discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gyorg
- veteran

-
Fi atent :
Mesaj postat Duminica 05.02.2006
Catalin Mateescu scrie:Asociatia Pescar4ever isi respecta optiunea de a fi alaturi de AXXI, AT, Grupul de la Cluj. In cadrul Adunarii Generale din 04.02 s-a stabilit calendarul competitional pe 2006. Pentru cei pe care ii intereseaza:
- Spinning4ever - 22.04 - Darvari
- Spinning4ever II - octombrie - Gostilele/Caldarusani.
Seful comisiei de Spinning este in continuare Vali Comaneci, care a fost insarcinat ca pana la sfarsitul lunii sa faca impreuna cu asociatiile mentionate mai sus un program competitional. In momentul cand totul va fi stabilit va fi anuntat si pe acest site.
Catalin Mateescu
-
Gerula
- veteran

spinmaster scrie:Unde ZERO = blanc = nr. pe pesti prinsi de Gerula la Gurbanesti in conditiile in care toti de pe balta in locul acela au prins peste 20 salai in medie (media poate fii mai mica daca intra si gerula in calcul . Ramane pe la 15

)
E, asta-i artimetica lui Ma... pardon, spinmaster

Una la mana ca eu n-am prins 0, si doi la mana ca singurul care a prins spre 20 era Vali. Restul au prins mai bine sau mai rau, mai mari sau mai mici, uneori chiar foarte mici (eliberati). Berti a luat o bucata decenta, la cicada. Oricum, e nostim cum le baga omul din voleu, tupilandu-se dupa nick-ul creat special in acest scop. Cine stie, daca la concurs ia bot, sa spuna cu inocenta "cine, eu?"

Cu lacrimi Bastus!
-
vijelie
- veteran

reno scrie:Sunt un pescar din Moldova si dupa ce am vazut in balacareala asta caracterul pescarilor din Bucuresti imi doresc sa dea Dumnezeu sa nu va intalnesc niciodata.
Am intalnit in concursuri ardeleni oameni cu caracter,dar voi parca sunteti de pe alta planeta.
Iesiti la o bere si luati-va la palme ca aici va vede o tara intreaga si in spatele nickului se poate vedea cine e.
vijelie - Valentin Oprisanescu
gyorg - Constantin Lucian
terybill - Radu Ioan
si restul.
rusinica!!!!!
alo mai nea RENO daca crezi ca ai spus ceva special dezvaluindu-ne numele si nickurile te inseli amarnic. Spre dezamagirea ta noi, spre deosebire de tine suntem cunoscuti in ambele variante si nume de scena

<nick>si de familie

.Tu cine esti? Un anonim, praf in vant...
in alta ordine de idei ai impresia ca noi vrem sa te intalnim?...< "imi doresc sa dea Dumnezeu sa nu va intalnesc niciodata."..>o sa tinem cont de dorintza ta

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
mishu fishu
- junior

pentru Reno
si eu sunt la primul meu mesaj si eu sunt pescar si eu urmaresc de mult timp forum-ul . Pe deasupra mai sunt si din Bucuresti !Chiar daca baietii se mai inteapa intre ei, nu cred ca o fac din lipa de caracter ci din pasiunea pentru pescuit ! Cum poti ca in primul tau mesaj sa faci astfel de aprecieri despre pescarii din Bucuresti ???!!! Maine poate nu o sa-ti plca cei din Iasi ...sau poate cei din Arad...
-
Gyorg
- veteran

-
Bravo Mishu ,
prima daca am crezut ca esti Profesoru' dupa cate fantome circula pe site, mai nou

!
Bine ai venit printre noi (asta daca nu ai mai fost si inainte) ptiu ce suspiciuni ma trec in ultima perioada.Bai Avocatule , nu cumva esti tu ?
In orice caz bine ca nu o facem ca baietii aia in fas rosu ca dupa trei posturi aia o pun de o smardoiala si de recompense de genul "dau 300 euro sa stiu cine este fasolemaster".
-
mishu fishu
- junior

Salut Gyorg , salut la toata lumea !
Chiar sunt un nou venit , nu sunt o fantoma a vreunuia dintre cei mai vechi. Am tacut pana acum pt ca nu am atat de multa experienta in spining , dar imi place la nebunie de cand am inceput . Pescuiesc mai mult la Cernavoda , la Rasova...
-
spinmaster
- utilizator nou

Gerula scrie: Una la mana ca eu n-am prins 0, si doi la mana ca singurul care a prins spre 20 era Vali.
Mai Birula, de ce n-ai singe in minciog ca Piticu, si sa spui Unu, Doi salai... Trei e deja prea mult. Ca pina la urma tot o m*** cu k**** ai luat ca sa-l parafrazez pe Piticul din Pipera ( daca e totusi din Buc trebuie sa se hotareasca Teleianu la ce echipa joaca).
Esteeeeeee!
-
musKloiu
- veteran

mishu fishu scrie:pentru Reno
si eu sunt la primul meu mesaj si eu sunt pescar si eu urmaresc de mult timp forum-ul . Pe deasupra mai sunt si din Bucuresti !Chiar daca baietii se mai inteapa intre ei, nu cred ca o fac din lipa de caracter ci din pasiunea pentru pescuit ! Cum poti ca in primul tau mesaj sa faci astfel de aprecieri despre pescarii din Bucuresti ???!!! Maine poate nu o sa-ti plca cei din Iasi ...sau poate cei din Arad...
Hai ca zici bine mishule

...unii inteleg gresit un limbaj "agresiv"....Reno noi,daca termenii ti se par uneori duri,noi doar discutam aici...altfel ne intalnim la o bere doua...adica sa stii ca nu ne dam in cap chiar daca suntem din Bucuresti......ce ar fi daca noi cei din Bucuresti am rationa in modul in care tu o faci? probabil ca am crede ca totzi cei din Moldova isi cresc copii intr-o cusca.....

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
spinmaster
- utilizator nou

Gyorg scrie:... esenta unui astfel de concurs pe care noi il doream ca ceva ce avea sa selecteze un lot national pe care sa-l trimitem afara sa castige sau sa iasa printre primii. Nu te gandesti ca ajungem iar la cei putini si cu bani in detrimetrul celor multi si fara dar prezenti pe balta si deci pescari cu experianta ?....
In doua cuvinte , sa te fac sa intelegi mai bine , preferam sa selectam personele care ne convin noua si nu cei ce sunt cu adevarat buni !
Din ce vad eu pe lista de inscrieri de la Dirvari sint cam toti care au participat si la Campionat anul trecut.
Ca nu esti intre ei mare scofala. La Darvari in primavara trecuta te-ai inscris primul si ai iesit ultimul cu blanc.
La campionat ai jucat alba-neagra , Bucuresti - Muntenia, promitandu-i lui Teleianu sponsorizare daca intri in Lot. Intreaba-i pe toti care au participat si pot confirma manaria de la Caldarusani.
Nu mai vorbesc ca la Gostilele te agitai dupa cantarire sa-ti cauti salaii care i-ai prins sa-i iei acasa. Culmea tupeului. minCiocu' mic.
Esteeeeeee!
-
musKloiu
- veteran

spinmaster scrie:Gyorg scrie:... esenta unui astfel de concurs pe care noi il doream ca ceva ce avea sa selecteze un lot national pe care sa-l trimitem afara sa castige sau sa iasa printre primii. Nu te gandesti ca ajungem iar la cei putini si cu bani in detrimetrul celor multi si fara dar prezenti pe balta si deci pescari cu experianta ?....
In doua cuvinte , sa te fac sa intelegi mai bine , preferam sa selectam personele care ne convin noua si nu cei ce sunt cu adevarat buni !
Din ce vad eu pe lista de inscrieri de la Dirvari sint cam toti care au participat si la Campionat anul trecut.
Ca nu esti intre ei mare scofala. La Darvari in primavara trecuta te-ai inscris primul si ai iesit ultimul cu blanc.
La campionat ai jucat alba-neagra , Bucuresti - Muntenia, promitandu-i lui Teleianu sponsorizare daca intri in Lot. Intreaba-i pe toti care au participat si pot confirma manaria de la Caldarusani.
Nu mai vorbesc ca la Gostilele te agitai dupa cantarire sa-ti cauti salaii care i-ai prins sa-i iei acasa. Culmea tupeului. minCiocu' mic.
De ce nu ai spus atunci daca asa a fost? ......eu nu zic ca ai dreptate sau nu dar sa vii acum sa spui asta mi se pare,ma scuzi, rautacios si mai ales degradant......
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....