Trofeul AVP – Cupa Romtravel – Belis 14-15 iulie 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Iun 2007, 16:33

Nu stiu citi concurenti vor fi ,dar eu faceam calculele pt. nr. maxim de participanti enuntat de organizatori.
Daca vor fi un nr. mai mic de concurenti una din conditiiile impuse de regulament e ca o grupa nu poate fi mai mica de 15 concurenti,deci pot fi 3 sectoare si doar 2 grupe .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 18 Iun 2007, 07:44

Avand in vedere toate conditiile, nici eu nu cred sa se ajunga la 60. Poate 40.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 18 Iun 2007, 08:00

Dane,chiar si cu 40 de concurenti datele nu se schimba din contra daca vor fi 44 vor fi 2 grupe /3 sectoare cu cite 22 de pescari /2km de mal adica 90 m mal/concurent ceea ce e f.putin la pescuitul cleanului timp de 4 ore cit dureaza mansa.(parerea mea). 8)

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 18 Iun 2007, 08:47

Ceea ce ma mira pe mine este lipsa de reactie a organizatorilor. Pot sa inteleg ca d-nul Costel nu e prieten cu internetul dar nu pot sa inteleg de ce nu gaseste pe cineva care sa-l ajute. Nu dau cu pietre in nimeni dar as prefera un raspuns/solutie la problemele ridicate de noi aici.

Poate ca problema sectoarelor nu este asa mare, desi dupa parerea mea ele sunt clar disproportionate ca marime, darproblema accesului ramine. Daca nu se intimpla ceva miracol cu drumul respectiv nu cred ca se va putea face accesul pe acolo catre lac. Si repet, diferenta e mare intre o masina si 30 de masini. Drumul este surpat pe margine in 2 locuri ia r un trafic greu nu ar face decit sa inrautateasca situatia, ca sa nu zic ca ar fi o chestie de siguranta a participantilor . Se mai pune si problema unei eventuale ploi, luand in calcul ca Belisul este un lac de munte, si atunci sa vezi distractie pe drumul ala. Anul trecut, cu o saptamina inainte de concurs, am pescuit la Belis pe zona care avea sa devina zona de concurs si a fost un soare minunat si o vreme excelenta, Vali poate sa confirme, ne-am intilnit acolo. Iar in zilele de concurs au fost 12 grade si a plouat ca in noiembrie.

Asa ca Mihai V sau cineva care tine legatura cu Costel, va rog sa-i aduceti la cunostinta aceste aspecte si eventual sa-l ajutati sa formuleze un raspuns online
multi, mari si desi

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Iun 2007, 08:51

Incerc azi, daca timpul imi va permite, sa ajung pe la Costel. Totusi, eu inteleg la fel de putin de ce nu il suna cei interesati sa discute aceste probleme in direct.
Merci.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 18 Iun 2007, 09:15

Mihai, promovarea concursului si raspunsurile la intrebarile formulate cad in sarcina organizatorului ,cel putin asa s-a obisnuit pina acum .
A suna fiecare pt. a afla mai multe amanunte despre concurs nu rezolva problema .O discutie online ar lamuri mai multa lume si ar fi sigur mai ieftina si mai eficienta :wink:

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 18 Iun 2007, 14:12

Sunt de acord cu Vali. Noi am ridicat citeva probleme de bun simt aici la care nu am primit nici un raspuns, decit " sunati-l pe Costel". Eu inteleg ca tu Mihai esti numai un mesager si nu are sens sa ne luam de tine, dar subliniez, cred ca parerile noastre sunt pertinente si ca organizatorul nu ne-a oferit nici un raspuns.

E ok si daca se spune " eu organizez si asa o sa fie cum vreau eu", nu ma supar, numai sa ni se spuna ceva. Ca pina la urma daca imi place vin, daca nu, nu asta e o alta discutie...
multi, mari si desi

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 18 Iun 2007, 15:19

imi pare f rau ca belisul a inceput cam prost.anul trecut ca organizare a fost super si m-am simtit f bine,lasind la o parte conditiile de concurs.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Iun 2007, 16:38

Raspunsuri de la organizator:
- Taxa de insotitor: 160 ron
- In privinta dimensiunilor sectoarelor: sunt sectoarele propuse initial in 2006 de Vali si Cozma si sunt mult mai mari decat sectoarele pe care s-a desfasurat pana la urma concursul din 2006. Pot fi facute si de 15 km, dar nu ar mai putea fi arbitrate.
- Din pacate accesul pe lacurile de munte este, in general, dificil; Incercam sa gasim solutii ajutatoare, dar nu promitem deocamdata nimic.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 18 Iun 2007, 17:27

MihaiV scrie:Raspunsuri de la organizator:
- Taxa de insotitor: 160 ron
- In privinta dimensiunilor sectoarelor: sunt sectoarele propuse initial in 2006 de Vali si Cozma si sunt mult mai mari decat sectoarele pe care s-a desfasurat pana la urma concursul din 2006. Pot fi facute si de 15 km, dar nu ar mai putea fi arbitrate.
- Din pacate accesul pe lacurile de munte este, in general, dificil; Incercam sa gasim solutii ajutatoare, dar nu promitem deocamdata nimic.
Stimate organizator ,sectoarele propuse pt 2006 de mine si Cozma (in calitate de organizatori)erau ca dimensiuni mai mari decit cele de acum dar sa nu se uite ca in 2006 concursul de pe Belis a avut doar 2 manse si nu 3 ca acum,in consecinta lungimea totala era impartita in 2 nu in 3 asa ca nu sunt aceleasi date ale problemei.
Si nu prea inteleg ce relevanta are cine a propus pistele din 2006 atita timp cit nu mai sunt aceeasi organizatori si mai mult ca nici nu s-a desfasurat etapa pe acea pista ca sa se poata face vreo comparatie.
"Pisica" de anu asta nu mai e la mine sau la 'Bunicu" in curte asa ca .....

Scrie răspuns