Si acum cum ramane ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
In fond e site-ul si forumul tau, poti face ce vrei. dar asta inseamna ca unii sunt mai cataloci decit papa. Gerula si Gheorghe asta au facut in tot topicul asta care 99% e doar atac la persoana. Eu as propune sa-l muti in Cafenea.danr scrie:limbajul !!!!
este valabil si pentru toti cei care isi mascheaza injuraturile cu stelute
spinmaster, daca singurul tau tel este atacul la persoana, ma tem ca o sa-ti limitez accesul pe forum
Dar poate ca ei au dreptul ca au mai scris si altceva in alte forumuri. Ok scriu si eu o droaie. Ca poate cine stie

Esteeeeeee!
Eu cred ca danr stie si el foarte bine cine esti si o sa-ti taie macaroana cat de curand. Se pare ca ai dificultati in a pricepe ca problema, in cazul tau, e faptul ca ti-ai facut contul asta cu unicul scop de a lansa atacuri la persoana, la adapostul unui indoielnic anonimat. Ma rog, dupa cum spuneam, chestie de caracter.
Cu lacrimi Bastus!
-
- utilizator nou
Nu le-am inventat eu. Ii poti intreba pe majoritatea competitorilor de anul trecut. Ce parere are Bunicu', Stratonov, Renel, si multi altii. Poti face un sondaj, poate ii intrebi si pe Comaneci si Mateescu.musKloiu scrie:Oricum Gyorg imi este prieten si ca prieten am pretentia ca il cunosc .Nu ar fi facut ce zici tu.....
Muskloiului da' sa nu spui ca-s parti implicate!

Asta e parerea lor (si a mea) despre Lucica (e bine Dane

Esteeeeeee!
-
- junior
Nimic nu este mai inspaimântator ca ignoranta activa.(Goethe)
Daca era adevarat ceva din ceeace spune el aici nu avea de ce sa se ascunda in spatele unui nick si cu asta am incheiat discutia cu "mali.master" !
Imi cer scuze ptr. *** folosite in discutie dar expesia era mai mult prietenesca decat maidaneza
si este curent folosita in gasca si avocatul.
Daca era adevarat ceva din ceeace spune el aici nu avea de ce sa se ascunda in spatele unui nick si cu asta am incheiat discutia cu "mali.master" !
Imi cer scuze ptr. *** folosite in discutie dar expesia era mai mult prietenesca decat maidaneza

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
cred ca este cazul sa ne oprim aici, ca deja s-a degenerat
malin mi-a transmis un mesaj prin care isi asuma faptul ca nu este spinmaster, si eu il cred
deci, va rog frumos sa incheiem aici aceasta disputa pentru ca nu-si mai are sensul
accept doar polemici si dispute, in limita bunului simt si cu un limbaj civilizat, doar intre persoane cu identitatea cunoscuta care isi asuma ceea ce spun
deci polemici si dispute fara atacuri la persoana
spinmaster, anuntul de la vanzari cumparari este ultima iesire de genul asta pe care ti-o tolerez
malin mi-a transmis un mesaj prin care isi asuma faptul ca nu este spinmaster, si eu il cred
deci, va rog frumos sa incheiem aici aceasta disputa pentru ca nu-si mai are sensul
accept doar polemici si dispute, in limita bunului simt si cu un limbaj civilizat, doar intre persoane cu identitatea cunoscuta care isi asuma ceea ce spun
deci polemici si dispute fara atacuri la persoana
spinmaster, anuntul de la vanzari cumparari este ultima iesire de genul asta pe care ti-o tolerez