Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 15 Mar 2006, 23:17

Oricum Gyorg imi este prieten si ca prieten am pretentia ca il cunosc .Nu ar fi facut ce zici tu.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Mar 2006, 23:32

Oameni buni, nu-l mai bagati in seama, un gunoi care si-a facut nick nou in speranta ca va putea manca linistit kkt sub protectia anonimatului nu merita nici o atentie. Si nici macar asta nu i-a iesit :twisted: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Mar 2006, 23:37

limbajul !!!!

este valabil si pentru toti cei care isi mascheaza injuraturile cu stelute

spinmaster, daca singurul tau tel este atacul la persoana, ma tem ca o sa-ti limitez accesul pe forum

spinmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spinmaster » 15 Mar 2006, 23:50

danr scrie:limbajul !!!!

este valabil si pentru toti cei care isi mascheaza injuraturile cu stelute

spinmaster, daca singurul tau tel este atacul la persoana, ma tem ca o sa-ti limitez accesul pe forum
In fond e site-ul si forumul tau, poti face ce vrei. dar asta inseamna ca unii sunt mai cataloci decit papa. Gerula si Gheorghe asta au facut in tot topicul asta care 99% e doar atac la persoana. Eu as propune sa-l muti in Cafenea.

Dar poate ca ei au dreptul ca au mai scris si altceva in alte forumuri. Ok scriu si eu o droaie. Ca poate cine stie :roll:
Esteeeeeee!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Mar 2006, 23:55

Eu cred ca danr stie si el foarte bine cine esti si o sa-ti taie macaroana cat de curand. Se pare ca ai dificultati in a pricepe ca problema, in cazul tau, e faptul ca ti-ai facut contul asta cu unicul scop de a lansa atacuri la persoana, la adapostul unui indoielnic anonimat. Ma rog, dupa cum spuneam, chestie de caracter.
Cu lacrimi Bastus!

spinmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spinmaster » 15 Mar 2006, 23:55

musKloiu scrie:Oricum Gyorg imi este prieten si ca prieten am pretentia ca il cunosc .Nu ar fi facut ce zici tu.....
Nu le-am inventat eu. Ii poti intreba pe majoritatea competitorilor de anul trecut. Ce parere are Bunicu', Stratonov, Renel, si multi altii. Poti face un sondaj, poate ii intrebi si pe Comaneci si Mateescu.

Muskloiului da' sa nu spui ca-s parti implicate! :evil:
Asta e parerea lor (si a mea) despre Lucica (e bine Dane :D )
Esteeeeeee!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Mar 2006, 00:06

lasa ca ai inteles tu

Catalin Mateescu
junior
junior

Mesaj de Catalin Mateescu » 16 Mar 2006, 11:36

Spinmaster,
Nu ne baga pe noi in disputa ta cu Lucian. Personal nu stiu ce s-a discutat la Caldarusani, iar acum este tardiva orice interventie. Problemele P4E vs Lucian au fost rezolvate in cadrul asociatiei si nu le mai dezgropam. Deci, scuteste-ne !
Catalin
Asociatia Pescari4ever

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 16 Mar 2006, 15:08

Nimic nu este mai inspaimântator ca ignoranta activa.(Goethe)

Daca era adevarat ceva din ceeace spune el aici nu avea de ce sa se ascunda in spatele unui nick si cu asta am incheiat discutia cu "mali.master" !

Imi cer scuze ptr. *** folosite in discutie dar expesia era mai mult prietenesca decat maidaneza :wink: si este curent folosita in gasca si avocatul.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Mar 2006, 23:51

cred ca este cazul sa ne oprim aici, ca deja s-a degenerat

malin mi-a transmis un mesaj prin care isi asuma faptul ca nu este spinmaster, si eu il cred

deci, va rog frumos sa incheiem aici aceasta disputa pentru ca nu-si mai are sensul
accept doar polemici si dispute, in limita bunului simt si cu un limbaj civilizat, doar intre persoane cu identitatea cunoscuta care isi asuma ceea ce spun
deci polemici si dispute fara atacuri la persoana

spinmaster, anuntul de la vanzari cumparari este ultima iesire de genul asta pe care ti-o tolerez

Închis