terrybill scrie:
sorine p4e,
de unde ai scos-o p-aia cu disparitia lui de la agvps?
mai baiete, am impresia ca CHIAR SE VREA un dat la gioale pe bune!
in alta ordine de idei, ce te f... grija?
meri nene la open, castiga si striga asta pe forum!
In primul rand ma cheama Sorin Lazea , si nu sorin p4e ,chiar daca fac parte din asociatia mai sus amintita
Apoi , am dat un raspuns lui Gerula in care spuneam ca existenta a cat mi multe competitii nu poate fi decat benefica indiferent cine o organizeaza si ca ar fi bine sa existe vreo 10 oameni cu bani care sa-i bage in premii si sponsorizari ca nu se sup[ara nimeni .
am zis ,,
din cate stiu '' VT nu se mai ocupa de comisia de sopinning din AGVPS ....nu am emis vreun postulat sau axioma, si nici n-am spus-o cu rautate , desi ar merita-o .
Daca tu ai mai multe informatii, lumineaza-ne si pe noi sa nu mai traim in ignoranta........
Citeste ce s-a scrsi si apoi apuca-te sa scrii ineptii
Nu-mi aduc aminte sa fi stat la cutremur pe aceeasi caramida astfel incat tu sa-ti permiti sa sari parleazul bunului simt si sa vorbesti cu mine cu ,, ce te .....grija''.
Asa sa vorbesti cu prietenii tai , cu guru pe care-la aperi ca un caine credincios , ....da nu cu mine cu atat mai mult pe un forum public .
Daca o sa merg la vreun concurs indiferent cine-l organizeaza , o sa merg ca sa ma intalnesc cu pescari , sa mai invatz sa pescuiesc de la meseriashi . sa ma simt bine .
Nu sunt in competitie cu nimeni , nici cu mine , nu crap de nevoia de a castiga si nu tre sa strig .....mai stiu io ce .... ca sa fiu bagat in seama .sau ca sa-mi demonstrez ca stiu sa pescuiesc.
In rest , numai de bine .