Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 05 Mai 2008, 14:48

Mark Twain scrie:nu am mai intrat de cateva zile si vad ca spiritele sunt incinse rau! cum vreti fratilor sa prindeti ca anul trecut !?? Daca vreti sa prindeti duceti-va in afara zonei de concurs! La Argova a fost in ultimele 3 saptamani ca pe bulevard! Zeci de concurenti se antreneaza si se muta din 15 in 15 minute in zig zag, ancore, pesti eliberati .........; ce pretentii aveti !? ce sa mai vorbesc de faptul ca toti dau pe locurile consacrate! eu mi-am rupt din timpul alocat antrenamentului si am dat si in afara zonei de concurs si rezultatele s-au vazut; Argova are mult salau fratilor si cred ca va castiga cel care gaseste un loc "proaspat" si nestiut de nimeni!
Mark cu siguranta va fi asa ......dar sa vedem locurile noi... :shock: ..zonele din afara concursului au fost mai putin plasuite... :idea:

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 05 Mai 2008, 15:01

asta e cea mai tare faza citita pana acum ! sa bage plasele mai mult in zona de concurs ! super! si pana in concurs o sa bage plasele numai in zona din sect 1-2-3 ca sa ne faca noua in ciuda si sa creasca numarul nemultumitilor si sa nu prindem noi nimic ca sa-si protejeze restul de balta
:lol: :twisted: :lol: :o

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mai 2008, 15:37

ce aveti copii? mai ales copilul "PREDATOR". Cum adica se palsuieste mai putin in afara zonei de concurs???

ultimele 2 pescuituri le-am facut la Frasinet, si am vazut cum se scot plasele dimineata cu aceiasi veselie ca pe orice balta. In schimb nu cred ca s-au vazut plase in ultimele uichenduri, pe VA.

Diferenta intre zonele de concurs si cele din afara este clar data de acei oameni minunati si jucariile lor plutitoare: pescarii de spin.

Care pescari de spin se ancoreaza... se dezancoreaza.... se muta... se permuta... revin pe seara in acelasi loc, etcetera. (pe fundul apei au loc araturi de primavara)

Eu sa fiu salau m-as muta inspre Silistea-Cotofanca, sau Frasinet.

De asta se prind pesti mai simpatici in afara zonelor de concurs.

Sper sa nu fie cu suparare interventia mea, dar stim cu totii ca antrenamentele multe si dese nu prea sunt cheia marilor succese!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 05 Mai 2008, 15:46

pai eu ce am spus Ovidiule!?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mai 2008, 15:49

pai stiu ca ai spus, dar am adaugat ca am avut 2 pescuituri acolo si am dat mai mult la frasinet...si de fiecare data s-au bagat si scos plase, chiar daca e in afara zonei de concurs...
mi se pare o mica aberatie ce zice PREDATOR ca se vara plase in zona de concurs si pe Frasinet sau in afara zonei...nu baga... acolo il iarta pe baboi... :lol:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 05 Mai 2008, 15:50

sambata si duminica nu s-au bagat plase deloc! ordin de sus!

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 05 Mai 2008, 16:39

ovidiu scrie:pai stiu ca ai spus, dar am adaugat ca am avut 2 pescuituri acolo si am dat mai mult la frasinet...si de fiecare data s-au bagat si scos plase, chiar daca e in afara zonei de concurs...
mi se pare o mica aberatie ce zice PREDATOR ca se vara plase in zona de concurs si pe Frasinet sau in afara zonei...nu baga... acolo il iarta pe baboi... :lol:
Poi o sa vedm la concurs.....ce o sa fie..cu totii stim ce se iarta pe V.A ..p..a...ciobanului....ca are izolatie la curent....... :lol: .....si patent pt plase....... :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Mai 2008, 18:14

Ceva vesti de grupe?! :roll: ....sa stim si noi cu cine votam. :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 05 Mai 2008, 19:29

ovidiule daca te incalzeste cu ceva iti spui eo... joi cand am fost pe sectorul 3 scoteau baietii un navod... erau 2 lotci cu freo 12-14 oameni... asta asa ca tot vrem sa facem valuri... :lol: :lol: la concurs treaba cred ca va sta astfel: cine are pp de 30-50lb si prinde primul navod/plasa castiga!! asta ca sa nu ziceti ca's baiat rau si nu va dau un pont...mai ales celor care vin de departe :lol: m'am pregatit temeic in aceasta privinda cu un ambassadeur 6601 un bat de jerk de 60-120g si pp de 50lb pe direct fara leader!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mai 2008, 20:12

Ionut the carp scrie:ovidiule daca te incalzeste cu ceva iti spui eo... joi cand am fost pe sectorul 3 scoteau baietii un navod... erau 2 lotci cu freo 12-14 oameni... asta asa ca tot vrem sa facem valuri... :lol: :lol: la concurs treaba cred ca va sta astfel: cine are pp de 30-50lb si prinde primul navod/plasa castiga!! asta ca sa nu ziceti ca's baiat rau si nu va dau un pont...mai ales celor care vin de departe :lol: m'am pregatit temeic in aceasta privinda cu un ambassadeur 6601 un bat de jerk de 60-120g si pp de 50lb pe direct fara leader!
sorry Ionut, nu pot sa stiu tot. :oops:

Poate aia cu navodul scoteau platici si bagau salai si stiuci.

Dar tot ramane presiune mare pe bietii salai din zona de concurs... pana la concurs zona va fi tavalita la maxim si multi salai vor pleca, cine va ghici unde se duc salaii vara, acela va castiga.
Si anul asta va puncta talentul (a se citi "meserie") mai mult ca anul trecut.
Dar lasa ca sunteti baieti inimosi, si veti prinde salai.
In uichend ma antrenez pe Frasinet. Ionut, daca te bate un gand, poate mergem impreuna.

Scrie răspuns