Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Mai 2008, 21:08

PREDATOR scrie:.....viitorul nu suna asa bine cum cred altii....sa spuna cei care au mai pescuit intrecut pe VAcata marlitza era ...unde este stiuca aia de 3-4 kile ..raritati ..si intr-o partida normala prindeai 50 de marlitze.......salaul e mai bandit si mai destept ...asta e motivul pt care se mai prinde si azi ceva salau....niciodata ca acum 3-4 ani ca sa nu mai vbesc de 6-7 ani ..cand daca loai 50 kg la o partida era ceva normal..si exemplare de 4-5 kile vedeai mult mai des.........toti speram la mai bine dar nu tre sa uitam ce afost inainte ..si cum este acum......DUNAREA ....ma face sa ma simt in largul meu sa pescuiesc linistit ...fara oameni de bine ..pe langa mine... :D

azi am avut 10 trasaturi toata ziua...3 au fost taieturi, una am reusit sa o aduc pana la 3 m de barca, am vazut'o nu avea mai mult de 3kg, dadeam pe mono de 4lb si la o rasucire a taiat....si cum si celelalte 2 trasaturi au fost in aceeasi zona, tind sa cred ca era tot stiuca...dar nu se stie niciodata...iar celelalte s'au soldat cu strapi, 3 dintre ei de 40cm restul de 35-38cm... e destul de antipatic... va fi foarte greu sa se puncteze cu mai mult de 15 strapi...de cateva zile nu am auzit sa se fi prins nimic mai tzapan in dinti pe va... am dat si pe textil si pe mono, dar a preferat doar o varianta, 3 tipuri de jig, dar unul preferat, nalucile a vrut doar o culoare...

p.s( off-topic) pe gostile acum 3 ani am prins stiuca intr'un golf...anul trecut in acelasi golf am prins stiuca...si nu'mi spune ca din gostile nu s'a scos peste... :D

p.s.2 desi 3 dintre strapi puteau fi retinuti i'am eliberat... incet incet isi schimba si romanul nostru un pic mentalitatea...nu mult! ca deh, ce'i prea mult strica... dar cred ca vor mai trece 15-20 ani pana vom ajunge cat de cat la un nivel optim de bun simt, respect si civilizatie.

acum sa nu o mai dam in balarii...cine'i bun si istet ii prinde spilu' si ii rupe dintii...cine nu...mai la coada ;)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 01 Mai 2008, 22:13

de pe mal pe Va-Frasinet am prins 10 bibani si 4 salai.
2 sub 40cm si 2 peste, unul de vreo 1kg si unul de 1,5kg.

si 2 somni morti la maluri. pun poza

.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 02 Mai 2008, 20:50

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5974
dar somnul de ce nu se puncteaza? ca vad ca au mai mult de 50 de cm.

or fi murit de batrani? :?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 02 Mai 2008, 21:55

ovidiu scrie:de pe mal pe Va-Frasinet am prins 10 bibani si 4 salai.
2 sub 40cm si 2 peste, unul de vreo 1kg si unul de 1,5kg.

si 2 somni morti la maluri. pun poza

.
dece credeti ca au murit somniii..???????? :shock: .....au dormit langa priza.... :roll: :twisted: ......

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 02 Mai 2008, 22:01

PREDATOR scrie:dece credeti ca au murit somniii..???????? :shock: .....au dormit langa priza.... :roll: :twisted: ......

froiau si ei mha sa fie in trend cu parul cretz :lol: :twisted:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 03 Mai 2008, 00:27

PREDATOR scrie:de ce credeti ca au murit somniii..???????? :shock: .....au dormit langa priza.... :roll: :twisted: ......
S-au inecat cu platice si plumb ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 05 Mai 2008, 08:05

nu am mai intrat de cateva zile si vad ca spiritele sunt incinse rau! cum vreti fratilor sa prindeti ca anul trecut !?? Daca vreti sa prindeti duceti-va in afara zonei de concurs! La Argova a fost in ultimele 3 saptamani ca pe bulevard! Zeci de concurenti se antreneaza si se muta din 15 in 15 minute in zig zag, ancore, pesti eliberati .........; ce pretentii aveti !? ce sa mai vorbesc de faptul ca toti dau pe locurile consacrate! eu mi-am rupt din timpul alocat antrenamentului si am dat si in afara zonei de concurs si rezultatele s-au vazut; Argova are mult salau fratilor si cred ca va castiga cel care gaseste un loc "proaspat" si nestiut de nimeni!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 05 Mai 2008, 12:50

Sever,rezolvi tu o derogare sa putem prinde ceva salau in afara zonei de concurs?
Daca da nu zi la nimeni numa mie.... :wink: merci anticipat.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 05 Mai 2008, 13:00

tragem de capetele baltii si comprimam balta! asa tot pestele ajunge in zona de concurs! :lol: :lol: :lol:

bo_locco
junior
junior

Mesaj de bo_locco » 05 Mai 2008, 13:56

scuze ca intrerup . Daca cineva din cluj sau de pe traseu spre VA nu are cu ce merge la concurs, sa ma contacteze. Am un loc intr-un multivan. Include drum si cazare. ID de messenger bo_locco, sau pe rapitori. Gata, puteti continua...:D

Scrie răspuns