PREDATOR scrie:.....viitorul nu suna asa bine cum cred altii....sa spuna cei care au mai pescuit intrecut pe VAcata marlitza era ...unde este stiuca aia de 3-4 kile ..raritati ..si intr-o partida normala prindeai 50 de marlitze.......salaul e mai bandit si mai destept ...asta e motivul pt care se mai prinde si azi ceva salau....niciodata ca acum 3-4 ani ca sa nu mai vbesc de 6-7 ani ..cand daca loai 50 kg la o partida era ceva normal..si exemplare de 4-5 kile vedeai mult mai des.........toti speram la mai bine dar nu tre sa uitam ce afost inainte ..si cum este acum......DUNAREA ....ma face sa ma simt in largul meu sa pescuiesc linistit ...fara oameni de bine ..pe langa mine...
azi am avut 10 trasaturi toata ziua...3 au fost taieturi, una am reusit sa o aduc pana la 3 m de barca, am vazut'o nu avea mai mult de 3kg, dadeam pe mono de 4lb si la o rasucire a taiat....si cum si celelalte 2 trasaturi au fost in aceeasi zona, tind sa cred ca era tot stiuca...dar nu se stie niciodata...iar celelalte s'au soldat cu strapi, 3 dintre ei de 40cm restul de 35-38cm... e destul de antipatic... va fi foarte greu sa se puncteze cu mai mult de 15 strapi...de cateva zile nu am auzit sa se fi prins nimic mai tzapan in dinti pe va... am dat si pe textil si pe mono, dar a preferat doar o varianta, 3 tipuri de jig, dar unul preferat, nalucile a vrut doar o culoare...
p.s( off-topic) pe gostile acum 3 ani am prins stiuca intr'un golf...anul trecut in acelasi golf am prins stiuca...si nu'mi spune ca din gostile nu s'a scos peste...

p.s.2 desi 3 dintre strapi puteau fi retinuti i'am eliberat... incet incet isi schimba si romanul nostru un pic mentalitatea...nu mult! ca deh, ce'i prea mult strica... dar cred ca vor mai trece 15-20 ani pana vom ajunge cat de cat la un nivel optim de bun simt, respect si civilizatie.
acum sa nu o mai dam in balarii...cine'i bun si istet ii prinde spilu' si ii rupe dintii...cine nu...mai la coada