malin scrie:Draga Gyorg, am o singura intrebare care ma roade... De ce ti-a luat atata timp ca sa pui punctul pe I? Discutia tocmai rasuflase si trecuse la meciuri personale, impunsaturi, mici denigrari, etc.
Adevarul este Malin ca nu am realizat decat cand am vazut festivitatea de premiere de la MTV. Poate te intrebi ce legatura are !?
Hai sa-ti explic, platesc tipii: invitati , presa , publlicitate , firme de organizarea a spectacolului, etc si denumesc spectacolul : premiile/trofeul MTV (ti se pare cunoscut ?).
Atunci e simplu , vrei sa organizezi un trofeu de acest gen ? Te costa frate ceva, vezi lista de mai sus . Dar cand ai deja un show apropiat pe care lumea il doreste si il doreste modificat este foarte simplu sa-l aproprii si ulterior sa-l revendici iar mai mult decat atat sa-i dai si numele firmei pe care o reprezinti .
Inteligenta miscare , FELICITARI (sincere si fara caterinca).Chiar sant invidios pe cei care se implica in organizarea concursurilor ca astfel nu pot si eu sa ajut la ridicarea Grupului de Presa AC (ai simtit ironia

). Totusi sper sa apreciezi ca ti-am raspuns la intrebari in comparatie cu tine care inca nu ai avut prilejul sau altceva ....