Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 20 Mai 2008, 14:53

ovidiu scrie:
Mark Twain scrie:V e langa B - e greseala de dactilografiere! e el paranoic, dar nu retard!
M-ai linistit; m-am speriat ca asa vorbeste el :lol:

A avut noroc cu "V" langa "B". Mare noroc!
http://www.realitatea.net/video_369132_ ... 83691.html

si un filmulet cu faptele.
SA AIVA SA AIBA .....s-a inteles ce am vrut sa spun .....vizavi de filmulet .... NO COMENT:lol: ..sau vazut vreo 3 pesti....jalnic..cat despre voi...adica OVIDIU SI THE CARPA... :lol: ...NO COMENT.....PUPATI SEFU MARE IN ,, :?: ..POATE AJUNGETI SI VOI UN SEF MAI MIC :P :arrow: ..... :lol: ....

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 20 Mai 2008, 14:55

E... al uitasem pe MARK....PUPINCURISTU..... :lol: ......alta specie de sef mai mic..... :roll: :arrow: .......... :P

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 20 Mai 2008, 15:35

PREDATOR ai spus/ rostit/ grait/tastat urmatoarele:
"cat despre voi...adica OVIDIU SI THE CARPA... ...NO COMENT.....PUPATI SEFU MARE IN ,, ..POATE AJUNGETI SI VOI UN SEF MAI MIC ..... ...."

Eu iti raspund ca spui prostii. Fizic cunosc 4 oameni de pe forumul asta; tu nu te numeri printre ei. Si nu vreau nimic de la nimeni.
Nici avantaje, nici favoruri nici zambete. Nimic.

La acest nivel al discutiilor pe net, eu nu exist -doar idei. este o discutie la nivelul ideilor.

Iarta-ma ca m-am legat de gramatica ta.

Si pentru un moderator!
De ce unii scriu cu litere mari? :roll:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 20 Mai 2008, 16:05

predatoare... vad ca esti fustrat rau frate... du'te pe dunare... pupa'l in c*r pe freunu de aci care mai stie sa prinza peste nu ca altii (ca vad ca tot te legi de cuvantul "pupincurism") si poate iti arata freo smecherie :lol: :lol: nu'ti convine de V.A ... du'te si da la dunare sau in alte lacuri/rauri, ca's gramada... daca nici acolo nu'ti convine... muta'te din Romania... :lol: vad ca esti in continuare paranoia cu pupatul in c*r :lol: da vaz ca te duce in extaz chestia asta :lol: hai k stim cine esti da merem pe burta... sa vedem cum te agiti... ai grija pe caldura sa nu'ti pocneasca barca... :lol: ma intreb oare cum L. Andronic(ma insel?) a prins 11 salai intr'o mansa? :lol:

mha nush... da parca imi pare a fi ceva si din genul "gerula", voi nu credeti? :lol:

p.s. daca tot esti fustrat, iti dedic un vers... restul melodiei il sti:

"sunt nemultumit, cand m'am nascut nu eram gata" :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Mai 2008, 17:32

:lol:
Si pentru un moderator!
De ce unii scriu cu litere mari?
Cam asa este...Stiam eu un moderator aspru pe aici :P
Sau, Ovidiule, o fi vreo conspiratie :roll: :lol: Noi sa fim sanatosi!

"sunt nemultumit, cand m'am nascut nu eram gata"

Ioane asta-i tare frate!Vorba lui Cristoiu..."E buna asta! Stai ca mi-o notez" :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 20 Mai 2008, 17:41

o mica precizare: cel care a prins 11 salai in prima mansa este M. Ciobanu nu L. Andronic, scuze...

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

CLEAN TIM.........

Mesaj de PREDATOR » 20 Mai 2008, 21:48

Ionut the carp scrie:o mica precizare: cel care a prins 11 salai in prima mansa este M. Ciobanu nu L. Andronic, scuze...
A salvat CIOBANU MIRCEA cu 11 salai imaginea la V.A....>>????? :roll: ...daca ajungi sa te lauzi ca a prins un singur pescar din 30 intr-o grupa 11salai ..e destul de grav....,,,de ce nu spuneti ceva si despre cei care au dat gherle ,,ca nu au fost putini.....cum o fi sa dai trei gherle :roll: ..sa nu mai vbm si despre pescarii experimentati care au dat gherle ..vbesc de cei care au pescuit destul de des pe V.A......,,sau cum se castiga o mansa cu 2 -3 salai..cum o dati sa vede ca vreti sa spalati murdaria de la V.A......nu convimgeti pe nimeni cu nimic..... :lol: ..CLEAN TIM. :arrow: ..... :idea: .

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 21 Mai 2008, 07:43

no comment

Ionut the carp
veteran
veteran

Re: CLEAN TIM.........

Mesaj de Ionut the carp » 21 Mai 2008, 09:19

PREDATOR scrie:
Ionut the carp scrie:o mica precizare: cel care a prins 11 salai in prima mansa este M. Ciobanu nu L. Andronic, scuze...
A salvat CIOBANU MIRCEA cu 11 salai imaginea la V.A....>>????? :roll: ...daca ajungi sa te lauzi ca a prins un singur pescar din 30 intr-o grupa 11salai ..e destul de grav....,,,de ce nu spuneti ceva si despre cei care au dat gherle ,,ca nu au fost putini.....cum o fi sa dai trei gherle :roll: ..sa nu mai vbm si despre pescarii experimentati care au dat gherle ..vbesc de cei care au pescuit destul de des pe V.A......,,sau cum se castiga o mansa cu 2 -3 salai..cum o dati sa vede ca vreti sa spalati murdaria de la V.A......nu convimgeti pe nimeni cu nimic..... :lol: ..CLEAN TIM. :arrow: ..... :idea: .

in privinta pestelui e clar ca nu s'a prea punctat... am avut salai... atacuri... dril.. dar nu mi'a si bagat in sac... ;) -si nu spun asta ca sa iau apararea unora, dar lipsa mea de experienta si'a spus cuvantul, 2 manse din 3 le'am dat gherla din cauza mea. Se mai baga si plase, dar vad ca tu deja esti dus rau... de asemeni V.A. numai era ce a fost o data si din cauza plaselor(intr'un anumit fel) dar cati pescari erau cu barcile zi de zi in trecut pe V.A? eu anul trecut vedeam 5-10, de asemenea cine a pescuit fin a mai si punctat, eu am avut prezentari numai pe 2 grame si 3cm ;)... ce spui de sarulesti? s'a castigat cu 10 pesti pe mansa, si totusi e sarulesti... nu plase nu antrenamente, doar C&R... si au fost si la sarulesti destule gherle :wink: btw felicitari wsb ptr organizarea de acolo(poate mai invatam cateceva :D )

facand parte din membrii care au organizat concursul imi asum rapsunderea ptr neajunsurile care au fost(si inca destule) si implicit suturile in dos de acum. asa a fost sa fie, dar vad ca tot o ti una si buna cu plase cu etc cu etc, de ce ai mai venit la concurs daca stiai ca va fi asa? esti cumva masochist? si totusi te ascunzi in spatele unui nick... esti si timid? :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Mai 2008, 10:07

se poate vedea undeva clasamentul? :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns