Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
agati intre ape, langa un pet si iti rupi pp de 10.... cum iti pare? poate nu era plasa:-?? dar poate eraStefanDinu scrie:Cu plasele imi suna a Teoria conspiratiei ... ati vazut voi plase? Sau doar ati banuit ca sub sticlele de platic ancorate in apa sunt plase. Ca la dracu: e duminica! Taranii aia puturosi de abia muncesc in timpul saptamanii.

Domnule DINU.....ce conspiratie sa mai fie ca au vazut toti plasele de pe zonele de concurs...StefanDinu scrie:Cu plasele imi suna a Teoria conspiratiei ... ati vazut voi plase? Sau doar ati banuit ca sub sticlele de platic ancorate in apa sunt plase. Ca la dracu: e duminica! Taranii aia puturosi de abia muncesc in timpul saptamanii.

- StefanDinu
- veteran
Predator
te-ai uitat in oglinda si la postarile tale cand vorbesti de lipsa de bun simt a organizatorului si a administratorului lacului ?
cred ca ar trebui sa-ti controlezi postarile putin ...tot datorita bunului simt pe care il invoci
ionut daca era plasa in ce ai rupt o scoteai afara cu pp de 10 si o vedeai nu rupeai jos fara sa vezi plasa.
te-ai uitat in oglinda si la postarile tale cand vorbesti de lipsa de bun simt a organizatorului si a administratorului lacului ?
cred ca ar trebui sa-ti controlezi postarile putin ...tot datorita bunului simt pe care il invoci
ionut daca era plasa in ce ai rupt o scoteai afara cu pp de 10 si o vedeai nu rupeai jos fara sa vezi plasa.
pentru cei interesati, plase sunt , au fost la fel si anul trecut la concursul de la VA, pescuitul cu plase are ca tinta novacul si nu shalaul, satisfacti-va curiozitatea si uitati-va ce scot pescari din plasa (eu am facut-o).Dupa aceea stam de vorba !
cu siguranta ca densitatea de peste scade atata timp ca este calarit si indesat in saci sau pe fundul gentilor, in special in zona de concurs
cu siguranta ca densitatea de peste scade atata timp ca este calarit si indesat in saci sau pe fundul gentilor, in special in zona de concurs

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
QED....E chiar frumos pe V.A.....plase cat vezi cu ochiii ....am loat de trei ori plasa in sonar si de 5ori in elice la motor...dupa care au venit oamenii cu taxa ...si mia spus sa nu cumva sa prind mai mult de 5 kile ..... ....AM AVUT NOROC CA A VENIT UN PRETEN CU MASINA ..I-AM DAT PESTELE SA MIL DUCA ACASA LA BUC ..SA NU SE STRICE ....dupa care am avut un control la traista..... ...ce tupeu pe acesti oameni asazisi paznici care dupa ce intind kilometrii de scule vin sa te controleze la traista....e de tot rahatul... ....asa ca pretenu la masina se cunoaste. .......
traista inainte de orice ....ca de aia e buni baboii la multi ....
Foame mare