Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 11 Mai 2008, 17:59

Stefane se stie ceva de grupe? multam frumos ! :D

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Mai 2008, 17:59

Dupa cum spuneam: "cu o gherla suntem toti datori" ... dar 2 !!! Insemna cu tu ai luat-o si pe a mea !!!!!!!

Stai linistit ... concentreaza-te, elimina timpii morti si vei prinde ... grasshoper.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Mai 2008, 18:01

ce ne facem cu plasele? in sect 3 erau 2 la plopi si la statie, in sectorul 1 parca sa zic ca am dat de una... in sectorul 2 nu am ajuns... asta e chiar lipsa de bun simt :evil:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Mai 2008, 18:06

Cu plasele imi suna a Teoria conspiratiei ... ati vazut voi plase? Sau doar ati banuit ca sub sticlele de platic ancorate in apa sunt plase. Ca la dracu: e duminica! Taranii aia puturosi de abia muncesc in timpul saptamanii.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Mai 2008, 18:08

StefanDinu scrie:Cu plasele imi suna a Teoria conspiratiei ... ati vazut voi plase? Sau doar ati banuit ca sub sticlele de platic ancorate in apa sunt plase. Ca la dracu: e duminica! Taranii aia puturosi de abia muncesc in timpul saptamanii.
agati intre ape, langa un pet si iti rupi pp de 10.... cum iti pare? poate nu era plasa:-?? dar poate era :roll:

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 11 Mai 2008, 21:49

StefanDinu scrie:Cu plasele imi suna a Teoria conspiratiei ... ati vazut voi plase? Sau doar ati banuit ca sub sticlele de platic ancorate in apa sunt plase. Ca la dracu: e duminica! Taranii aia puturosi de abia muncesc in timpul saptamanii.
Domnule DINU.....ce conspiratie sa mai fie ca au vazut toti plasele de pe zonele de concurs... :shock: ...toate sticlele sunt semne unde tre sa bage sculele de guta alea" permise de regulament"......ce ma deranjeaza mai tare este lipsa bunului simt al administratorilor cat si a organizatorului de concurs din aceasta etapa din turneul avp.....numai in pielea la cei care strabat sute de km sa nu fii...
:cry: ...sa nu sa poata abtina o saptamana sa nu se bage plasele si mai ales pe zona de concurs :roll: ..o etapa de concurs national ... :oops: ...rusinica ,rusinica ,rusinicaaaaaaaaaa.....

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Mai 2008, 21:57

Poate imi spui si mie cum te cheama ... asa sa nu ne mai domnim!

Sticlele pe apa nu inseamna plase !!! Scurt !!!
Ai vazut cu se bagau plase ??? Ai scos tu plase cu jigg-ul ???
Pana una alta cred ca ne cautam scuze pentru rezultatele nu tocmai bune de la concurs !!!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Mai 2008, 07:56

Predator
te-ai uitat in oglinda si la postarile tale cand vorbesti de lipsa de bun simt a organizatorului si a administratorului lacului ?
cred ca ar trebui sa-ti controlezi postarile putin ...tot datorita bunului simt pe care il invoci
ionut daca era plasa in ce ai rupt o scoteai afara cu pp de 10 si o vedeai nu rupeai jos fara sa vezi plasa.
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 12 Mai 2008, 07:57

pentru cei interesati, plase sunt , au fost la fel si anul trecut la concursul de la VA, pescuitul cu plase are ca tinta novacul si nu shalaul, satisfacti-va curiozitatea si uitati-va ce scot pescari din plasa (eu am facut-o).Dupa aceea stam de vorba !
cu siguranta ca densitatea de peste scade atata timp ca este calarit si indesat in saci sau pe fundul gentilor, in special in zona de concurs :evil:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Mai 2008, 07:59

E chiar frumos pe V.A.....plase cat vezi cu ochiii ....am loat de trei ori plasa in sonar si de 5ori in elice la motor...dupa care au venit oamenii cu taxa ...si mia spus sa nu cumva sa prind mai mult de 5 kile ..... ....AM AVUT NOROC CA A VENIT UN PRETEN CU MASINA ..I-AM DAT PESTELE SA MIL DUCA ACASA LA BUC ..SA NU SE STRICE ....dupa care am avut un control la traista..... ...ce tupeu pe acesti oameni asazisi paznici care dupa ce intind kilometrii de scule vin sa te controleze la traista....e de tot rahatul... ....asa ca pretenu la masina se cunoaste. .......
QED....
traista inainte de orice ....ca de aia e buni baboii la multi ....
Foame mare
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns