Sistemul competitional din turneul AvP: erori de regulament

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 11 Sep 2008, 12:25

Pop Vasile scrie: Si echipele de fotbal au probleme cu omologarea stadioanelor !
Imi amintesc ca, in Anglia, un antrenor cu titlu nobiliar a udat o data peste masura terenul !

Ce vreau eu sa zic:
1. Conditii similare la diverse concursuri care conteaza in campionat: imposibil
2. Conditii egale ( la fel) pe toate standurile: imposibil ( inclusiv la stationar !)
Nu pomenesc de arbitraj si altele.

Deoarece se inchide de Luni la munte iar simbata si duminica se practica skyjet-ui, miine ma duc pe Belis !

Fire zbuciumate !

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Sep 2008, 12:52

Gerula scrie:In orice caz ar trebui renuntat la sistemul cu 3 grupe pe pistele de concurs care pot tine linistit 2 grupe mai mari. Daca la Rogojesti se faceau doua grupe de 28 de concurenti, iar sectorul 1 se unifica cu sectorul 2, rezultatele ar fi fost mult mai aproape de realitate. Se tineau doar doua manse a 5 ore (sa zicem), puse in asa fel incat ambele grupe sa concureze pe cele doua sectoare la aceleasi ore. (grupa 1 pe sectorul 1 dimineata si pe sectorul 2 seara, grupa 2 la fel)
Nu se poate. Sa se faca doua grupe de 28 cred ca se poate. In 2007 era o regula care zicea ca grupele trebuie sa aiba intre 15 si 30 de concurenti. Nu a fost abrogata. Poate mai e valabila.
Dar sa schimbi programul nu se putea. Regulamentul zice ca programul trebuie anuntat cu 30 zile inainte. Nici o competitie serioasa nu-si schimba programul cu o zi inainte.
Argument: multi merg si se antreneaza exact pe orele de concurs, stiut fiind faptul ca pestele mananca diferit in functie de perioada zilei. Nu ar fi cinstit ca organizatorii sa schimbe orele de desfasurare cu o zi inainte. Poate duce la interpretari de genul "ei stiau de la inceput ca vor schimba programul si s-au antrenat in consecinta"
Oricum, pentru evitarea oricaror suspiciuni s-a decis ca regulamentul sa fie valabil tot anul, programul anuntat sa nu se modifice.
Avem experienta campionatului de acum cativa ani cand cineva schimba regulile intre manse, peste noapte sau mai stiu eu cand avea o viziune (nu e figura de stil).

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Sep 2008, 13:01

Combati cu totul altceva decat am zis eu ;).

Nimic nu ne impiedica sa finalizam inscrierile cu mai mult de 30 de zile inainte de data concursului, si apoi, in functie de numarul celor inscrisi, sa facem 2 sau 3 grupe etc etc. Cred ca intelegi ce vreau sa zic.
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Sep 2008, 14:46

Gerula scrie:Combati cu totul altceva decat am zis eu ;).

Nimic nu ne impiedica sa finalizam inscrierile cu mai mult de 30 de zile inainte de data concursului, si apoi, in functie de numarul celor inscrisi, sa facem 2 sau 3 grupe etc etc. Cred ca intelegi ce vreau sa zic.
A! Nu pricepusem ideea asta. Asta se poate. Si chiar se intampla. Unde? Exact la etapa urmatoare, ale carei inscrieri s-au terminat de mult. Organizatorii au anuntat de la inceput ca vor stabili sectoarele si programul dupa terminarea inscrierilor. A fost ceva deranj, dar pana la urma asa s-a facut. Vor dori si ceilalti organizatori sa faca la fel? M-as mira. Dar au aceasta optiune.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Sep 2008, 14:50

Ideea era ca asta nu e o decizie care ar trebui sa le apartina numai organizatorilor.
Cu lacrimi Bastus!

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

TEAPA ORGANIZATA..........

Mesaj de PREDATOR » 23 Sep 2008, 11:55

Poi de unde sa mai apuci locuri daca "grupurile de interese",,,le-au cumparat pe tot anul. :lol: ..da cred ,ca la unii ,a fost de ajuns sa mearga la o etapa si sa nu prinda mai nika,,,organizare frumoasa,,papa ,bautura,,dragutz dar.......OHA PESTE....sa ne iubim ca fratii sa ne opereze altii,,,, 8)....aveti de grija,,e foame de bani baieti,, :lol: ....... :arrow: ..la obor la tepe.....aventuri la tepe,,,,

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 23 Sep 2008, 13:44

Gerula scrie: Nimic nu ne impiedica sa finalizam inscrierile cu mai mult de 30 de zile inainte de data concursului,
Domnilor, la competitiile despre care stiu, s-au facut inscrieri si in prima zi de concurs !
Cu toate acestea au ramas locuri neocupate!

Poate fi sigura participarea unui pescar care da un telefon sau un email, prin care se inscrie ? Se poate baza un organizator pe o astfel de inscriere ?

Putem noi sa fim siguri ca, peste 30 de zile vom fi la acel concurs ?
Cind, spre exemplu la Finala la musca, programul se anunta cu doua zile inainte ?
http://www.flytying.ro/forum/viewtopic. ... c&start=45

FARA NICI UN FEL DE BIRFA, va rog.

Eu zic sa fim realisti in criticile si propunerile noastre, sa multumim organizatorilor ( care de cele mai multe ori nu sunt platiti pentru aceasta) si sa incercam sa nu cream probleme.
Sau chiar sa punem umarul la organizarea propriuzisa.

Fire zbuciumate saptaminal !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Sep 2008, 17:01

Cind, spre exemplu la Finala la musca, programul se anunta cu doua zile inainte ?
http://www.flytying.ro/forum/viewtopic. ... postorder= asc&start=45
..........................................................................................................
Aia e alta mincare de peste .Cei calificati in finala stiu exact ca vor participa singurul lucru ramas in sarcina organizatorului in speta AJVPS Ro.e sa anunte data ...in rest e simplu. :wink:basca e si fara taxa de participare(mai exact e platita de ajvps-ul de care apartine).
La musca cei calificati din judete tin sau nu etapa judeteana (unii vin calificati din oficiu) :lol: iar finala e un singur concurs ,nu 6-8 etape din care cel mai bun e campionul Romaniei .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns