Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 15 Mar 2006, 13:26

Gyorg bestie te dai de ceasul mortii ca e greu cu chifteaua la Open si matale esti boer Bibescu . Nu ma interesat bucataria voastra interna dar cel putin la primul concurs ( ca la alalalt n-am avut caramele ) organizarea a fost beton ! Meritul a fost indiscutabil si al vostru ! Se pare ca unii te inteapa special sa te intarate !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 13:36

sofoneamihai scrie:Tata nu stiam cine e ( am aflat a doua zi de la Vali ) , am dat cot la cot o perioada ( cu o singura lanseta ) a prins pe la sfarsit iar doua lansete aveam toti ( cei drept a doua de rezerva stransa in masina ) . Asta pt a consemna realitatea . Ce mai stiu ca mai era cu cineva care a ratat o bukata
( la 6k dupa Vali ) . Dar nu m-am prins care-i spilul ?
vorbe Mihaitza vorbe... :lol: :twisted: se intarata si ei sa mai treaca timpul la munca :lol: .....cred ca era mult peste 6 kg cel scapat de amicul meu :cry: nu am vazut de mult un salau asa de mare,avea lejer peste un metru si gros rau de tot.Din pacate a scapat la 4-5m de mal. :cry:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 13:38

am dat cot la cot o perioada ( cu o singura lanseta ) a prins pe la sfarsit iar doua lansete aveam toti ( cei drept a doua de rezerva stransa in masina ) . Asta pt a consemna realitatea .

EU NU AM 2 LANSETEEEEEEEEEEE :cry: :cry: :cry:

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 15 Mar 2006, 13:45

Mea PULPA Vali ( se poate sa aduc un asa afront lu' matale care de chitros n-ai decat o lanseta pe viata ta ( si aia de capatat ! ) ) poate ti-o prinzi la portiera si atunci sa te vad ! ( da cred ca prinzi si cu ea rupta! )

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 13:48

sofoneamihai scrie:Mea PULPA Vali ( se poate sa aduc un asa afront lu' matale care de chitros n-ai decat o lanseta pe viata ta ( si aia de capatat ! ) ) poate ti-o prinzi la portiera si atunci sa te vad ! ( da cred ca prinzi si cu ea rupta! )

din saracie nu am frate ca sunt sarac....daca o rup dau la pripon :lol: :twisted:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 15 Mar 2006, 14:35

sofoneamihai scrie:Gyorg bestie te dai de ceasul mortii ca e greu cu chifteaua la Open si matale esti boer Bibescu . Nu ma interesat bucataria voastra interna dar cel putin la primul concurs ( ca la alalalt n-am avut caramele ) organizarea a fost beton ! Meritul a fost indiscutabil si al vostru ! Se pare ca unii te inteapa special sa te intarate !
Merci frate dar cred totusi ca nu m-ai inteles pana la final. Openul este varianta care ma coafeaza cel mai bine si nu m-am dat niciodata lovit , mai ales in portofel si chiar la intrebarea lui VT: vei participa la campionat in sistem OPEN " am raspuns ca da iar mai departe am afirmat ca o sa particip la ambele sisteme ca are balta peste! Din pacate ati programat, sau ati schimbat data la care se tine prima etapa, chiar cand se desfasoara o etapa in Moldova si inca nu m-am hotarand unde sa merg ! Cred ca stiu si cine este artizanul schimbarii datei si sincronizarii acesteia cu etapa din Moldova. Daca vrei sa stii si tu , sapa putin si vei afla !

Cu de-alde astia care ma inteapa ce sa-ti zic , m**e cu c**t (vb lui Avocatu) se ascund dupa nick-uri si nu au sange nici macar in articulatii sa stea drepti cand vorbesc cu tine, daramite unde ar trebuii sa aiba !

Ignora-l asa cum face si pestele, (atunci cand merge la concursuri) lumea de pe margine si succesul in viata.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

reno
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de reno » 15 Mar 2006, 15:00

Sunt un pescar din Moldova si dupa ce am vazut in balacareala asta caracterul pescarilor din Bucuresti imi doresc sa dea Dumnezeu sa nu va intalnesc niciodata.
Am intalnit in concursuri ardeleni oameni cu caracter,dar voi parca sunteti de pe alta planeta.
Iesiti la o bere si luati-va la palme ca aici va vede o tara intreaga si in spatele nickului se poate vedea cine e.
vijelie - Valentin Oprisanescu
gyorg - Constantin Lucian
terybill - Radu Ioan
si restul.

rusinica!!!!!

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 15 Mar 2006, 15:23

ca sa nu se inteleaga gresit pp iasi au hotarit ca data de desfasurare a concursului de pe ciric 15 04 inainte sa se faca publica data concursului de pe dirvari, doar ca noi am anuntat datele mai tirziu
cu scuzele de rigoare pt cei ce voiau sa participe la ambele sisteme
ovidiu parascanu
prieteni pescari iasi
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 15 Mar 2006, 15:26

pt reno
tu de ce nu-ti faci public numele.asa ar sti si baietii pe cine sa ocoleasca ca sa nu provoace repulsie

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 15 Mar 2006, 15:27

reno scrie:Sunt un pescar din Moldova si dupa ce am vazut in balacareala asta caracterul pescarilor din Bucuresti imi doresc sa dea Dumnezeu sa nu va intalnesc niciodata.
Am intalnit in concursuri ardeleni oameni cu caracter,dar voi parca sunteti de pe alta planeta.
Iesiti la o bere si luati-va la palme ca aici va vede o tara intreaga si in spatele nickului se poate vedea cine e.
vijelie - Valentin Oprisanescu
gyorg - Constantin Lucian
terybill - Radu Ioan
si restul.

rusinica!!!!!
Astea le stie toate lumea dar cine este "spinmaster" ???
Ghici , din trei variante :wink: !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Închis