Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- veteran
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
sau triplu gherla ? 16 persoane blanc total... in mansa 2 am luat 12 nepunctabili ai vazut mha ce ne'au facut acestia? ne'au luat salau si ni l'au dus la cora mha... ca sa numai zic ca umbla unu cu plasa dupe mine sa nu prinz nimicaPREDATOR a scris:
A fost de vis la antrenamente... ..capturi numa una si una.... ....sau convins multi ca nu mai este acelasi peste ca anult trecut... ,,,,,au fost putini salai punctabili.....nici strapazani sub masura nu au fost multi.......PARIEZ CA 10 DIN FIECARE GRUPA VOR AVEA ,,,GHERLUTZA DE AUR ......
locul 1. Doru Somesan (12 pesti??? )
2. Giani Tatu
3. Eugen German
4. Andrei Sava
cea mai mare captura Alin Nedelcu 73cm
au fost multi pescari cu experienta care au dat kix'uri... dupa ce la Sarulesti Iercosan a luat locul 1, aici 2 manse le'a dat blanc a punctat in ultima mansa cu un peste... a fost ciudat rau de tot... vedeam pestii pe sonar cum stau lipiti de praguri si structuri si nu vroiau sub nici o forma... deci nu aia care alearga pestele cu plasele... si pe unii concurenti sunt de vina ca nu s'a prins, pur si simplu balta a fost handralita de'a binelea in ultimele saptamani, azi un amic a fost pe frasinet si a prins destul de bine... mai bine ca cel care a luat locul 1... si intr'o singura zi... dificil...
ce as mai avea de adaugat... VA ROG DIN SUFLET CA LA URMATOARELE CONCURSURI FITI INTELEGATORI SI DUCETI PAHARELE DIN PLASTIC STICLELE SI CELELALTE HARTII LA COSURILE DE GUNOI a fost nevoie de mai bine de o ora sa adunam toate resturile impanzite pe zona de campare...
in rest numai de bine si fir intins!
imi pare rau de acest concurs...m-am oprit azi pe la Va si m-am uitat la concurenti, am facut si nite poze, lumea se plimba...pacat! pacat ca nu s-a prins. presiunea concurentilor dar mai ales pescuitul induistrial a schimbat balta si nu in bine.
In alta oridine de idei am pescuit la Frasinet (de pe mal) si am prins cam 10 salai din care 8 peste dimensiune, 2 mai mari, 1,5 si 2kg, si vreo 10-12bibani.
pentru vremea asta de mare acalmie, si caldura aia insuportabila, am fost multumit.
o particularitate: pe aia mari i-am prins la 50-60m de mal cu jiguri de 14 si 17g, gruburi verzi, cum iti scapa mai langa mal...era moarte.
In alta oridine de idei am pescuit la Frasinet (de pe mal) si am prins cam 10 salai din care 8 peste dimensiune, 2 mai mari, 1,5 si 2kg, si vreo 10-12bibani.
pentru vremea asta de mare acalmie, si caldura aia insuportabila, am fost multumit.
o particularitate: pe aia mari i-am prins la 50-60m de mal cu jiguri de 14 si 17g, gruburi verzi, cum iti scapa mai langa mal...era moarte.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...