oricum ma bucur ca m-am trezit asa devreme sa vad niste pareri...
fir incins domnilor!!! ca despre vorbe, e clar ca sunt incinse...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nik-ul meu de pe baltaspinmaster scrie: Frate, ma bucur ca ai apreciat-o. Poate era mai buna aia cu Lucian Minciocaru', nick-ul tau de pe balta.![]()
![]()
Pt cine nu stie, daca apare la vreun concurs, Gheorghe e cel cu minciogul![]()
Inca mai este prezenta o lacrima pe obrazul drept dupa ce m-au dat afara din P4E si mor de ciuda ca nu pot sa ma implic si eu in organizarea concursurilor si sa ajut si la publicitatea AVP. De noua federatie ce sa-ti spun , mi se rupe in 14 prefer sa merg la pescuit si eventual la concursurile organizate cinstit si fair - play !spinmaster scrie: ps: Logica cu ALP si cupa mondiala nu tine. Pt ca cei 5 pleaca la campionatul MONDIAL in 2007!!! Ghici unde se face noua federatie.Si de catre cine
Vezi daca te-au dat afara din P4E .
[/quote]Gyorg scrie:nik-ul meu de pe baltaspinmaster scrie: Frate, ma bucur ca ai apreciat-o. Poate era mai buna aia cu Lucian Minciocaru', nick-ul tau de pe balta.![]()
![]()
Pt cine nu stie, daca apare la vreun concurs, Gheorghe e cel cu minciogul![]()
![]()
![]()
Poate daca te afli prin preajma mea cand cumpar articole de pescuit poti sa si anticipezi nik-urile de pe balta !
Dai dovada de multa perspicacitate baiete , scoala nu gluma !
Vezi ca in afara de Robokap nu mai am nici un nick pe balta . Daca vrei sa afli de ce-mi spune asa intreaba prietenii sau da-mi un mesaj pe privat si-ti raspund.
Inca mai este prezenta o lacrima pe obrazul drept dupa ce m-au dat afara din P4E si mor de ciuda ca nu pot sa ma implic si eu in organizarea concursurilor si sa ajut si la publicitatea AVP. De noua federatie ce sa-ti spun , mi se rupe in 14 prefer sa merg la pescuit si eventual la concursurile organizate cinstit si fair - play !spinmaster scrie:
prietene nu te enerva ca omul te incearca![]()
...nu mai bine ne lasam de concursuri si mergem la Olt sa facem un gratarel
![]()
ps: Logica cu ALP si cupa mondiala nu tine. Pt ca cei 5 pleaca la campionatul MONDIAL in 2007!!! Ghici unde se face noua federatie.Si de catre cine
Vezi daca te-au dat afara din P4E .
PS. N-ar fi rau daca ti-ai face si cunoscuta identitatea , asta ca sa-mi pastrez bunul simt sau sa-ti raspund in continuare la mesaje !
Sa pleci ca data trecuta , inainte de gratarvijelie scrie:ce dreak am scris mai sus un mesaj si nu a aparut![]()
dar revin in fortza...Gyorg mai bine ne lasam de concursuri si luam calea haiduciei pe Olt sa facem gratarele
Gyorg scrie:Sa pleci ca data trecuta , inainte de gratarvijelie scrie:ce dreak am scris mai sus un mesaj si nu a aparut![]()
dar revin in fortza...Gyorg mai bine ne lasam de concursuri si luam calea haiduciei pe Olt sa facem gratarele
!
Banuiesc cine este dar consider ca este penibil sa te ascunzi dupa un nick si sa arunci cu afirmatii de acest gen. Dupa cum ma cunosti raman insa deschis discutiilor chiar si cu acest tip de persoane pe care , culmea lumea ii si supraconsidera !Gerula scrie:Tu chiar nu te-ai prins cine e spinmaster asta?
Oricum, penibila chestia asta cu clonele la care recurg unii. Pana la urma e o problema de caracter.
Duci dorul concursului de la Dirvari din toamna unde te-ai implicat alaturi de Pescari4eve ca organizator si participant? Ati bagat o taxa de 3 milioane si locul 1 a luat 3,5 milioane premiuGyorg scrie:Inca mai este prezenta o lacrima pe obrazul drept dupa ce m-au dat afara din P4E si mor de ciuda ca nu pot sa ma implic si eu in organizarea concursurilor si sa ajut si la publicitatea AVP. De noua federatie ce sa-ti spun , mi se rupe in 14 prefer sa merg la pescuit si eventual la concursurile organizate cinstit si fair - play !
Credeam ca Robokap e Gerula. Acum 2 saptamani pe Gurbanesti pescuia cu doua lansete simultanGyorg scrie:Vezi ca in afara de Robokap nu mai am nici un nick pe balta . Daca vrei sa afli de ce-mi spune asa intreaba prietenii sau da-mi un mesaj pe privat si-ti raspund.