Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 15 Mar 2006, 05:33

daca nu cunosc pe ala , pe alalalt, decat de la televizor.... pot sa particip..?
oricum ma bucur ca m-am trezit asa devreme sa vad niste pareri...
fir incins domnilor!!! ca despre vorbe, e clar ca sunt incinse... :twisted:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 15 Mar 2006, 10:29

spinmaster scrie: Frate, ma bucur ca ai apreciat-o. Poate era mai buna aia cu Lucian Minciocaru', nick-ul tau de pe balta. :) :) :)
Pt cine nu stie, daca apare la vreun concurs, Gheorghe e cel cu minciogul :shock:
nik-ul meu de pe balta :shock: :shock:
Poate daca te afli prin preajma mea cand cumpar articole de pescuit poti sa si anticipezi nik-urile de pe balta !
Dai dovada de multa perspicacitate baiete , scoala nu gluma !
Vezi ca in afara de Robokap nu mai am nici un nick pe balta . Daca vrei sa afli de ce-mi spune asa intreaba prietenii sau da-mi un mesaj pe privat si-ti raspund.
spinmaster scrie: ps: Logica cu ALP si cupa mondiala nu tine. Pt ca cei 5 pleaca la campionatul MONDIAL in 2007!!! Ghici unde se face noua federatie. :? Si de catre cine :) Vezi daca te-au dat afara din P4E .
Inca mai este prezenta o lacrima pe obrazul drept dupa ce m-au dat afara din P4E si mor de ciuda ca nu pot sa ma implic si eu in organizarea concursurilor si sa ajut si la publicitatea AVP. De noua federatie ce sa-ti spun , mi se rupe in 14 prefer sa merg la pescuit si eventual la concursurile organizate cinstit si fair - play !

PS. N-ar fi rau daca ti-ai face si cunoscuta identitatea , asta ca sa-mi pastrez bunul simt sau sa-ti raspund in continuare la mesaje ![/quote]
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 10:36

Gyorg scrie:
spinmaster scrie: Frate, ma bucur ca ai apreciat-o. Poate era mai buna aia cu Lucian Minciocaru', nick-ul tau de pe balta. :) :) :)
Pt cine nu stie, daca apare la vreun concurs, Gheorghe e cel cu minciogul :shock:
nik-ul meu de pe balta :shock: :shock:
Poate daca te afli prin preajma mea cand cumpar articole de pescuit poti sa si anticipezi nik-urile de pe balta !
Dai dovada de multa perspicacitate baiete , scoala nu gluma !
Vezi ca in afara de Robokap nu mai am nici un nick pe balta . Daca vrei sa afli de ce-mi spune asa intreaba prietenii sau da-mi un mesaj pe privat si-ti raspund.
spinmaster scrie:

prietene nu te enerva ca omul te incearca :lol: :twisted: ...nu mai bine ne lasam de concursuri si mergem la Olt sa facem un gratarel :twisted:
ps: Logica cu ALP si cupa mondiala nu tine. Pt ca cei 5 pleaca la campionatul MONDIAL in 2007!!! Ghici unde se face noua federatie. :? Si de catre cine :) Vezi daca te-au dat afara din P4E .
Inca mai este prezenta o lacrima pe obrazul drept dupa ce m-au dat afara din P4E si mor de ciuda ca nu pot sa ma implic si eu in organizarea concursurilor si sa ajut si la publicitatea AVP. De noua federatie ce sa-ti spun , mi se rupe in 14 prefer sa merg la pescuit si eventual la concursurile organizate cinstit si fair - play !

PS. N-ar fi rau daca ti-ai face si cunoscuta identitatea , asta ca sa-mi pastrez bunul simt sau sa-ti raspund in continuare la mesaje !
[/quote]
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 10:39

ce dreak am scris mai sus un mesaj si nu a aparut :cry:

dar revin in fortza :twisted: ...Gyorg mai bine ne lasam de concursuri si luam calea haiduciei pe Olt sa facem gratarele :twisted:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Mar 2006, 10:39

Tu chiar nu te-ai prins cine e spinmaster asta?

Oricum, penibila chestia asta cu clonele la care recurg unii. Pana la urma e o problema de caracter.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Mar 2006, 10:41

Mesajul ii era adresat lui Gyorg, dar intre timp vad ca a mai strecurat si Vali o soparla :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 15 Mar 2006, 10:42

vijelie scrie:ce dreak am scris mai sus un mesaj si nu a aparut :cry:

dar revin in fortza :twisted: ...Gyorg mai bine ne lasam de concursuri si luam calea haiduciei pe Olt sa facem gratarele :twisted:
Sa pleci ca data trecuta , inainte de gratar :evil: !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 10:44

Gyorg scrie:
vijelie scrie:ce dreak am scris mai sus un mesaj si nu a aparut :cry:

Sa pleci ca data trecuta , inainte de gratar :evil: !

nu depindea de mine :oops: :cry: daca era dupa mine .......acolo stateam pana radeam tot :twisted:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 15 Mar 2006, 10:50

Gerula scrie:Tu chiar nu te-ai prins cine e spinmaster asta?

Oricum, penibila chestia asta cu clonele la care recurg unii. Pana la urma e o problema de caracter.
Banuiesc cine este dar consider ca este penibil sa te ascunzi dupa un nick si sa arunci cu afirmatii de acest gen. Dupa cum ma cunosti raman insa deschis discutiilor chiar si cu acest tip de persoane pe care , culmea lumea ii si supraconsidera !

spinmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spinmaster » 15 Mar 2006, 12:02

Gyorg scrie:Inca mai este prezenta o lacrima pe obrazul drept dupa ce m-au dat afara din P4E si mor de ciuda ca nu pot sa ma implic si eu in organizarea concursurilor si sa ajut si la publicitatea AVP. De noua federatie ce sa-ti spun , mi se rupe in 14 prefer sa merg la pescuit si eventual la concursurile organizate cinstit si fair - play !
Duci dorul concursului de la Dirvari din toamna unde te-ai implicat alaturi de Pescari4eve ca organizator si participant? Ati bagat o taxa de 3 milioane si locul 1 a luat 3,5 milioane premiu :shock: Avea dreptate Vijelie atunci cind a zis ca nu participa ca-i minareala. Apropo, din taxele adunate, Pescari4ever cat si-au tras ca organizatori? Sau cit va revenit inapoi sa va tineti gura? Atunci de ce nu ai facut bot?

Gyorg scrie:Vezi ca in afara de Robokap nu mai am nici un nick pe balta . Daca vrei sa afli de ce-mi spune asa intreaba prietenii sau da-mi un mesaj pe privat si-ti raspund.
Credeam ca Robokap e Gerula. Acum 2 saptamani pe Gurbanesti pescuia cu doua lansete simultan :shock: (Auzise si el de tehnica lui Paco cred :) Faza e ca n-a prins nimic, in timp ce ceilalti de pe balta si-au facut plinul. Vijelie cit ai luat atunci :P
Gheorghe, in legatura cu Minciocaru' mai intreaba si tu lumea pe balta de ce-ti zic asa.
Esteeeeeee!

Închis