Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Mai 2008, 08:00

Ionut the carp scrie:
StefanDinu scrie:Cu plasele imi suna a Teoria conspiratiei ... ati vazut voi plase? Sau doar ati banuit ca sub sticlele de platic ancorate in apa sunt plase. Ca la dracu: e duminica! Taranii aia puturosi de abia muncesc in timpul saptamanii.
agati intre ape, langa un pet si iti rupi pp de 10.... cum iti pare? poate nu era plasa:-?? dar poate era :roll:
poate ti-a taiat vreo stiuca mare... :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 12 Mai 2008, 08:55

pentru toti participantii la concursul de la Valea Argovei:
- accesul pe apa, in concurs, nu se poate face decat dupa ce au semnat declaratia de propria raspundere si procesul verbal de primire a vestei.
- fiecare concurent va primi un ecuson pentru identificare.
- insotitori, arbitri si reprezentanti media vor primi ecusoane distincte de cele ale concurentilor.
Ultima oară modificat 12 Mai 2008, 09:05 de către Gyorg, modificat 1 dată în total.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 12 Mai 2008, 09:04

Am fost sambata si duminica la Argovei - am pescuit pe toate sectoarele si nici urma de plasa in timpul zilei; din informatiile culese salaul a inceput sa miste mai bine (pe unele zone).

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Mai 2008, 11:40

intr-adevar, simbata au inceput sa le intinda cam pe la 7 seara.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 12 Mai 2008, 12:17

tu ce faci?? ori dormi pe balta ori esti paznic ?? :lol:

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 12 Mai 2008, 16:08

Mark Twain scrie:Am fost sambata si duminica la Argovei - am pescuit pe toate sectoarele si nici urma de plasa in timpul zilei; din informatiile culese salaul a inceput sa miste mai bine (pe unele zone).
:shock: ....Cat TUPEU ,,,putezti avea ,,,,nu va e rusine sa spuneti ca nu erau plase ...faceti parte din categoria PUPINCURISTILOR....care spun ca nu au fost plase bagate ,,si vezi doamne salaul a inceput sa se miste bine ....poate prin PLASELE DE GUTA.... :roll: ......o sa se vada la antrenamente si la concurs ce mai gherlutze o sa fie.... :lol: .....TOATA VIATZA O SA RAMANETZI APLECATZI .... :lol: ........

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 12 Mai 2008, 16:30

PREDATOR scrie:....o sa se vada la antrenamente si la concurs ce mai gherlutze o sa fie.... :lol:
fi sincer si destainu-te , de asta iti este frica sau care este problema ta , ... sa te intelegem.

daca bat oameni drumul din tara pana la VA doar ca sa dea o gherla , crezi ca le vom rezerva un sector special : "SECTORUL CELOR FARA BI DE BUCURESTI" ? vorba lui Bunicu: "La tati ni greu , dar nu la toti odata" unii pe un sector , alti pe altul dar toti in aceiasi balta.

se pare ca totusi nu intelegi , iar eu in calitate de organizator o sa am rabdarea necesara sa te fac sa intelegi:

- balta este, a fost, si va fi pescuita cu plase. Pescuit industrial la specia : NOVAC.

- aceiasi situatie am avut-o si anul trecut cand rezultatele din concurs au fost bune.

- la orice concurs de pescuit se dau gherle , chiar si la Sarulesti au fost nu mai putin de 54 de gherle. Ca se castiga concursuri cu cativa pesti , .. asa a fost aproape intodeauna (cu mici exceptii).

- unul dintre motivele pentru care uni pescari participa la concursuri este ca sa arate cat de buni sunt ei , cand unii nu prind peste alti prind peste.

Poate ai simtit asta cateodata .. :wink:

cu scuzele de rigoare , dar nu am vrut sa fiu rautacios :)
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 12 Mai 2008, 16:54

predator .... !! pana nu verifici informatia facuta de mine sa faci pupincurist pe altcineva; esti un frustrat sau ce ? poti castiga un concurs doar daca esti unul dintre cei mai buni, nu sa te astepti sa-ti dea balta peste in plastic si in traista cat nu poti duce ... . au fost pescari care au prins peshte sambata si duminica; faptul ca altii nu au prins e o problema tehnica; la antrenamente .. te antrenezi ... si cauti locuri; daca intra si peste punctabil si de retinut cu atat mai bine; la un pescuit de placere e altceva ... aproape ca esti singur pe balta .... si sunt prea multe de explicat asa ca o sa inchei aici .... CRED CA AI PRICEPUT MESAJUL

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 12 Mai 2008, 20:54

Mark Twain scrie:predator .... !! pana nu verifici informatia facuta de mine sa faci pupincurist pe altcineva; esti un frustrat sau ce ? poti castiga un concurs doar daca esti unul dintre cei mai buni, nu sa te astepti sa-ti dea balta peste in plastic si in traista cat nu poti duce ... . au fost pescari care au prins peshte sambata si duminica; faptul ca altii nu au prins e o problema tehnica; la antrenamente .. te antrenezi ... si cauti locuri; daca intra si peste punctabil si de retinut cu atat mai bine; la un pescuit de placere e altceva ... aproape ca esti singur pe balta .... si sunt prea multe de explicat asa ca o sa inchei aici .... CRED CA AI PRICEPUT MESAJUL
MARK...te-am facut PUPINCURIST.....pt ca eu am fost sambata la V.A....si am vazut personal plasele de guta , m-am agatat de ele cu sonaru si cu motoru,,,,,,,daca e nevoie o sa postez si un filmulet cu plasele bagate in fatza la vii,pe platou la plopi si in jurul insulei din fatza casei domnului TOMOIAGA...le-au scos dimineatza la ora 06 (dimineatza) pe cele din jurul insulei si de la plopi ,celel de la vii au ramas si in cursul zilei ..dupa care pe seara le-au bagat din nou pe platou la plopi...acum intelegi de ce te-am facut "PUPINCURIST."..... :lol: ....

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

E MARE SEFU NOSTRU....

Mesaj de PREDATOR » 12 Mai 2008, 21:17

Gyorg scrie:
PREDATOR scrie:....o sa se vada la antrenamente si la concurs ce mai gherlutze o sa fie.... :lol:
fi sincer si destainu-te , de asta iti este frica sau care este problema ta , ... sa te intelegem.

daca bat oameni drumul din tara pana la VA doar ca sa dea o gherla , crezi ca le vom rezerva un sector special : "SECTORUL CELOR FARA BI DE BUCURESTI" ? vorba lui Bunicu: "La tati ni greu , dar nu la toti odata" unii pe un sector , alti pe altul dar toti in aceiasi balta.

se pare ca totusi nu intelegi , iar eu in calitate de organizator o sa am rabdarea necesara sa te fac sa intelegi:

- balta este, a fost, si va fi pescuita cu plase. Pescuit industrial la specia : NOVAC.

- aceiasi situatie am avut-o si anul trecut cand rezultatele din concurs au fost bune.

- la orice concurs de pescuit se dau gherle , chiar si la Sarulesti au fost nu mai putin de 54 de gherle. Ca se castiga concursuri cu cativa pesti , .. asa a fost aproape intodeauna (cu mici exceptii).

- unul dintre motivele pentru care uni pescari participa la concursuri este ca sa arate cat de buni sunt ei , cand unii nu prind peste alti prind peste.

Poate ai simtit asta cateodata .. :wink:

cu scuzele de rigoare , dar nu am vrut sa fiu rautacios :)
DOMNUL GYORG...STIMATE ORGANIZATOR....nu incerca sa ocolesti subiectul ,problema este ca nu se pot abtine administratorii de la V.A...sa nu bage plasele cu o saptamana inaintea unei etape de concurs national ,sa nu arate nici un pic de respect fatza de oamenii care strabat sute de km,,,de banii cheltuitzi nu mai discutam,ASTA E MAREA PROBLEMA....vizavi de faptul ca se scoate numa fitofag sunt povesti de adormit copii...se stiu anumite locuri unde este distribuit pestele de pe V.A....si se vede pestele :lol: ...fitofagul cu dintzi :wink: ...si fitofagul cu solzi de aur.... :idea: .....poate va datzi cu parerea si despre somnii morti...daca tot spunetzi ca se pescuieste numa fitofag,,credetzi ca daca 99%din concurentzii din turneul avp se pun pe un loc unde exista salau...vor da gherla.... :roll: ..tozti au experientza si scule necesare sa prinda salau...MA SCUZATZI DACA INTRU SI MAI SCRIU LUCRURI PE CARE LE VAD MAI TOTI OAMENII CARE PESCUIESC PE VALEA ARGOVEI... :arrow: ...... :lol:

Scrie răspuns