Trofeul AVP – Cupa Romtravel – Belis 14-15 iulie 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Danoc
- utilizator constant
In cazul acestei alegeri a pistei de concurs, vor fi pb mari cu accesul masinilor. Cine nu are masina de teren....a cam pus-o! Oare se gandesc organizatorii si la posibilitatea de a tracta barcile dintr-o locatie mai usor accesibila ( de ex. de la Hotel )? Iar daca va ploua....va fi nu doar dificil ci si foarte periculos accesul.
Pot fi intr-adevar cateva probleme :
1. Distantele intre punctele de aces si locul in care se tine sed tehnica , pot influenta mult desfasurarea concursului la orele mentionate in program.
2.Acesul pe apa in acele zone e intr-adevar putin dificil.Unii concurenti au destul de multe acesorii pe care trebuie sa le care la barca ( baterie , motor ,...etc).
Mersi
1. Distantele intre punctele de aces si locul in care se tine sed tehnica , pot influenta mult desfasurarea concursului la orele mentionate in program.
2.Acesul pe apa in acele zone e intr-adevar putin dificil.Unii concurenti au destul de multe acesorii pe care trebuie sa le care la barca ( baterie , motor ,...etc).
Mersi
- vanatoruldepesti
- veteran
@MihaiV
Eu vin de la o distanta destul de mare si aveam nevoie sa stiu daca pot sta la Hotel sau cum se numeste si vineri spre sambata. Asa mi-a venit ideea asta extraordinar de ciudata. Plec la 12 noaptea din Valcea, conduc 4-5 ore, vaslesc doua manse... Daca imi aduc aminte bine, anul trecut au fost concurenti ce s-au cazat cu ajutorul organizatorilor cu o zi sau doua inainte.
Eu vin de la o distanta destul de mare si aveam nevoie sa stiu daca pot sta la Hotel sau cum se numeste si vineri spre sambata. Asa mi-a venit ideea asta extraordinar de ciudata. Plec la 12 noaptea din Valcea, conduc 4-5 ore, vaslesc doua manse... Daca imi aduc aminte bine, anul trecut au fost concurenti ce s-au cazat cu ajutorul organizatorilor cu o zi sau doua inainte.
nici o problema. Suna-l pe Costel Gurbet si sunt sigur ca te va ajuta pentru cazarea de vineri spre sambata. Evident ca se pot face rezervari si pentru noptile anterioare. Cand ma intalnesc cu el o sa-l rog sa-mi dea numarul de telefon de la hotel pentru ca cei ce doresc sa-si aranjeze singuri noptile anterioare.vanatoruldepesti scrie:@MihaiV
- vanatoruldepesti
- veteran
- StefanDinu
- veteran
Raspunsuri de la organizator:
- cazarea e asigurata pentru o singura noapte, cea de sambata spre duminica;
- cazarea e inclusa si obligatorie, nu se poate scadea taxa de participare prin renuntarea la cazare;
- drumul este accesibil chiar si in conditii de vreme rea;
- nu vor putea fi tractate barcile din alta locatie;
- O corectura in privinta locatiei sedintei tehnice: in centrul Belisului la ora 6 va fi intalnirea cu concurentii (mai ales pentru cei care nu stiu drumul mai departe), dupa care se pleaca imediat la locul de start unde se va tine sedinta tehnica;
- masinile pot ajunge pana la cativa metri de apa;
- va puteti caza la acelasi hotel si in noptile anterioare. Sunati la 0726131441, la Costel Gurbet.
- locatia de cazare e diferita de cea de anul trecut, respectiv Hotelul Belis, in apropierea barajului;
- la locul de start nu poate ramane nimic peste noapte; nu va exista paza.
- cazarea e asigurata pentru o singura noapte, cea de sambata spre duminica;
- cazarea e inclusa si obligatorie, nu se poate scadea taxa de participare prin renuntarea la cazare;
- drumul este accesibil chiar si in conditii de vreme rea;
- nu vor putea fi tractate barcile din alta locatie;
- O corectura in privinta locatiei sedintei tehnice: in centrul Belisului la ora 6 va fi intalnirea cu concurentii (mai ales pentru cei care nu stiu drumul mai departe), dupa care se pleaca imediat la locul de start unde se va tine sedinta tehnica;
- masinile pot ajunge pana la cativa metri de apa;
- va puteti caza la acelasi hotel si in noptile anterioare. Sunati la 0726131441, la Costel Gurbet.
- locatia de cazare e diferita de cea de anul trecut, respectiv Hotelul Belis, in apropierea barajului;
- la locul de start nu poate ramane nimic peste noapte; nu va exista paza.