitului , a pescuitului de competitie nicidecum de SRL-uri, chioscuri sau alte bazaconii inventate sa faca bani vinzind iluzii. :oops:

Domnule Vali , chiar nu am insinuat ca dumneavoastra ati vandut permise . :shock:
Problema dumneavoastra in acest sens poate fi mult mai ampla , dupa afirmatia ca "buticurile" trebuie sa dispara . Pai cand nu se mai pot face "manevre" cu permisele , va treziti ca acestea trebuie sa dispara? :shock:

Pe dumneavoastra nu va cunosc personal si nici ca pescar , insa alaturi de cel mai mare escroc si anume Fane , eu nu va vad o persoana credibila . Imi pare rau , asta este parerea mea .
Din punct de vedere "pescaresc" , putem schimba oricand pareri si idei , eventual sfaturi , dar cand vine vorba de legi , onoare si curaj , eu ma dau la o parte din calea dumneavoastra si imi permit sa va pun numai intrebari indiscrete .
De exemplu de premiile de la baracuda . Cand le da Fane ? Trebuie sa stiti ceva , macar din auzite , ca doar sunteti in acelasi "birou" ,nu?

Eu unul , nu m-as pune sa fac ceva cu un escroc ca Fane .

PS: o curiozitate am si anume : cum se stabileste presedintele Federatiei ? sau cine este in masura sa il aleaga ?

Va multumesc frumos !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Mar 2011, 20:10

vali stratonov scrie:

eu zic sa tii macar un ochi larg deschis in directia asta...pentru ca intentia de a transforma structura sportiva la care se munceste acum intr-o noua caracatita de vandut permise a fost marturisita voalat cu gurita lui de ilustrul personaj, chiar aici pe forum :?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mar 2011, 20:31

Tavi.....cum poti sa pui la indoaiala buna credinta a d-lui Popescu ,care ,nu face nimic ,decit pentru "binele pescarilor""??? :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Mar 2011, 20:58

Mai , dar rai mai sunteti.... :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Mar 2011, 21:04

Indian Larry scrie:
vali stratonov scrie:P.S. Colegu Larry , nu mai incerca te rog sa ma confunzi cu personaje cu care domnia ta are ceva de impartit...personal nu am asociatie sau federatie prin care sa fi vindut vreodata permise...nu am nici o legatura cu cest aspect.

Domnule Vali , chiar nu am insinuat ca dumneavoastra ati vandut permise . :shock:
Problema dumneavoastra in acest sens poate fi mult mai ampla , dupa afirmatia ca "buticurile" trebuie sa dispara . Pai cand nu se mai pot face "manevre" cu permisele , va treziti ca acestea trebuie sa dispara? :shock:

Pe dumneavoastra nu va cunosc personal si nici ca pescar , insa alaturi de cel mai mare escroc si anume Fane , eu nu va vad o persoana credibila . Imi pare rau , asta este parerea mea .
Din punct de vedere "pescaresc" , putem schimba oricand pareri si idei , eventual sfaturi , dar cand vine vorba de legi , onoare si curaj , eu ma dau la o parte din calea dumneavoastra si imi permit sa va pun numai intrebari indiscrete .
De exemplu de premiile de la baracuda . Cand le da Fane ? Trebuie sa stiti ceva , macar din auzite , ca doar sunteti in acelasi "birou" ,nu?

Eu unul , nu m-as pune sa fac ceva cu un escroc ca Fane .

PS: o curiozitate am si anume : cum se stabileste presedintele Federatiei ? sau cine este in masura sa il aleaga ?

Va multumesc frumos !
Domnule coleg Larry va raspund fara nici o problema :

1.Problema"buticurilor " care nu fac altceva decit sa stringa banii fara sa intoarca nimic inapoi ar fi cazul sa dispara ...parerea mea.

2.Nu am zis ca ati fi insinuat ca vind permise dar ati incercat sa ma apropiati de un subiect strain mie...

3.Parerea dumneavoastra despre mine sau altcineva va apartine si chiar nu doresc sa o discut ...eventual sa o respect.

4. Premiile neplatite de la concursul Baracuda sper sa le plateasca cei care le-au promis si in cel mai scurt timp posibil, adica organizatorii de la FNPSR....
Nu am avut si nu am nici o legatura cu acest subiect ...nu sunt membru FNPSR si nici nu am avut vre-o "contributie" la acesta speta.

5. Apartenenta mea la viitoare Federatie Sportiva este doar din pasiunea pe care o am fata de pescuitul de competitie... nu are legatura cu nume, persoane sau alte interese.

6.Presedintele Federatiei este ales de catre Adunarea Generala a asociatilor....in cazul domnului Popescu au votat cele 10 cluburi fondatoare ale Federatiei.

Presedintele ca si toate functiile de conducere se voteaza in urma unor propuneri venite din partea membrilor asociati.

Sper sa va fi putut fi de folos.

:wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Mar 2011, 21:09

Domnule Vali , pentru mine lucrurile sunt clare acum .Totusi mai am o intrebare : care sunt cele 10 cluburi fondatoare ale Federatiei ? :roll:

Scrie răspuns