Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce ai prins? Eu joi 1-Mai, 4 salai si 10 bibani, 2 salai peste 40cm; 1 si 1,5kg, ceilalti la vreo 500gPike scrie:Am fost vineri 02.05.08 pe Vale la pescuit in zona de concurs.La ora 18 cand am iesit de pe apa intindeau baietii o plasa(in zona plopilor de unde incepe platoul)de pe un mal pe altul...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- utilizator constant
Domnule OVIDIU.......Ionut the carp scrie:ovidiule daca te incalzeste cu ceva iti spui eo... joi cand am fost pe sectorul 3 scoteau baietii un navod... erau 2 lotci cu freo 12-14 oameni... asta asa ca tot vrem sa facem valuri...![]()
la concurs treaba cred ca va sta astfel: cine are pp de 30-50lb si prinde primul navod/plasa castiga!! asta ca sa nu ziceti ca's baiat rau si nu va dau un pont...mai ales celor care vin de departe
m'am pregatit temeic in aceasta privinda cu un ambassadeur 6601 un bat de jerk de 60-120g si pp de 50lb pe direct fara leader!

-
- veteran
in zona aia se baga setca in fiecare seara, nu doar cind ai vazut tu.Pike scrie:Am fost vineri 02.05.08 pe Vale la pescuit in zona de concurs.La ora 18 cand am iesit de pe apa intindeau baietii o plasa(in zona plopilor de unde incepe platoul)de pe un mal pe altul...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Nu trebuie sa mai intre nimeni sa spuna ce si cum; pescuiesc de vreo 12 ani la VA-Frasinet si de 8 ani cu barca. (probabil ca si tu ai pescuit mai de demult pe acolo fiindca simt o urma de nostalgie in postarile tale)PREDATOR scrie:Domnule OVIDIU.........probabil tre sa mai intre vreo 4-5..pescari care pescuiesc de mult timp pe V.A.,,sa spuna si iei cum se prindea in trecut pe V.A.....probabil o sa va intrebati mai des de ce nu se mai prinde si acum la fel......poi daca se baga navod si nu mai stiu ce scule inainte cu 10 zile in zona de concurs....ce pretentii mai vreti sa avem de la administratori.......
.......de ce nu sau dus sa bage in afara zonei de concurs....de ce oare..???.......
Stiu si ce se prindea in urma cu 8 ani; pescuiam la crap din barca si prindeam salai la mamaliga, cand ajungea patratica pe fund iti tragea salaul.
Atunci, in anul 2000 erau 5-6 barci intre barajul de la Frasinet si cel de la Gurbanesti, in2003 erau 8-10 barci, si se prindea f bine
Pescuiam la salau la plecare, 2 ore si prindeam 6-7 salai intre 1,5 si 4kg.
Nu cautam o zi intreaga pestii aia, era suficient un singur loc.
Dar suntem in 2008 si s-a schimbat cate ceva pe acolo; D-l Marutza nu mai vine nici cu dacia, nici cu aro grena ci cu toyota... balta a fost descoperita de mai multi pescari, pescuita si sportv si industrial, dar.. dar! Cu toate astea pot spune ca in mintea mea, V.A.-Frasinet este in continuare una dintre cele mai bune balti unde se mai prinde salau.
Este sau nu pestele de odinioara: asta e!

In general pentru o buna dispozitie si un moral bun, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea, indiferent ca e vorba de VA-Frasinet sau de alegerile pentru primarie.
Oricum pentru mine azi, pescuitul la VA-Frasinet mai inseamna cateva partide in prohibitie si 1-2 partide in octombrie -noiembrie.
scuze ca am batut campii,

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- utilizator constant
ba exista provocare , zic eu! sunt zile in care juri ca nu eun peste in balta, si urmatorul tzac poate sa-ti aduca un salau de 5k.
Dupa concurs va fi mai putina lume pe VA, se termina prohibitoa si jumate dintre pescarii de azi de acolo vor fi la Dunare.
Provocarea consta in faptul ca Va are atat de multe structuri...copaci fel de fel incat nu toate tin peste, nu oadata am patit si eu si alti pescari , sa gasim o zona cu copaci praguri...agataturi fioroase, de te gandeai ca acolo pandeste monstrul si sa nu ai un tzac.
La fel cum am patit sa prind salai pe locuri care nu spuneau nimic, sonarul arata o linie dreapta ca linia de infarct si totusi stateau salai.
Da' ce ma deranjeaza acum la Va sunt bibanii: cum ai pus momea mai mica de 8cm, ai treaba cu ei...
Dupa concurs va fi mai putina lume pe VA, se termina prohibitoa si jumate dintre pescarii de azi de acolo vor fi la Dunare.
Provocarea consta in faptul ca Va are atat de multe structuri...copaci fel de fel incat nu toate tin peste, nu oadata am patit si eu si alti pescari , sa gasim o zona cu copaci praguri...agataturi fioroase, de te gandeai ca acolo pandeste monstrul si sa nu ai un tzac.
La fel cum am patit sa prind salai pe locuri care nu spuneau nimic, sonarul arata o linie dreapta ca linia de infarct si totusi stateau salai.
Da' ce ma deranjeaza acum la Va sunt bibanii: cum ai pus momea mai mica de 8cm, ai treaba cu ei...

-
- utilizator constant