Trofeul AVP – Cupa Romtravel – Belis 14-15 iulie 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Re: Trofeul AVP – Cupa Romtravel – Belis 14-15 iulie 2007

Mesaj de PREDATOR » 19 Iun 2007, 10:23

MihaiV scrie:Cupa Romtravel - Belis 14-15 Iulie 2007

Se apropie a patra etapa a Turneului Aventuri la Pescuit. Caravana pescarilor de spinning intra in munti pentru prima etapa din turneu in apele strajuite de brazi (cati au mai scapat de defrisari). Ce poate fi mai frumos decat un pescuit dimineata pe un lac de munte, in cautarea frumosilor din adincuri.
Lacul Belis se afla la 1000 m altitudine si are o lungime de aproximativ de 24 km. Este populat cu clean, pastrav si, din pacate, cu biban. Din surse neoficiale am aflat ca s-a prins si ceva salau. Coregonul si lostrita sunt doar amintiri (mai sunt cateva exemplare, poate).
Dar sa lasam reveria deoparte si sa anuntam programul si toate cele.
Sponsorii acestui concurs sunt Romtravel si Energofish.
Premiile vor depasi 10.000 lei .
Sedinta tehnica va avea loc in centrul Belisului, asa cum a fost si anul trecut, sambata 14.07.2007 la ora 6.00.
Dupa tragerea la sorti a grupelor, instructajul si preluarea vestelor de salvare, se va pleca spre locurile de concurs .
La ora 8.30 se va da startul primei manse, care va dura pina la 12.30. In pauza dintre manse, la locul de start, dupa masurarea capturilor si preluarea fiselor de catre oficiali, se va servi mancare rece.
Startul in mansa a 2-a se va da la ora 15.30. Aceasta mansa se va incheia la 19.30. Dupa finalul mansei a 2-a toti concurentii se vor deplasa in Belis unde vor fii cazati la hotel si unde se va servi cina festiva.
Duminica la ora 6:00 se va servi micul dejun dupa care vom pleca spre locul de concurs. Mansa a 3-a se va desfasura de la 8.30 la 12.30. Dupa terminarea concursului si prelucrarea datelor va avea loc festivitatea de premiere a celor mai buni dintre concurenti. Vor fi premiati primi 5 concurenti si cea mai mare captura.
Taxa de participare este de 250 ron in care este cuprinsa cazarea la hotel, cina festiva, micul dejun si gustarea rece dintre mansele de sambata.
Ultima zi pentru inscriere este de 10.07.2007.
Numar de locuri: 60.
Pentru informatii si inscriereri:

1. Magazin Romtravel Cluj-Napoca, str.Garibaldi nr.18
tel. 0264-420157
2. Costel Gurbet tel. 0726131441
3. Chira Aurelian tel. 0728046866
4. Tudose Stefan tel. 0722244627 (Timis si Arad)
5. Magazin Drill, str Cuza Voda 89, sector 4, Bucuresti, tel. 0213317272
PREDATOR: se vede o crestere substantiala la pretul de participare de la o etapa la alta(VALEA ARGOVEI 50 RON,GOSTILELE 150RON ,BELIS 250RON)tot inainte,daca mai bagati si doua ,trei FOLCLORISTE in meniu puteati sa cereti 500 RON SA FIE imbinat utilu cu placutu :P

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Iun 2007, 08:38

Exista si un cont bancar in care se poate faca plata taxei de concurs ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Iun 2007, 14:00

Sorin scrie:Exista si un cont bancar in care se poate faca plata taxei de concurs ?
nu

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 26 Iun 2007, 16:06

sincer, cu tot respectul dar mi se pare ca ne facem de ras. Stiu ca e usor sa critici dar sunt citeva aspecte care trebuie clarificate in opinia mea:

1. pretul este exagerat avand in vedere conditiile. Nu as vrea sa aduc aici acuze insa avand in vedere ca lucrez in domeniul turismului pot sa va spun ca la Belis la motel o noapte de cazare pentru o camera dubla la 2 stele costa 27 euro. Las pe cei indreptatiti sa faca un calcul cit vine in lei. Ca sa fim bine intelesi, e vorba de tarif pentru grup, ceea ce inseamna peste 15 camere, respectiv 30 participanti. Sa speram ca o sa fie...am uitat, in astia intra si micul dejun

2. comunicrea cu organizatorii este facuta aiurea, Mihai nu are nici o vina dar ar face bine organizatorii sa intre in secolul 21 si sa incerce sa comunice direct nu prin intermediari pe net.

3. toate chestiunile ridicate de mine si nu numai aici au ramas in coada de peste, nu am primit un raspuns pin acum, doar ceva de genul " cautam solutie"

4. existenta unui cont bancar ar facilita inscrierile la concurs....de ce e asa de greu sa se faca un cont habar nu am, oricum teoretic trebuie primita o chitanta care sa dovedeasca plata.

5. mai am dar as vrea sa vad daca la acest mesaj exista vreo reactie...
multi, mari si desi

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Iun 2007, 16:32

MihaiV scrie:
Sorin scrie:Exista si un cont bancar in care se poate faca plata taxei de concurs ?
nu
pacat , era mult mai usor si civilizat asa
Anu trecut la Trei Lacuri s-a putut .
Poate e o sugestie de luat in seama
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

andreiberecleanu
junior
junior

Mesaj de andreiberecleanu » 26 Iun 2007, 17:21

Cine sa se faca de ras? Noi forumistii? Tu? Organizatorul?
Treaba sta asa: daca vrei mergi, daca nu, nu. Ca e comod ca organizatorul sa fie aici, pe net, e alta treaba. Iti spun io, si-ar lua campii cand ar incepe unii sa-i puna cele mai absurde intrebari.
RaresDumitru scrie:sincer, cu tot respectul dar mi se pare ca ne facem de ras. Stiu ca e usor sa critici dar sunt citeva aspecte care trebuie clarificate in opinia mea:

1. pretul este exagerat avand in vedere conditiile. Nu as vrea sa aduc aici acuze insa avand in vedere ca lucrez in domeniul turismului pot sa va spun ca la Belis la motel o noapte de cazare pentru o camera dubla la 2 stele costa 27 euro. Las pe cei indreptatiti sa faca un calcul cit vine in lei. Ca sa fim bine intelesi, e vorba de tarif pentru grup, ceea ce inseamna peste 15 camere, respectiv 30 participanti. Sa speram ca o sa fie...am uitat, in astia intra si micul dejun

2. comunicrea cu organizatorii este facuta aiurea, Mihai nu are nici o vina dar ar face bine organizatorii sa intre in secolul 21 si sa incerce sa comunice direct nu prin intermediari pe net.

3. toate chestiunile ridicate de mine si nu numai aici au ramas in coada de peste, nu am primit un raspuns pin acum, doar ceva de genul " cautam solutie"

4. existenta unui cont bancar ar facilita inscrierile la concurs....de ce e asa de greu sa se faca un cont habar nu am, oricum teoretic trebuie primita o chitanta care sa dovedeasca plata.

5. mai am dar as vrea sa vad daca la acest mesaj exista vreo reactie...

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 27 Iun 2007, 07:41

La Trei lacuri s-a putut si se va putea si anul asta. Nu e acelasi concurs.

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 27 Iun 2007, 08:28

Imi pare rau daca nu am fost inteles in momentul in care am scris mesajul anterior, ma refeream la faptul ca este normal ca intre organizatori si participanti sau potentialii participanti sa existe o comunicare. In cazul acestui concurs, comunicarea este destul de greoaie dupa cum se poate vedea.

@andreiberecleanu - daca te bagi in hora joci pina la capat. Crede-ma ca eu trebuie sa raspund zilnic la 1000 de intrebari mai mult sau mai putin pertinente, prin natura meseriei mele, nu-mi face placere intotdeauna insa asta este. Ceea ce pare inteles de la sine pentru unii, poate fi greu de inteles pentru altii. Este doar o chestie de perspectiva.

Spuneam ca ne facem de ris in sensul in care anul trecut etapa de la Belis a fost una care, lasind la o parte conditiile atmosferice neprielnice, a placut mult participantilor la nivel de organizare. Intimplator am sponsorizat etapa de anul trecut, dar asta e o alta poveste.

Cred ca organizatorii trebuie sa inteleaga ca exista anumite facilitati - gen internet sau cont bancar - care le-ar face si lor viata mai usoara, ca sa nu mai vorbim de participanti.

Cam asta doream sa spun, atragind atentia totodata ca taxa de participare este, in opinia mea, exagerata, avand in vedere costurile de organizare.

Atit si nimic mai mult...daca intelege cineva bine, daca nu, nu
multi, mari si desi

andreiberecleanu
junior
junior

Mesaj de andreiberecleanu » 27 Iun 2007, 09:07

Rares, gandeste-te ca pana sa existe internetul, nu exista o astfel de facilitate. Si oamenii tot mergeau la concursuri si concursurile tot se tineau. Eu nu spun ca nu ar fi de ajutor ca organizatorul sa fie prezent aici, sa le raspunda oamenilor. Spun doar, tot din experienta, ca la un moment dat, hraniti de prezenta acestuia pe net, oamenii - unii dintre ei - ar veni cu intrebari care iti taie toata pofta de a sta si le lamuri doleantele. Been there, felt that.

Taxa de participare:
Daca ai fost sponsor, trebuie sa stii ca nu doar cheltuielile amintite de tine (cazare) sunt in joc. Mai sunt trofee, mese festive, taxa lacului (daca exista) si alte cheltuieli care, sincer, nici eu nu stiu daca justifica taxa. Cert e ca e primul concurs in care cazarea este asigurata de organizator. Asemanari cu alte concursuri unde multe dintre cele mentionate mai sus lipseau ori au fost suportate de catre asociatia organizatoare, nu cred ca-si au rostul.

Regulamentul AVP a stabilit o limita maxima valorica/zi a taxei de participare. Daca organizatorul de la Belis a ales sa mearga cu limita maxima, este strict optiunea lui.

"daca te bagi in hora, joci pana la capat"

Nicaieri in regulament nu este stipulata obligativitatea prezentei organizatorului pe forumurile de pescuit. Datele de contact pentru lamuriri au fost postate de Mihai Vasilescu inca de la inceput.

"Cred ca organizatorii trebuie sa inteleaga ca exista anumite facilitati - gen internet sau cont bancar - care le-ar face si lor viata mai usoara, ca sa nu mai vorbim de participanti."

Acelasi lucru: ar fi util, nu comod pentru el si, totodata, nu este obligat s-o faca.

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 27 Iun 2007, 09:18

Perfect de acord cu ceea ce spui tu. Eu doream sa subliniez ca taxa este mare in conditiile in care cheltuielile se vor ridica la maxim 200 ron/participant, dar este o estimare destul de grosolana, cred ca se poate merge mai jos de atit. Nu zic sa faca cineva toata treaba benevol, cred ca trebuie sa fie si organizatul o afacere, doar ca am povestit cu mai multa lume din Cluj si toti se plingeau de taxa, daca vezi, chiar si pe acest forum exista astfel de reactii.

In ceea ce priveste obligativitatea de a comunica pe net sau de a deschide un cont, din nou sunt de acord cu tine, nu exista obligatia de a avea asa ceva, insa ar fi un lucru care ar usura mult viata tuturor - din acest punct de vedere mi se parea necesar.

Nu vreau sa intru in polemica cu tine pe probleme de semantica, este doar parerea mea.

Ridic o ultima problema si dupa aia gata...promit:))

Gindeste-te ca am pus un mare semn de intrebare referitor la accesul pe lac, pe un drum pe care il cunosc prea bine si care este foarte greu accesibil fara o masina cu garda la sol inalta. Daca mai si ploua, exista mari sanse in impotmolire. Raspunsul organizatorului a fost ca " drumul este practicabil" intr-o prima faza, iar mai apoi ca se cauta alternativa. De atunci nimic...

Nu vreau, vorba unui prieten " sa dau cu pietre in bunica", ridicam niste semne de intrebare legate strict de experienta mea recenta pe acest lac, pe care il cunosc zic eu destul de bine.

Poate da Domnul si ne vedem pe ceva balta si atunci povestim.

Fir intins
multi, mari si desi

Scrie răspuns