Trofeul AVP – Cupa Romtravel – Belis 14-15 iulie 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 13 Iun 2007, 17:01

Multam Vali, o palinca sau o bere dupa caz sau pofta! :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Iun 2007, 20:56

Sa fie primit. :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 14 Iun 2007, 11:42

RaresDumitru scrie:am fost saptamina trecuta la Belis exact pe unde se presupune ca va fi intrarea in apa si pot sa va spun ca drumul este foarte greu si ca un numar mare de masini nu vor face decit sa fie un acces si mai dificil. In plus sincer sa fiu, nu cred ca un numar mai mare de 15 masini vor incapea pe platoul respectiv. In plus de asta, ginditi-va ca la intoarcere cocurentii vor trebui sa-si dezumfle barcile si sa plece spre hotel cu toate bagajele, ceea ce va duce la o intarziere considerabila in program.
Ceea ce spui tu este ingrijorator, tinand cont ca vorbesti dintr-o experienta relativ recenta... Ma mir ca organizatorii o lasa asa... In sfersit, om vedea cum ajungem la apa, poate ne ajutam unul pe celalat si ne descurcam. M-a impresionat faptul ca anul trecut, cativa concurenti, printre care si Eugen Cozma, s-au oferit sa-i ajute pe ceilalti, chiar si cu tractatul pe apa.
Rares, in 2006 organizatorii, care dupa parerea mea s-au descurcat bine, au platit niste paznici pentru barci. Eu nu am mai luat barca, ci am lasat-o acolo, ancorata bine de mal, insa cativa concurenti si-au gasit barcile "pe pana" dimineata...

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Iun 2007, 08:03

revin cu intrebarea: taxa de insotitor?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Iun 2007, 12:21

StefanDinu scrie:revin cu intrebarea: taxa de insotitor?
Scuze, dar nu am mai ajuns pe la Costel. Daca poti da-i un telefon si zi-ne si noua ce a spus. Merci!

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 15 Iun 2007, 13:18

Revin cu o noua nedumerire legata de pista de concurs, si anume aceea ca sectoarele mi se par destul de inegale ca si dimensiuni. Presupun Mihai ca nu a fost o delimitare foarte exacta a lor, insa daca ma uit la fel de aproximativ la imaginea postata de tine, cred ca e de le Google Earth, pot sa vad ca sectorul 1 are 2 brate laterale care fac sa fie un sector mult mai mare decit celelalte. Ceea ce nu stiu daca este in regula. Mi se pare normal ca sectoarele sa fie la fel si sa nu avantajeze pe nimeni, chiar daca toti vor aunge sa pescuiasca in toate sectoarele. Plus ca acele golfuri mi se par dificil de supravegheat in conditiile in care numarul de arbitri o sa fie limitat.
multi, mari si desi

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Iun 2007, 15:02

O imagine mai detaliata a zonelor de concurs, prin amabilitatea domnului Cozma:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=3604

Parere personala:
1. la un concurs nu e obligatoriu ca cele 3 sectoare sa fie perfect egale
2. Dimensiunea nu e tot una cu bonitatea; poate fi un sector mare care sa aiba zone mari fara peste.
Sper ca organizatorii s-au gandit la aceste aspecte. Oricum, eu voi transmite mai departe toate mesajele de aici, sfaturile sau intrebarile.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Iun 2007, 16:42

Problema majora din cele scrise mi se pare accesul la apa ...daca drumul e atat de rau si se lasa cu piese de schimb
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Iun 2007, 14:47

MihaiV scrie:O imagine mai detaliata a zonelor de concurs, prin amabilitatea domnului Cozma:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=3604

Parere personala:
1. la un concurs nu e obligatoriu ca cele 3 sectoare sa fie perfect egale
2. Dimensiunea nu e tot una cu bonitatea; poate fi un sector mare care sa aiba zone mari fara peste.
Sper ca organizatorii s-au gandit la aceste aspecte. Oricum, eu voi transmite mai departe toate mesajele de aici, sfaturile sau intrebarile.
De acord cu tine mihai ,dar daca iti iese din calcule ca ai doar 2 km de maluri/sector si 20 de pescari/sector inseamna DOAR 100 m de mal de apa / concurent .Totusi pescuim clean nu biban sau salau . :wink:
Poate s-a luat in calcul suprafata totala de apa/sector si atunci vom ajunge sa pescuim prin mijlocul apei sa avem loc de cit mai multe lanseuri fara a ne incilci firele intre noi.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 17 Iun 2007, 15:29

in conditiile astea ,<pret ,drum de acces,obligatii,>credeti ca vor fi 20 de oameni pe sector???? :shock:

Scrie răspuns