Turneul AvP - etapa a II-a - Valea Argovei - 17-18 mai 2008
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
..
- cristi.albu
- senior

faza: ionut the carp tatona malul ... ajunge intr-o zona unde nu stiu cum isi facusera aparitia niste lansetari cu sculele intinse, care se tot chinuiau sa le scoata la cererea arbitrilor ... se pozitioneaza la 30-40 m de mal lateral de lansetele lor .... si hop lanseaza jigul inspre monturi
... aia innebuniti strigau la el .... enervat probabil scoate jigul si mai arunca o data .... la 5 m de mal ..... intre lansetele lor
........ super faza ... bravo mi-ai placut ...respecte
RUSINICA ,RUSINICA ,RUSINICAAAAAAAA
OFFFF...DOMNULE GYORG...stimate ORGANIZATOR..""MAESTRU DE CEREMONII"".......sper ca ia-ti convins pe toti cei care au dat gherlutze,,si nu au fost putini acestia ..cat si pe cei care au castigat manse cu doi sau trei pesti.....de potentialu..de salau de la V.A....si de buna administrare a unei piste de concurs din concursul NATIONAL AVP...
.........RUSINICA ,RUSINICA ,RUSINICAAAAA..... 
-
vali sorescu
- junior

-
Ionut the carp
- veteran

cristian albu scrie:faza: ionut the carp tatona malul ... ajunge intr-o zona unde nu stiu cum isi facusera aparitia niste lansetari cu sculele intinse, care se tot chinuiau sa le scoata la cererea arbitrilor ... se pozitioneaza la 30-40 m de mal lateral de lansetele lor .... si hop lanseaza jigul inspre monturi![]()
... aia innebuniti strigau la el .... enervat probabil scoate jigul si mai arunca o data .... la 5 m de mal ..... intre lansetele lor
........ super faza ... bravo mi-ai placut ...respecte
crede'ma ca aveam la mine niste ghiulele de 21g pe carlige 5/0... si cat de cat am ceva precizie la lanseu
@predator
acum ma mut... si nu am timp weekendul asta dar celalalt ma duc pe argova in sectorul 2 pe "drumul vechi" si poate vei vedea ca balta tine salau-de altfel mai confirma si altii pe aci( nu ca alta data dar asta este)... si hai sa fim seriosi, cei care iau 15-20kg de salau pe zi cum ti se pare??? si sti despre cine este vorba... si nu cred ca ar fi singurul
RAZVANE ma deranjeaza forte mult cand vad cum se pescuieste industrial in mod barbar....vad cum se prinde din ce in ce mai putin de la an la anrazvan m. scrie:Predator, din pacate trebuie sa recunosc ca ai avut dreptate in ce priveste starea baltii.
Man tu nu esti f deplasat cu comentariile despre Va, dar wtf insemana "SA AIVA"????? Zau ca ma uit la cavantul ala si nu stiu ce sa zic, poa' sa-ti scape in vorbire... dar in scris???PREDATOR scrie: SA AIVA
Si hai a ne obisnuim cu ideea ca Va nu mai e ce a fost, nici Gostilele, nici multe in tara asta.
Dar zi-mi ce insemana "AIVA"
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Mark Twain
- utilizator constant

M-ai linistit; m-am speriat ca asa vorbeste elMark Twain scrie:V e langa B - e greseala de dactilografiere! e el paranoic, dar nu retard!
A avut noroc cu "V" langa "B". Mare noroc!
http://www.realitatea.net/video_369132_ ... 83691.html
si un filmulet cu faptele.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...