Sistemul competitional din turneul AvP: erori de regulament

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 10 Sep 2008, 09:27

imi cer scuze daca am jignit arbitrii cu postul meu, oricum la rogojesti au avut treaba din plin, si am crezut ca nu au centralizat rezultatelwe dinlipsa de timp sau de vreun calculator. am zis si eru, n-am dat cu parul, si incao data imi cer scuze. se mai inseala omul... :roll:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 10 Sep 2008, 09:31

treaba cu punctele pt echipa sta asa: daca joci la echipa x, tre sa o ridici in campionat, si o ridica pescarul a sau b, ala cu rezultatele c m bune. ca la folbal. :lol: c m apreciat ramane pescarul a sau b, din echipa x, care, alaturi de pescarul c sau d, din echipa y samd formeaza lotul care pleaca afara. capito?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 10 Sep 2008, 09:31

cristian albu scrie:
Gerula scrie:Facem pariu ca la Rogojesti nu s-a procedat asa? ;)
Dar cum?
Fiecare poate sa fac grupele si chiar e recomandat - se poate intampla sa mai apara cate o greseala. Eu cred ca vina este a celuia care nu verificia daca intr-adevar e interesat. La fel si cu punctele din manse. Fiecare are datoria de a-si verifica punctele.

Algoritm:
Se ia clasamentul general la zi, se ia lista cu inscrisi la etapa respectiva, se elimina din cel general cei neinscrisi, se adauga cei care participa pentru prima data (in oprdine alfabetica) dupa care se repartizeaza cate un concurent in fiecare grupa .... simplu.

Cristi, ideea e alta: nu toata lumea are inclinatii spre problemele organizatorice, pot sa apara greseli in cazul unor concurenti care chiar nu-si pot da seama de acest lucru.

Solutia simpla, clara si transparenta este alcatuirea grupelor de fata cu toti cei interesati, la sedinta tehnica. Daca are cineva ceva de comentat, o poate face in timp real, iar rezolvarea se face pe loc. Gresesc cu ceva?
Cu lacrimi Bastus!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 10 Sep 2008, 10:00

Nu gresesti cu nimic. Si eu sunt de parere ca grupele ar trebui sa se faca la sedinta tehnica pentru ca in felul asta nu se mai intampla situatii asemenatoare cu asta de la rogojesti (s-a intamplat si la VA, si la Colibita) ... sa fie in grupe un concurent care nu participa si care CULMEA, iese si in fata unuia care prinde peste ... asta trebuie neaparat sa o rezolvam pentru turneul de anul viitor

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 10 Sep 2008, 10:23

da, CULMEA asta este mare ....

desi nu am nici o vina la treaba asta , ma simt totusi cu musca pe caciula in mod abstract asa .... eu nu am intrat pe apa, si totusi am iesit in clasament deasupra a 3 concurenti care au participat in primul rand, si au si prins peste in al doilea rand ....

am fost la concursuri de crap unde am muncit de mi-au iesit ochii din cap pentru fiecare loc in plus in clasament, si stiu ce inseamna sa concurezi , si sa pui sufelt etc ... mai stiu si cum e sa nu-ti iasa jucarelele la un concurs ....

asa ca ma simt eu prost cand ma gandesc cum se simt concurentii de care vorbeam mai sus ....

nu cred ca ajuta, dar, Scuzele mele, Domnilor !!!

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 10 Sep 2008, 10:25

terrybill scrie:imi cer scuze daca am jignit arbitrii cu postul meu, oricum la rogojesti au avut treaba din plin, si am crezut ca nu au centralizat rezultatelwe dinlipsa de timp sau de vreun calculator. am zis si eru, n-am dat cu parul, si incao data imi cer scuze. se mai inseala omul... :roll:
Centralizarea datelor şi obţinerea clasamentelor nu este treaba arbitrilor, cel putin deocamdată. Nu a fost o jignire dar a arătat o oarecare lipsă de informare în ceea ce priveşte modul de organizare, cine şi ce responsabilităti are. :o

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 10 Sep 2008, 10:40

Ultima oara cand am verificat, a propune clar o schimbare fata de o situatie pe care o prezinti ca fiind inacceptabila, nu prea inseamna lipsa de informare. ;)
Cu lacrimi Bastus!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 11 Sep 2008, 00:50

Baietii de la PP Iasi au un alt mod de calculare al clasamentului care mi se pare mult mai corect ptr. ca se tine cont de numarul de concurenti din grupe.De exemplu:sint doua grupe cu 10 si 11 concurenti,cistgatorul din grupa cu 10 concurenti ia 11 pcte.ca si cel din grupa cu 11 conc. iar cel care da gherla ia o (zero)puncte.Cred ca se subintelege ca locul doi ia 10 pcte samd.Mi s-a replicat ca modul de calcul aplica de LRS este conf.cu modul de calculare international si asa este.Aberatiile apar in partea de jos al clasamentului si in clasamentul general.La turneul AVP se tine cont de numarul de participari tocmai ptr. faptul ca o participare presupune chieltuieli mari si consum de timp pe care le-ai putea folosi sa mergi la pescuit un de iti place si sa te simti foarte bine.L-am rugat pe Teodor de la Iasi sa refaca clasamentul dupa metoda lui.Pina acm nu am niciun raspuns

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Sep 2008, 06:54

nucus scrie:Aberatiile apar in partea de jos al clasamentului si in clasamentul general.
Nucule, aceste asa-zise "aberatii" sunt complet neesentiale pentru clasament. Ce mare scofala ca esti ultimul sau penultimul intr-un concurs cu 50 de concurenti? E tot aia! E infinit mai important ca locurile de la varf sa fie distribuite pe principii sanatoase. Fiecare regula are si argumentele ei. Cine doreste poate studia discutiile mai vechi, din perioada conceperii regulamentului. Vad pe aici ca pentru unii e mare distractie sa critice fara sa propuna nimic! (nu ma refer la tine) Felicitari pentru reusita organizatorica de la Rogojesti!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Sep 2008, 08:37

toni f scrie:da, CULMEA asta este mare ....

desi nu am nici o vina la treaba asta , ma simt totusi cu musca pe caciula in mod abstract asa .... eu nu am intrat pe apa, si totusi am iesit in clasament deasupra a 3 concurenti care au participat in primul rand, si au si prins peste in al doilea rand ....

am fost la concursuri de crap unde am muncit de mi-au iesit ochii din cap pentru fiecare loc in plus in clasament, si stiu ce inseamna sa concurezi , si sa pui sufelt etc ... mai stiu si cum e sa nu-ti iasa jucarelele la un concurs ....

asa ca ma simt eu prost cand ma gandesc cum se simt concurentii de care vorbeam mai sus ....

nu cred ca ajuta, dar, Scuzele mele, Domnilor !!!
fii serios, tu chiar nu ai nici o treaba.:)
este frustrant insa sa fii batut de unu care n-a fost pe apa :roll: Totodata, vorba lui Mihai, nu prea mai importa in cazul ultimelor locuri din clasamentul pe etapa...ori 40 ori 50, bleah, tot un drac. :x

p.s. sa nu mai vorghim de don Costica, care hasteste stiuci moldovinesti de sub barca vecinului :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns