Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Mar 2006, 12:14

spinmaster scrie: Credeam ca Robokap e Gerula. Acum 2 saptamani pe Gurbanesti pescuia cu doua lansete simultan :shock: (Auzise si el de tehnica lui Paco cred :) Faza e ca n-a prins nimic, in timp ce ceilalti de pe balta si-au facut plinul. Vijelie cit ai luat atunci :P
Gheorghe, in legatura cu Minciocaru' mai intreaba si tu lumea pe balta de ce-ti zic asa.
Ai auzit tu ceva dar n-ai auzit bine. Aveam doua lansete la mine, dar nici vorba de pescuit simultan :lol: :lol: :lol:. Si pana la urma am luat, mai la spartul targului si ce-i drept nici pe departe cat Vijelie.

In schimb am auzit si eu ceva, despre un mare pescar :lol: care a luat si el o marla de 2 kile si urla pe balta "uite-o, are cel putin 5 kile, ce mare e" :lol: . Mai vorbeste lumea si despre o partida AvP versus Pitesti, pe Bascov, unde acelasi mare pescar a luat 100% bot, dar sunt convins ca e vorba despre calomnii murdare :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 12:16

Duci dorul concursului de la Dirvari din toamna unde te-ai implicat alaturi de Pescari4eve ca organizator si participant? Ati bagat o taxa de 3 milioane si locul 1 a luat 3,5 milioane premiu :shock: Avea dreptate Vijelie atunci cind a zis ca nu participa ca-i minareala. Apropo, din taxele adunate, Pescari4ever cat si-au tras ca organizatori? Sau cit va revenit inapoi sa va tineti gura? Atunci de ce nu ai facut bot?

Credeam ca Robokap e Gerula. Acum 2 saptamani pe Gurbanesti pescuia cu doua lansete simultan :shock: (Auzise si el de tehnica lui Paco cred :) Faza e ca n-a prins nimic, in timp ce ceilalti de pe balta si-au facut plinul. Vijelie cit ai luat atunci :P

nu am prins nici eu NIMIK :cry: ....sau poate asa de gust cateva zeci de bucati :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Mar 2006, 12:18

Sunt interesat si eu de aceasta metoda de spinning cu doua bete simultan. Gerula, n-ai vrea sa detaliezi ? Creste eficienta ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Mar 2006, 12:22

razvan m. scrie:Sunt interesat si eu de aceasta metoda de spinning cu doua bete simultan. Gerula, n-ai vrea sa detaliezi ? Creste eficienta ?
N-auzi ca e un delir :lol:. Celalalt bat era sprijinit de niste buruieni uscate :lol:.
Metoda din cate am inteles ar fi eficienta, din moment ce a facut lumea scandal dupa un concurs :wink:. Doar ca n-am fost eu ala care s-o aplice.
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 12:33

Ai auzit tu ceva dar n-ai auzit bine. Aveam doua lansete la mine, dar nici vorba de pescuit simultan :lol: :lol: :lol:. Si pana la urma am luat, mai la spartul targului si ce-i drept nici pe departe cat Vijelie.

nici nu aveai cum :evil: sa prinzi cat MINE HAHAHA :twisted: :evil: dar pot sa confirm faptul ca a prins in acea zi.<cat si ce nu este interesant> :twisted:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 15 Mar 2006, 12:34

spinmaster scrie: Duci dorul concursului de la Dirvari din toamna unde te-ai implicat alaturi de Pescari4eve ca organizator si participant? Ati bagat o taxa de 3 milioane si locul 1 a luat 3,5 milioane premiu :shock: Avea dreptate Vijelie atunci cind a zis ca nu participa ca-i minareala. Apropo, din taxele adunate, Pescari4ever cat si-au tras ca organizatori? Sau cit va revenit inapoi sa va tineti gura? Atunci de ce nu ai facut bot?
Hai sa-ti dau si ultimul raspuns, (te-am atentionat in mesajul anterior ca nu-ti mai raspund ) in ceeace priveste taxele si cat si-au tras Pescar4Ever din "minareala" de la concursul din toamna lui 2005.

Taxa a fost de 3 milioane iar cei ce au participat , din partea Pescar4Ever (cu exceptia lui Valentin Sorescu) au fost sponsorizati de catre firma pe care o detin . Ei au suportat doar un milion de lei din acesta taxa. Chiar daca nu mai fac parte din P4E iti spun si tie asa cum le-am spus si altora (vezi : http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=2041 ) Asociatia Pescar4Ever nu a facut nici o manevra la nici un concurs organizat de acestia iar din acest punct de vedere este una dintre cele mai corecte organizatii de acest gen la care am fost membru. Mai mult decat atat a fost una dintre singurele exemple de organizatie care chiar daca a gresit si-a recunoscut semi greseala si chiar a platit un loc doi nemeritat la concursul Spinning4Ever - Darvari din primavara 2005.

Concluzia este ca la toate concursurile la care m-am implicat in organizare, Spinning4Ever primavara 2005 , Spinning4Ever toamna 2005, nu am vazut un bilant pozitiv ci chiar am adus bani de acasa!

Poti sa scrii si in revista :evil: !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

spinmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spinmaster » 15 Mar 2006, 12:39

Gerula scrie:
razvan m. scrie:Sunt interesat si eu de aceasta metoda de spinning cu doua bete simultan. Gerula, n-ai vrea sa detaliezi ? Creste eficienta ?
N-auzi ca e un delir :lol:. Celalalt bat era sprijinit de niste buruieni uscate :lol:.
Metoda din cate am inteles ar fi eficienta, din moment ce a facut lumea scandal dupa un concurs :wink:. Doar ca n-am fost eu ala care s-o aplice.
Cum a dat Gerula eficienta nu e de doua ori mai mare cum s-ar crede ci de ... zece ori mai mare. Chiar 100. Calculati si voi: ZERO x 10, sau ZERO x 100. Unde ZERO = blanc = nr. pe pesti prinsi de Gerula la Gurbanesti in conditiile in care toti de pe balta in locul acela au prins peste 20 salai in medie (media poate fii mai mica daca intra si gerula in calcul . Ramane pe la 15 :))

Ia zi Vijelie cit a luat Double Impact Gerula. Sau Birula. Nu stiu cum va suna mai bine :D
Esteeeeeee!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 12:43

Ia zi Vijelie cit a luat Double Impact Gerula. Sau Birula. Nu stiu cum va suna mai bine :D[/quote]

am spus: " pot sa confirm faptul ca a prins in acea zi.<cat si ce nu este interesant>" :twisted:

spinmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spinmaster » 15 Mar 2006, 12:55

Gyorg scrie: Taxa a fost de 3 milioane iar cei ce au participat , din partea Pescar4Ever (cu exceptia lui Valentin Sorescu) au fost sponsorizati de catre firma pe care o detin . Ei au suportat doar un milion de lei din acesta taxa. !
Pai vezi ca de aia nu ati facut gura. Normal ca cine da doar un milion taxa si (in loc de trei) si ii ies in final 3 jumate are ciocu' mic. Nu inseamna decit ca te-ai implicat si tu cu citeva milionae in teapa generala, mituind intr-un fel colegii - de ex Ovidiu 14. Nicaieri nu scria ca la concursul de la Dirvari premiile erau garantate pt 40 locuri. Si daca era asa, calculeaza si tu 14 participanti x 3 = 42 milioane lei - 6 milioane premii cash = 36 milioane. Tu oi fi venit cu bani de acasa, dar ceva nu se leaga.

La concursul de stiuca de la Cormoran in schimb ai facut gura mare ca nu se dadeau banii anuntati. Era normal sa faca oricine reclamatie, dar in cazul tau normalul era de doua ori mai mare - de vreme ce tu i-ai fript pe altii, nu voiai sa fii fript la rindul tau.

Bine ca au scapat cei de la P4E de tine. Ca daca nu te dadeau afara nici Teribilu nu-si mai cerea scuze :) Nu avea cine sa-l lumineze. :idea:
Esteeeeeee!

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 15 Mar 2006, 13:00

Tata nu stiam cine e ( am aflat a doua zi de la Vali ) , am dat cot la cot o perioada ( cu o singura lanseta ) a prins pe la sfarsit iar doua lansete aveam toti ( cei drept a doua de rezerva stransa in masina ) . Asta pt a consemna realitatea . Ce mai stiu ca mai era cu cineva care a ratat o bukata
( la 6k dupa Vali ) . Dar nu m-am prins care-i spilul ?

Închis