Trofeul AVP – Cupa Romtravel – Belis 14-15 iulie 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 12 Iun 2007, 20:05

MihaiV scrie: - drumul este accesibil chiar si in conditii de vreme rea;
- nu vor putea fi tractate barcile din alta locatie;
Da...accesibil cu 4X4, si nici cu astea n-as fi foarte sigur daca ploua.
Vali, ce spui? Cunosti locatia si daca ai fost in ultima vreme ai vazut cat de tare s-a deteriorat drumul fata de anul trecut. Inclusiv traversarea paraiasului nu se mai poate face de catre autoturisme decat f dificil, iar daca ploua si nivelul apei creste.....vor fi pb.
Asa ca mi se pare usor mistocaresc raspunsul din partea organizatorilor. Daca ar fi spus ca drumul va fi accesibil, poate ma gandeam ca vor face mici reparatii. Dar la ora actuala, repet....este crima pt autoturisme!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 13 Iun 2007, 08:56

taxa insotitor ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 13 Iun 2007, 11:18

am fost saptamina trecuta la Belis exact pe unde se presupune ca va fi intrarea in apa si pot sa va spun ca drumul este foarte greu si ca un numar mare de masini nu vor face decit sa fie un acces si mai dificil. In plus sincer sa fiu, nu cred ca un numar mai mare de 15 masini vor incapea pe platoul respectiv. In plus de asta, ginditi-va ca la intoarcere cocurentii vor trebui sa-si dezumfle barcile si sa plece spre hotel cu toate bagajele, ceea ce va duce la o intarziere considerabila in program.

In alta ordine de idei, rezultatele de saptamina trecuta in zona au fost destul de slabe, si am inteles e la Vali ca nici in zona barajului nu a fost neaparat mai bine, peti erau gramada insa foarte putini punctabili, majoritatea fiind sub dimensiune. Drept ca la musca a mers mai bine, eu am dat exlusiv la vobler, insa lacul era scazut cu cel putin 2 metri fata de anul trecut.

Sincer, nu stiu daca alegerea sectoarelor este buna, mai ales prin prisma accesului cu masina.
Peste este, de asta sunt sigur, si cred ca intr-o luna se poate schimba situatia cu cei sub dimensiune, pentru ca lacul este mare si are peste. Insa in ceea ce priveste locatia am unele rezerve destul de mari.
multi, mari si desi

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 13 Iun 2007, 12:08

totul suna ingrijorator! ... am sa merg sa ma conving... dar parca n-as da 250 lei sa am dreptul sa-mi stric masina , ramine de vazut...
cele bune

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Iun 2007, 12:09

Danoc scrie:
Vali, ce spui? Cunosti locatia si daca ai fost in ultima vreme ai vazut cat de tare s-a deteriorat drumul fata de anul trecut. Inclusiv traversarea paraiasului nu se mai poate face de catre autoturisme decat f dificil, iar daca ploua si nivelul apei creste.....vor fi pb.
Asa ca mi se pare usor mistocaresc raspunsul din partea organizatorilor. Daca ar fi spus ca drumul va fi accesibil, poate ma gandeam ca vor face mici reparatii. Dar la ora actuala, repet....este crima pt autoturisme!

Dane,stiu sigur un singur lucru ca eu NU intru acolo cu Passatul .
Am fost simbata si dumineca in zona la pescuit dar am venit pe apa, pe drum a venit Petica Moga si cu Rares cu Loganul si au facut 40 min. Coborirea e grea dar nu dificila daca ai Jeep. :wink: :wink:
Eu voi veni la concurs pe apa ca-i mai ieftina benzina decit o constatare facuta de un mecanic la Passat. :!:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Iun 2007, 12:10

Danoc scrie:

Dane,stiu sigur un singur lucru ca eu NU intru acolo cu Passatul .
Am fost simbata si dumineca in zona la pescuit dar am venit pe apa, pe drum a venit Petica Moga si cu Rares cu Loganul si au facut 40 min. Coborirea e grea dar nu dificila daca ai Jeep. :wink: :wink:
Eu voi veni la concurs pe apa ca-i mai ieftina benzina decit o constatare facuta de un mecanic la Passat. :!:

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 13 Iun 2007, 12:23

Nici nu-i de intrat: eu anul trecut, dupa o ploaie, am intrat cu un Golf 4 si mi-am pierdut numarul.Asa ca in loc sa pescuiesc, mi-am "pescuit" numarul o ora prin balti. :D

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 13 Iun 2007, 13:24

Asta incercam sa spun si eu! Eu am facut 45 min cu Volvoul meu. Dar numai intru! Daca pot sa ajung pe apa cu un termic bine sau daca ma ajuta cineva cu un 4X4, altfel ..... pas! Eu totusi sper ca organizatorii sa se gandeasca serios la acest aspect. 3-4 barci cu motor termic ar rezolva usor problema transportului pe zona de pescuit.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Iun 2007, 14:03

Danoc scrie:Asta incercam sa spun si eu! Eu am facut 45 min cu Volvoul meu. Dar numai intru! Daca pot sa ajung pe apa cu un termic bine sau daca ma ajuta cineva cu un 4X4, altfel ..... pas! Eu totusi sper ca organizatorii sa se gandeasca serios la acest aspect. 3-4 barci cu motor termic ar rezolva usor problema transportului pe zona de pescuit.
Dane ,te tractez eu pe apa pina la locul de intilnire nu de alta dar chiar mi-ar fi mila de Volvo sa-l vad "avariat".
Considera problema rezolvata. :wink:

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 13 Iun 2007, 15:36

Eu cred sincer ca ar fi mai intelept sa se gaseasca o alternativa la drumul asta. In alti ani mai era cum era dar acuma o sa fie chiar nasol. Unde mai pui ca era si surpat in vreo 2 locuri si daca punem la socoteala ca o sa fie un trafic cum nu a mai vazut drumul ala de cind e el, se pot intimpla si accidente.

Eu stiu ca deviza drumului respectiv este " cind o sa fiu mare o sa ma fac AUTOBAHN " da nici chiar asa...

Hai sa fim seriosi, Belisul are peste 20 km lungime, nu cred ca nu se gaseste alternativa. In plus, fata de lacuriel de ses, aici nu poti spune ca exista locuri bune sau nu...in general vorbind. Sunt citeva locuri care produc constant peste insa nu inseamna ca daca intr-o zi nu sunt acolo nu exista deloc. Cred ca e mai degraba o alegere de voblere, adancimi, etc. dupa cum s-a vazut si anul trecut, cind cei care au ajuns pe locuri fruntase au prins peste in conditiile in care majoritatea au dat chix.
multi, mari si desi

Scrie răspuns