PREDATOR scrie:....o sa se vada la antrenamente si la concurs ce mai gherlutze o sa fie....
fi sincer si destainu-te , de asta iti este frica sau care este problema ta , ... sa te intelegem.
daca bat oameni drumul din tara pana la VA doar ca sa dea o gherla , crezi ca le vom rezerva un sector special : "SECTORUL CELOR FARA BI DE BUCURESTI" ? vorba lui Bunicu: "La tati ni greu , dar nu la toti odata" unii pe un sector , alti pe altul dar toti in aceiasi balta.
se pare ca totusi nu intelegi , iar eu in calitate de organizator o sa am rabdarea necesara sa te fac sa intelegi:
- balta este, a fost, si va fi pescuita cu plase. Pescuit industrial la specia : NOVAC.
- aceiasi situatie am avut-o si anul trecut cand rezultatele din concurs au fost bune.
- la orice concurs de pescuit se dau gherle , chiar si la Sarulesti au fost nu mai putin de 54 de gherle. Ca se castiga concursuri cu cativa pesti , .. asa a fost aproape intodeauna (cu mici exceptii).
- unul dintre motivele pentru care uni pescari participa la concursuri este ca sa arate cat de buni sunt ei , cand unii nu prind peste alti prind peste.
Poate ai simtit asta cateodata ..
cu scuzele de rigoare , dar nu am vrut sa fiu rautacios