http://www.apsalba.ro/_Sanya scrie:stiu ca nu e in tama dar vreau sa'ntreb ceva .... vineri la OTV am prins emisiunea de infopescar ... au fost vorba despre o asociatie parca , din jud . Alba care vrea sa administreze toate apele din judet ... au dat si o adresa de pagina dar nu am retinut..... Stie cineva adresa lor ceva www.alba ......
Si acum cum ramane ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- senior
Cred ca se face ( voit sau nu ! ) o confuzie .Nu se trimite echipa la Campionatul Mondial ci la o Cupa Mondiala unde participa cine plateste taxa .
Deci nu se substituie nimeni lotului national . In conditiile unei Cupe Mondiale
baietii de la AVP se puteau duce sponsorizati de revista si nu inteleg ce "coruri de rasete ceresti" putea genera lucrul acesta ( poate nu am eu simtul umorului suficient de dezvoltat )
Deci nu se substituie nimeni lotului national . In conditiile unei Cupe Mondiale
baietii de la AVP se puteau duce sponsorizati de revista si nu inteleg ce "coruri de rasete ceresti" putea genera lucrul acesta ( poate nu am eu simtul umorului suficient de dezvoltat )
Nu se face nici o confuzie, stai linistit. Dupa scandalul care a iesit cand Teleianu a facut lotul pentru primul Campionat Mondial dupa criteriul "stiu eu ca X, Y, Z si W sunt buni", ar fi fost cel putin ridicol ca redactorii de la AvP sa se inscrie la o Cupa Mondiala si sa participe, de acord, fara pretentia de a fi lot national, dar reprezentand totusi Romania. E vorba nu de simtul umorului ci de simtul ridicolului, de care unii oameni de la revista in cauza nu duc totusi lipsa.
Cu lacrimi Bastus!
Ca sa fiu totusi mai explicit: ce trebuie inteles aici foarte bine este contextul. Dupa refuzul asociatiilor de a accepta conditiile impuse de Teleianu/AGVPS, se poate ajunge, in conditiile de acum, la neinscrierea unei echipe nationale la Campionatul Mondial. E, gandeste-te cam cum ar fi fost vazuti cei de la AvP (unii dintre ei bagati si in Anglers, bagati si in povestea cu "moderarea" de la celebra intrunire) daca apareau acum si ziceau "noi am gasit bani sa ne inscriem la Cupa Mondiala, ne auzim la anu' ".
Oricum, discutia nu prea are sens cata vreme oamenii n-au facut asa ceva. Mi se pare destul de penibil pana si faptul ca MihaiV a putut vehicula o asemenea varianta. E ca si cum i-ai ridica osanale cuiva pentru ca nu sparge benzinarii.
Oricum, discutia nu prea are sens cata vreme oamenii n-au facut asa ceva. Mi se pare destul de penibil pana si faptul ca MihaiV a putut vehicula o asemenea varianta. E ca si cum i-ai ridica osanale cuiva pentru ca nu sparge benzinarii.

Cu lacrimi Bastus!
-
- senior
Cred ca se face ( voit sau nu ! ) o confuzie .Nu se trimite echipa la Campionatul Mondial ci la o Cupa Mondiala unde participa cine plateste taxa .
baietii de la AVP se puteau duce sponsorizati de revista si nu inteleg ce "coruri de rasete ceresti" putea genera lucrul acesta ( poate nu am eu simtul umorului suficient de dezvoltat ) . Nu am auzit pe nimeni razand de echipele de crapari care au participat la Cupe Mondiale ( pe banii lor sau sponsorizati)
unii clasandu-se chiar onorabil . Eu chiar nu inteleg contrele astea ! Folosesc cuiva ?
PS vigilenti moderatorii mi-au STERS remarca cu iz de cacao ! Corect tata ( aveam tastatura murdara ) ! Apropo nu-l transformati pe Sir CACA in
Sir **** ?
baietii de la AVP se puteau duce sponsorizati de revista si nu inteleg ce "coruri de rasete ceresti" putea genera lucrul acesta ( poate nu am eu simtul umorului suficient de dezvoltat ) . Nu am auzit pe nimeni razand de echipele de crapari care au participat la Cupe Mondiale ( pe banii lor sau sponsorizati)
unii clasandu-se chiar onorabil . Eu chiar nu inteleg contrele astea ! Folosesc cuiva ?
PS vigilenti moderatorii mi-au STERS remarca cu iz de cacao ! Corect tata ( aveam tastatura murdara ) ! Apropo nu-l transformati pe Sir CACA in
Sir **** ?
sofoneamihai scrie: Nu am auzit pe nimeni razand de echipele de crapari care au participat la Cupe Mondiale ( pe banii lor sau sponsorizati)
unii clasandu-se chiar onorabil .
Citeste ce-am scris mai sus referitor la context.
E curios ca la mai bine de 16 ani de la moartea lui Ceausescu se mai intreaba lumea la ce folosesc divergentele de opinii. Daca vedem altfel lucrurile astea nu inseamna ca suntem dusmani, sau cel putin n-ar trebui sa insemne.sofoneamihai scrie: Eu chiar nu inteleg contrele astea ! Folosesc cuiva ?
Cu lacrimi Bastus!
conspiratii masonice
Scuze Gerula, de tine chiar uitasem. Conspiratia masonica de la AVP s-a consumat! De ce nu astepti concursurile, ca sa mai aduni ceva saliva, sa apara greseli, nemultumiti, sa ai si tu motive sa injuri vartos? Asa imi dai senzatia unei carcoteli apatice, care nu te caracterizeaza. Poti mai mult.