discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula
- veteran

Facem pariu ca la Rogojesti nu s-a procedat asa?
Oricum, chestia asta ar trebui facuta public, la fata locului, prea putini stau sa verifice, dupa ce s-au publicat grupele, daca nu s-a dat vreo gherla la alcatuire (din eroare umana sau cu intentie). Probabil se uita capii de serie sa vada daca au fost aranjati corect si cam atat.
Alt lucru care trebuie discutat e transformarea din mers a concursului individual in concurs pe echipe. Am vazut cu ochii mei ce era acolo (exact ce preziceam acum doi ani, daca mai tii minte) si pot sa spun ca nu mi-a placut.
Cu lacrimi Bastus!
-
vali stratonov
- veteran

Gerula ,aici cred ca ai din nou dreptate ,sunt prea putini cei care verifica daca grupele sunt alcatuite conform algoritmului....dar pina la urma conteaza mai putin daca esti cu Paco,Berti sau Sabin in grupa ,ceea ce conteaza in opinia mea e sa te lupti individual cu fiecare nu cu brigada,grupa sau clubul X....
Din pacate la Rogojesti acest lucru nu sa intimplat iar cei cu strategiile mai bune isi umfla pieptul ca paunii si se lauda cu performantele clubului pe cind TAVP e cu totul altceva ....sau scuze era cu totul altceva.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
Gerula
- veteran

Eu nu inteleg o chestie: ce satisfactie ai sa castigi cu echipa in fata unuia care concureaza individual? Inteleg intre echipe, dar tu, Coco, Paco ati iesit in clasament sub oameni care n-ar fi avut nici o sansa daca mergeau individual...
Cu lacrimi Bastus!
-
watermoccasin
- veteran

Da, domnilor.., chestia cu echipa e o treaba foarte stufoasa ; si eu am mai auzit prin cercul pescarilor ''de competitie '' sintagma : trebuie sa lupt sa adun puncte pentru echipa !!!!
Oarecum bizar sau poate nu ??? Sunt eu prea mic si neinsemnat in fata lor , de nu pot sa pricep anumite lucruri; impresia este ca turneul tinde sa fie o" lupta " intre cluburi, asociatii , etc...; de faza cu orgoliile si aprecierile la adresa altora inca nu s-a trecut;
De aceea am evitat sa mai particip , dar voi mai reveni , asa de placere pentru satisfactia unora.....; grija mare la ancora !!! poate dauna grav imaginii !!! (cine stie...., cunoaste )
Hai, gata ca m-am aberat destul ! Fire stresate tuturor !!!!
Din viata scapa cine poate.
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
vad ca tot se insista ca Paco a concurat ca independent. Eu il stiu facand parte din Aqua Transilvae, s-a schimbat ceva intre timp?
Fire zmucite!
-
vali stratonov
- veteran

Nu ,nu sa schimbat nimic Paco este membru Aqua ....

-
Gerula
- veteran

Sincer eu n-am vazut vreo strategie de echipa la Paco, dar corectati-ma daca gresesc

.
Cu lacrimi Bastus!
-
vali stratonov
- veteran

Si asta e adevarat...

-
cristi.albu
- senior

Gerula scrie:Facem pariu ca la Rogojesti nu s-a procedat asa?

Dar cum?
Fiecare poate sa fac grupele si chiar e recomandat - se poate intampla sa mai apara cate o greseala. Eu cred ca vina este a celuia care nu verificia daca intr-adevar e interesat. La fel si cu punctele din manse. Fiecare are datoria de a-si verifica punctele.
Algoritm:
Se ia clasamentul general la zi, se ia lista cu inscrisi la etapa respectiva, se elimina din cel general cei neinscrisi, se adauga cei care participa pentru prima data (in oprdine alfabetica) dupa care se repartizeaza cate un concurent in fiecare grupa .... simplu.