discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
PREDATOR
- utilizator constant

......imi pare rau ca sa adeverit ceam spus..poate mati crezut umpic prea exagerat in ce am spus ,,,,,cunosc balta de 15 ani si stiu cum se prindea inainte ....ma deranjat .si lipsa bunului simt ...vizavi de plasele bagate pe zona de concurs ..pana in ultima zi ...

...sper ca acum vAti convins ca la V.A...salaul nu este protejat ....asa cum sa spus de"" niste unii".....i-ar de organizare ce sa mai spunem.. a lasat mult de dorit.

.....
-
cristi.albu
- senior

faza: ionut the carp tatona malul ... ajunge intr-o zona unde nu stiu cum isi facusera aparitia niste lansetari cu sculele intinse, care se tot chinuiau sa le scoata la cererea arbitrilor ... se pozitioneaza la 30-40 m de mal lateral de lansetele lor .... si hop lanseaza jigul inspre monturi

... aia innebuniti strigau la el .... enervat probabil scoate jigul si mai arunca o data .... la 5 m de mal ..... intre lansetele lor

........ super faza ... bravo mi-ai placut ...respecte
-
PREDATOR
- utilizator constant

OFFFF...DOMNULE GYORG...stimate ORGANIZATOR..""MAESTRU DE CEREMONII"".......sper ca ia-ti convins pe toti cei care au dat gherlutze,,si nu au fost putini acestia ..cat si pe cei care au castigat manse cu doi sau trei pesti.....de potentialu..de salau de la V.A....si de buna administrare a unei piste de concurs din concursul NATIONAL AVP...

.........RUSINICA ,RUSINICA ,RUSINICAAAAA.....

-
razvan m.
- veteran

-
Predator, din pacate trebuie sa recunosc ca ai avut dreptate in ce priveste starea baltii.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Ionut the carp
- veteran

cristian albu scrie:faza: ionut the carp tatona malul ... ajunge intr-o zona unde nu stiu cum isi facusera aparitia niste lansetari cu sculele intinse, care se tot chinuiau sa le scoata la cererea arbitrilor ... se pozitioneaza la 30-40 m de mal lateral de lansetele lor .... si hop lanseaza jigul inspre monturi

... aia innebuniti strigau la el .... enervat probabil scoate jigul si mai arunca o data .... la 5 m de mal ..... intre lansetele lor

........ super faza ... bravo mi-ai placut ...respecte
crede'ma ca aveam la mine niste ghiulele de 21g pe carlige 5/0... si cat de cat am ceva precizie la lanseu

sau le legam de barca si le zvacneam lansetele in baltoaca... in prima mansa cu 5min inainte de final am aduc la barca un strap +65cm... era intepat superficial... la freo 2-3 cm de minciog i'a sarit jigul din gura... am prins multi salai nepunctabili... cred ca au fost peste 20...
@predator
acum ma mut... si nu am timp weekendul asta dar celalalt ma duc pe argova in sectorul 2 pe "drumul vechi" si poate vei vedea ca balta tine salau-de altfel mai confirma si altii pe aci( nu ca alta data dar asta este)... si hai sa fim seriosi, cei care iau 15-20kg de salau pe zi cum ti se pare??? si sti despre cine este vorba... si nu cred ca ar fi singurul

-
PREDATOR
- utilizator constant

razvan m. scrie:Predator, din pacate trebuie sa recunosc ca ai avut dreptate in ce priveste starea baltii.

RAZVANE ma deranjeaza forte mult cand vad cum se pescuieste industrial in mod barbar....vad cum se prinde din ce in ce mai putin de la an la an

....cand mai vad ca apar unii si spun ca nu sunt plase pe apa ma ia capul cum poata sa minta in halu asta ...poi nu poti sa le spui decat "PUPINCURISTI" la astfel de oameni care incearca sa spele imaginea unor administratori pusi pe jaf....E MARE PACAT CA SE SPUN ASTFEL DE LUCRURI MAI ALES DE OAMENI DE LA CARE TE ASTEPTAI SA AIVA ALTA ATITUDINE FATA DE PESCUITUL INDUSTRIAL DE PE O PISTA DE CONCURS DIN CONCURSUL NATIONAL

AVP....
-
ovidiu
- veteran

-
PREDATOR scrie: SA AIVA
Man tu nu esti f deplasat cu comentariile despre Va, dar wtf insemana "SA AIVA"????? Zau ca ma uit la cavantul ala si nu stiu ce sa zic, poa' sa-ti scape in vorbire... dar in scris???
Si hai a ne obisnuim cu ideea ca Va nu mai e ce a fost, nici Gostilele, nici multe in tara asta.
Dar zi-mi ce insemana "AIVA"

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Mark Twain
- utilizator constant

V e langa B - e greseala de dactilografiere! e el paranoic, dar nu retard!
-
ovidiu
- veteran

-
Mark Twain scrie:V e langa B - e greseala de dactilografiere! e el paranoic, dar nu retard!
M-ai linistit; m-am speriat ca asa vorbeste el
A avut noroc cu "V" langa "B". Mare noroc!
http://www.realitatea.net/video_369132_ ... 83691.html
si un filmulet cu faptele.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...