Trofeul AVP – Cupa Romtravel – Belis 14-15 iulie 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran
Ceea ce spui tu este ingrijorator, tinand cont ca vorbesti dintr-o experienta relativ recenta... Ma mir ca organizatorii o lasa asa... In sfersit, om vedea cum ajungem la apa, poate ne ajutam unul pe celalat si ne descurcam. M-a impresionat faptul ca anul trecut, cativa concurenti, printre care si Eugen Cozma, s-au oferit sa-i ajute pe ceilalti, chiar si cu tractatul pe apa.RaresDumitru scrie:am fost saptamina trecuta la Belis exact pe unde se presupune ca va fi intrarea in apa si pot sa va spun ca drumul este foarte greu si ca un numar mare de masini nu vor face decit sa fie un acces si mai dificil. In plus sincer sa fiu, nu cred ca un numar mai mare de 15 masini vor incapea pe platoul respectiv. In plus de asta, ginditi-va ca la intoarcere cocurentii vor trebui sa-si dezumfle barcile si sa plece spre hotel cu toate bagajele, ceea ce va duce la o intarziere considerabila in program.
Rares, in 2006 organizatorii, care dupa parerea mea s-au descurcat bine, au platit niste paznici pentru barci. Eu nu am mai luat barca, ci am lasat-o acolo, ancorata bine de mal, insa cativa concurenti si-au gasit barcile "pe pana" dimineata...
- StefanDinu
- veteran
- RaresDumitru
- utilizator constant
Revin cu o noua nedumerire legata de pista de concurs, si anume aceea ca sectoarele mi se par destul de inegale ca si dimensiuni. Presupun Mihai ca nu a fost o delimitare foarte exacta a lor, insa daca ma uit la fel de aproximativ la imaginea postata de tine, cred ca e de le Google Earth, pot sa vad ca sectorul 1 are 2 brate laterale care fac sa fie un sector mult mai mare decit celelalte. Ceea ce nu stiu daca este in regula. Mi se pare normal ca sectoarele sa fie la fel si sa nu avantajeze pe nimeni, chiar daca toti vor aunge sa pescuiasca in toate sectoarele. Plus ca acele golfuri mi se par dificil de supravegheat in conditiile in care numarul de arbitri o sa fie limitat.
multi, mari si desi
O imagine mai detaliata a zonelor de concurs, prin amabilitatea domnului Cozma:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=3604
Parere personala:
1. la un concurs nu e obligatoriu ca cele 3 sectoare sa fie perfect egale
2. Dimensiunea nu e tot una cu bonitatea; poate fi un sector mare care sa aiba zone mari fara peste.
Sper ca organizatorii s-au gandit la aceste aspecte. Oricum, eu voi transmite mai departe toate mesajele de aici, sfaturile sau intrebarile.
Parere personala:
2. Dimensiunea nu e tot una cu bonitatea; poate fi un sector mare care sa aiba zone mari fara peste.
Sper ca organizatorii s-au gandit la aceste aspecte. Oricum, eu voi transmite mai departe toate mesajele de aici, sfaturile sau intrebarile.
-
- veteran
De acord cu tine mihai ,dar daca iti iese din calcule ca ai doar 2 km de maluri/sector si 20 de pescari/sector inseamna DOAR 100 m de mal de apa / concurent .Totusi pescuim clean nu biban sau salau .MihaiV scrie:O imagine mai detaliata a zonelor de concurs, prin amabilitatea domnului Cozma:
Parere personala:

Poate s-a luat in calcul suprafata totala de apa/sector si atunci vom ajunge sa pescuim prin mijlocul apei sa avem loc de cit mai multe lanseuri fara a ne incilci firele intre noi.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- junior