Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 13 Mai 2008, 07:30

stiu cine esti TU - iti stiu si numele neam de TRAISTA ce ne esti! cel care acuza pe altul ca baga plase noaptea cand tu furi peshte ziua cu sacul ??( ......vezi declaratia ta). Daca ai luat peshte pana nu ai mai putut duce in timpul Sambetei, de ce tot faci afirmatii ca nu se prinde peshte?? ... sau vrei sa imprastii doar un zvon sa-ti acoperi tu mirsavia facuta ?? Eu ti-am explicat "predator de baboi" ca nu am vazut bagandu-se plase si nici scotandu-se de cand am venit si pana cand am plecat; am mai afirmat ca s-a prins si peshte ... in adevarul acestei afirmatii intra si faptul ca si tu ai prins bine; apropo l-ai eliberat sau te numeri printre cei 2 exclusi de pe balta ?? la ora 06,00 erai deja pe balta ? ciudat rau! regula e ca se intra pe balta la ora 08,00 si numai cu anuntarea paznicului

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Mai 2008, 11:05

...incredibil.

btw, sper sa nu fie vant ca la Saru in mansa a III-a, m-a terminat vijelia aia.
accuweather zic de bine: vremea pe vale in wknd
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 13 Mai 2008, 11:16

Mark Twain scrie:stiu cine esti TU - iti stiu si numele neam de TRAISTA ce ne esti! cel care acuza pe altul ca baga plase noaptea cand tu furi peshte ziua cu sacul ??( ......vezi declaratia ta). Daca ai luat peshte pana nu ai mai putut duce in timpul Sambetei, de ce tot faci afirmatii ca nu se prinde peshte?? ... sau vrei sa imprastii doar un zvon sa-ti acoperi tu mirsavia facuta ?? Eu ti-am explicat "predator de baboi" ca nu am vazut bagandu-se plase si nici scotandu-se de cand am venit si pana cand am plecat; am mai afirmat ca s-a prins si peshte ... in adevarul acestei afirmatii intra si faptul ca si tu ai prins bine; apropo l-ai eliberat sau te numeri printre cei 2 exclusi de pe balta ?? la ora 06,00 erai deja pe balta ? ciudat rau! regula e ca se intra pe balta la ora 08,00 si numai cu anuntarea paznicului
:D MARK nu am intrat asa dinieatza ,dar am fost in trecere si am vazut ce se intampla...am avut umpic de treaba pe la manastirea ca ma trage niscaiva salua de mana intr-un loc ,,,dupa care am venit peV.A..AM INTRAT PE APA PE LA 10!!!!...LA TRAISTA voi baga toata viata cat am sa pescuiesc....asta simt ,asta fac....prind pestele baltii ,,pestele pe care nu la bagat nimeni in V.A....mark fac afirmatii ca nu se prinde peste pt ca se prinde din ce in ce mai prost .....am pescuit mult in afara zonei de concurs....SA POT SA BAG LA TRAISTA :lol: NU VREAU SA DEZVALUI CANTITATEA SA NU TE IA TRANSPISATIA.... :lol: ........E DIN DOUA CIFRE ... :wink: ....... :arrow: ..... :P

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 13 Mai 2008, 11:31

eu o sa epuizez acest subiect! nu stiu ce vrei de fapt si nu am de gand sa-mi pierd timpul in felul asta! daca ai dorit sa stie lumea ca esti cel mai tare pescar sa stii ca toti am citit printre randuri; vad ca de fapt tu spui ca iei pestele care ti se cuvine de la natura, pt ca e al baltii .. nu ca de fapt furi de stingi! la Dunare cand te duci tot asa faci?? si pestele ala tot de la natura e! TU DE FAPT ESTI PROPRIETAR PE TOT BAZINUL HIDROGRAFIC AL ROMANIEI SI POTI SA FACI MACEL CAND SI CUM VREI TU, DOAR PT CA E DE LA NATURA; cand iti inviti un prieten acasa ti-ar placea sa afli ca dupa ce l-ai omenit ti-a furat din casa sau, mai rau, ca s-a culcat si cu nevasta ta?
exista o limita si aceea ar trebui sa fie limita bunului simt pe care tu nu o ai! GATA AM TERMINAT; DACA AI BUN SIMT INCETEZI PT CA DEJA E PENIBIL

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 13 Mai 2008, 11:32

PREDATOR scrie:.....am pescuit mult in afara zonei de concurs....SA POT SA BAG LA TRAISTA :lol: NU VREAU SA DEZVALUI CANTITATEA SA NU TE IA TRANSPISATIA.... :lol: ........E DIN DOUA CIFRE ... :wink: ....... :arrow: ..... :P
:shock: no comment,
tocmai de oameni ca tine nu avem nevoie , cel putin la concursuri.

concursurile au ca tinta latura sportiva a pescuitului, asa cum este in orice sport.

daca doresti sa-ti indesi traista n-ai decat sa te duci la pescuit si nu la concursuri.

ultima parere personala despre tine si am sa-ti ignor orice postare de acum incolo , din cauza celor ca tine suntem de kk peste tot pe unde ne ducem. Incepand din fata casei unde ne stergem pe covorul vecinului ca sa nu-l murdarim pe-al nostru , si pana la inderdictiile afisate prin magazinele din afara tari: "Interzis romanilor si cainilor"
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

SE PATAEAZA TURNEUL AVP....

Mesaj de PREDATOR » 13 Mai 2008, 20:58

Gyorg scrie:
PREDATOR scrie:.....am pescuit mult in afara zonei de concurs....SA POT SA BAG LA TRAISTA :lol: NU VREAU SA DEZVALUI CANTITATEA SA NU TE IA TRANSPISATIA.... :lol: ........E DIN DOUA CIFRE ... :wink: ....... :arrow: ..... :P
:shock: no comment,
tocmai de oameni ca tine nu avem nevoie , cel putin la concursuri.

concursurile au ca tinta latura sportiva a pescuitului, asa cum este in orice sport.

daca doresti sa-ti indesi traista n-ai decat sa te duci la pescuit si nu la concursuri.

ultima parere personala despre tine si am sa-ti ignor orice postare de in acum incolo , din cauza celor ca tine suntem de kk peste tot pe unde ne ducem. Incepand din fata casei unde ne stergem pe covorul vecinului ca sa nu-l murdarim pe-al nostru , si pana la inderdictiile afisate prin magazinele din afara tari: "Interzis romanilor si cainilor"
DOMNULE GYORG..no coment pt ce sa intampla la V.A.vizavi de pescuitul industrial cu scule interzise de lege.... :twisted: daca va considerati un aparator al dreptatii si al adevarului de ce nu prezentati ce se intampla la V.A. cu adevarat....atata timp cat pe V,A..se pescuieste industrial intr-un mod barbar EU DE CE SA ELIBEREZ PESTELE..????....SAL LAS PE MANA PLASELOR DE GUTA SI AL CURENTULUI ELECTRIC....VEZI SOMNII MORTII POSTATI DE UN PESCAR DE PA V.A......concursurile respectiv avp numai are demult o latura sportiva ...,,,,sa transformat in bisericute ...pardon in asociatii...in care mai mult conteaza banii obtinuti de administratorii pistelor de concurs decat buna dispozitie a concurentilor.... :twisted: .....

razvan m.
veteran
veteran

Re: SE PATAEAZA TURNEUL AVP....

Mesaj de razvan m. » 13 Mai 2008, 21:08

PREDATOR scrie: ....concursurile respectiv avp numai are demult o latura sportiva ...,,,,sa transformat in bisericute ...pardon in asociatii...in care mai mult conteaza banii obtinuti de administratorii pistelor de concurs decat buna dispozitie a concurentilor.... :twisted: .....
O cam iei pe aratura. Ai participat la vreun concurs sau faci pe haiducul asa din instinct ?!
Ce te face sa tragi concluzia ca turneul si-a pierdut latura sportiva ? Sau ca ar conta doar banii obtinuti de administratori in detrimentul concurentilor ?
Cu astfel de afirmatii iti pierzi si ultima farama de credibilitate.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 13 Mai 2008, 21:09

PREDATOR esti PENIBIL! Traistar si fomist!

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 13 Mai 2008, 21:10

Mark Twain scrie:stiu cine esti TU - iti stiu si numele neam de TRAISTA ce ne esti! cel care acuza pe altul ca baga plase noaptea cand tu furi peshte ziua cu sacul ??( ......vezi declaratia ta). Daca ai luat peshte pana nu ai mai putut duce in timpul Sambetei, de ce tot faci afirmatii ca nu se prinde peshte?? ... sau vrei sa imprastii doar un zvon sa-ti acoperi tu mirsavia facuta ?? Eu ti-am explicat "predator de baboi" ca nu am vazut bagandu-se plase si nici scotandu-se de cand am venit si pana cand am plecat; am mai afirmat ca s-a prins si peshte ... in adevarul acestei afirmatii intra si faptul ca si tu ai prins bine; apropo l-ai eliberat sau te numeri printre cei 2 exclusi de pe balta ?? la ora 06,00 erai deja pe balta ? ciudat rau! regula e ca se intra pe balta la ora 08,00 si numai cu anuntarea paznicului
MARK .....nu am cum sa ma numar printre cei 2.. :lol: ..pt ca eu sunt THE ONE..THEONLY ONE :twisted: ...PREDATOR....PREDATOR ESTE UN BREND... :wink: SUB ACEST NIK SCRIU MAI MULTI PESCARI CARE NU AU LA INIMA OAMENII PARVENITI,,,ADMINISTRATORI DE BALTI.... :twisted: ..... :arrow: ... :lol: ....cei doi au fost esclusi pt ca au vazut plasele de pe apa :lol: ?????....... :shock:

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Re: SE PATAEAZA TURNEUL AVP....

Mesaj de PREDATOR » 13 Mai 2008, 21:17

razvan m. scrie:
PREDATOR scrie: ....concursurile respectiv avp numai are demult o latura sportiva ...,,,,sa transformat in bisericute ...pardon in asociatii...in care mai mult conteaza banii obtinuti de administratorii pistelor de concurs decat buna dispozitie a concurentilor.... :twisted: .....
O cam iei pe aratura. Ai participat la vreun concurs sau faci pe haiducul asa din instinct ?!
Ce te face sa tragi concluzia ca turneul si-a pierdut latura sportiva ? Sau ca ar conta doar banii obtinuti de administratori in detrimentul concurentilor ?
Cu astfel de afirmatii iti pierzi si ultima farama de credibilitate.
RAZVAN te apreciez pt capturile tale ,,,,am spus ca ar conta banii obtinuti de administratori datorita faptului ca a crescut taxa de participare de la o etapa la alta iar premiile nu prea au crescut .....legat de credibilitatea mea :idea: ....nu e necesar sa fac vreo demonstratie pt ca au vazut mai toti care au fast pe V.A.ce am vazut si eu.......o sa te convingi ca este peste mai putin decat anul trecut la antrenamente ....nici macar bibanul nu mai este cel de anul trecut.....

Scrie răspuns