Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Re: conspiratii masonice

Mesaj de Gerula » 13 Mar 2006, 18:45

malin scrie:Scuze Gerula, de tine chiar uitasem. Conspiratia masonica de la AVP s-a consumat! De ce nu astepti concursurile, ca sa mai aduni ceva saliva, sa apara greseli, nemultumiti, sa ai si tu motive sa injuri vartos? Asa imi dai senzatia unei carcoteli apatice, care nu te caracterizeaza. Poti mai mult.
Gerula scrie:
Oricum, discutia nu prea are sens cata vreme oamenii n-au facut asa ceva.
Incep sa am impresia ca nici logica nu e punctul tau forte.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

reloaded

Mesaj de malin » 13 Mar 2006, 19:15

Asa da. Incep sa recunosc stilul. Da-i bataie!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Mar 2006, 19:46

N-am cum, nu-mi place sa lucrez la sac, daca intelegi ideea... :wink:.
Cu lacrimi Bastus!

Gyorg
veteran
veteran

Re: scenariu

Mesaj de Gyorg » 13 Mar 2006, 20:07

malin scrie:Draga Gyorg, am o singura intrebare care ma roade... De ce ti-a luat atata timp ca sa pui punctul pe I? Discutia tocmai rasuflase si trecuse la meciuri personale, impunsaturi, mici denigrari, etc.
Adevarul este Malin ca nu am realizat decat cand am vazut festivitatea de premiere de la MTV. Poate te intrebi ce legatura are !?
Hai sa-ti explic, platesc tipii: invitati , presa , publlicitate , firme de organizarea a spectacolului, etc si denumesc spectacolul : premiile/trofeul MTV (ti se pare cunoscut ?).

Atunci e simplu , vrei sa organizezi un trofeu de acest gen ? Te costa frate ceva, vezi lista de mai sus . Dar cand ai deja un show apropiat pe care lumea il doreste si il doreste modificat este foarte simplu sa-l aproprii si ulterior sa-l revendici iar mai mult decat atat sa-i dai si numele firmei pe care o reprezinti .

Inteligenta miscare , FELICITARI (sincere si fara caterinca).Chiar sant invidios pe cei care se implica in organizarea concursurilor ca astfel nu pot si eu sa ajut la ridicarea Grupului de Presa AC (ai simtit ironia :wink: ). Totusi sper sa apreciezi ca ti-am raspuns la intrebari in comparatie cu tine care inca nu ai avut prilejul sau altceva ....
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 13 Mar 2006, 20:10

Clar trebuie sa va vedem intr-un "campionat national" de skandenberg.......sau de table...sau ati putea "in pana mea" sa va dati seama fiecare ca ati luat-o razna pe forum....internetul dezumanizeaza clar....sa nu facetzi k ei :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Re: scenariu

Mesaj de musKloiu » 13 Mar 2006, 20:13

Gyorg scrie:
malin scrie:Draga Gyorg, am o singura intrebare care ma roade... De ce ti-a luat atata timp ca sa pui punctul pe I? Discutia tocmai rasuflase si trecuse la meciuri personale, impunsaturi, mici denigrari, etc.
Adevarul este Malin ca nu am realizat decat cand am vazut festivitatea de premiere de la MTV. Poate te intrebi ce legatura are !?
Hai sa-ti explic, platesc tipii: invitati , presa , publlicitate , firme de organizarea a spectacolului, etc si denumesc spectacolul : premiile/trofeul MTV (ti se pare cunoscut ?).

Atunci e simplu , vrei sa organizezi un trofeu de acest gen ? Te costa frate ceva, vezi lista de mai sus . Dar cand ai deja un show apropiat pe care lumea il doreste si il doreste modificat este foarte simplu sa-l aproprii si ulterior sa-l revendici iar mai mult decat atat sa-i dai si numele firmei pe care o reprezinti .

Inteligenta miscare , FELICITARI (sincere si fara caterinca).Chiar sant invidios pe cei care se implica in organizarea concursurilor ca astfel nu pot si eu sa ajut la ridicarea Grupului de Presa AC (ai simtit ironia :wink: ). Totusi sper sa apreciezi ca ti-am raspuns la intrebari in comparatie cu tine care inca nu ai avut prilejul sau altceva ....
Visul oricarei societati de media..... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Mar 2006, 20:16

Nu stiu daca "teoria conspiratiei" a lui Gyorg este 100% valabila, dar in mod cert ultimele 2-3 posturi ale lui Malin se pot rezuma intr-o singura imagine:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=900

P.S. Pentru cine nu stie B.S. e prescurtarea la bullshit.
Cu lacrimi Bastus!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 13 Mar 2006, 22:48

gerula, GENIAL!!!

si apropo, stiti care e numele corciturii intre walleye si bass? maline, tu stii?

WALL-ASS!

salutari si fir intins, ca eu mi-am luat primii salai pe anul asta!

how about you, malin?
a wall-ass or something?
mai stai cu hands free-ul conectat la blank-ul de kissler, sa auzi cum rontaie salaul si crapul la step?

ps. stiai ca mi-au propus unii sa faca un joc video cu pestii mei aia de pe diplome!?? hai c-am ajuns maret si cu boala mea cea dea doua! ca prima se stie care e...

terrybill, opusul lui pennybill.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 13 Mar 2006, 23:17

terrybill scrie:gerula, GENIAL!!!

si apropo, stiti care e numele corciturii intre walleye si bass? maline, tu stii?

WALL-ASS!

salutari si fir intins, ca eu mi-am luat primii salai pe anul asta!

how about you, malin?
a wall-ass or something?
mai stai cu hands free-ul conectat la blank-ul de kissler, sa auzi cum rontaie salaul si crapul la step?

ps. stiai ca mi-au propus unii sa faca un joc video cu pestii mei aia de pe diplome!?? hai c-am ajuns maret si cu boala mea cea dea doua! ca prima se stie care e...

terrybill, opusul lui pennybill.

nu te mai lauda cu primi tai salai care de fapt sunt crapi prinsi pe R.V.Ai fost filmat in fiecare duminica inclusiv asta cand nu ai avut echipament de ploaie si te-ai ascuns la cabana :twisted:

Maline NU te lasa ataca!!! :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 14 Mar 2006, 13:44

Fiind mai limitat ( nu fizic ) eu tot nu ma prind in ce consta ridicolul participarii la o Cupa Mondiala pe banii tai . Acolo se pot inscrie 115 echipe romanesti doar prin simplul fapt ca platesc taxa . Nu e un concurs pe natiuni
si nu cred ca e nimeni ridicol daca se inscrie la asa ceva . Dupa logica asta era urat ca cei de la AVP sa se duca la o Cupa Mondiala si pt asta aveau nevoie de Trofeul AVP pt. a-si castiga legitimitatea de a participa pe BANII LOR( evident cu riscul de altfel foarte probabil ca ei sa nici nu castige primele 5 locuri ) . Ma cam depaseste logica asta !!! Sau imi scapa mie ceva ?

Închis