Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 03 Mar 2006, 23:37

m-am intors.....am mai tras ceva cabluri dastea ce semnifica victoria IT-ului in viatza noastra de ignorantzi netrebnici :lol: prin ksa....si acu stau "cumintzel" k cetesc posturile anterioare.... 8)
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Re: Sectiunea oficiala

Mesaj de musKloiu » 03 Mar 2006, 23:45

malin scrie:Ce se intampla cu sectiunea oficiala a CNS din acest forum? Unde sunt moderatorii oficiali? Cand incep zonalele? Unde au fost stabilite pistele de concurs? Care este regulamentul campionatului? Ne poate lamuri totusi cineva? Gerula, tu ce informatii ai?
oooof abia am apucat sa citesc caci am si orbit de atata rautate :shock:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 04 Mar 2006, 00:33

sa faci ceva este mai bine decat sa stai si sa critici ce fac altii spune regula bunului simt.....ce tre sa ne dam de ceasul mortii cu zonale sau open sau pe sectoare sau raioane....deja se fabuleaza aci....ne jucam cu titulaturi gen tip model "national".....si este normal sa facem asta atata timp cat nu avem o autoritate nationala in domeniu.....asa ca treaba este foarte simpla.....merge fiecare unde poate financiar sau unde se simte reprezentat ca si rezultat....mai este si"la anu"sincer....mai bine sa ai de unde sa alegi.......

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 04 Mar 2006, 08:05

dragi, pescari, prieteni pescari, stimati pescari, vorba lui r.a.roman, Dumnezeu sa-l odihneasca, (fara aluzie la pp iasi - stima!!!)

nu credeti ca cel de care va luati cel mai rau (V.T.) o fi avut si el niste probleme prin familie de n-a dat aici ce voiau toti? chiar asa va macina?

sorine p4e,

de unde ai scos-o p-aia cu disparitia lui de la agvps?
mai baiete, am impresia ca CHIAR SE VREA un dat la gioale pe bune!
in alta ordine de idei, ce te f... grija?
meri nene la open, castiga si striga asta pe forum!

malin deja ma dezgusta, se pare ca toti n-am facut altceva decat sa-l incitam la scris cu cerneala RAHATICA cu posturile noastre mai vechi (ca la altceva... Dumnezeu cu mila!), deci prin urmare zambesc amar si il desconsider definitiv.
pacat, mare pacat de talentul lui!
gerula, nu te mai obosi! iti place netul? NAVIGHEAZA! nu vezi ca in romania totul se rezuma la BANI? Q.E.D.!
ma gandeam zilele trecute ca data fiind situatia actuala, exista atatea optiuni, concurs pt gingii, pt carii, pt noapte (mai ales! asta e concurs de prins pestele cu ceasul!), si nu mai stiu ce sa aleg!!!

pardon, parca am ales o data...

deci, om vedea, a zis odata orbul!

p.s.

exista o moda acum: stiti care e cel mai tare motiv de "macinare sufleteasca pana la faina trei nule?"

SURPRIZA, DOMNILOR!!! ca la andreea marin!

pps.

cred ca nu am sa ma mai bag in discutii decat daca E IMPERIOS NECESAR, deoarece prefer sa fac strune sau sa torn un jig-doua, sau chiar sa centrez un vobler -doua prin cada, decat sa scriu aiurea unor insi care raman ferm convins ca, daca n-aveau scule sau net, SE APUCAU DE SAH! IN CISMIGIU INTRE 14-15, ca daca veneau mai devreme se intalneau cu andrei gheorghe...

sal'tare si poate cu unii ne mai vedem joia, discutiile fata in fata sunt mai barbatesti, "rautacioase mici ce sunteti!"

gerula, miskloiu, restul, mai bem o bere pana se dezgheata?

hai noroc pe treaba asta!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 04 Mar 2006, 13:39

maline ma distrezi :D :D :D
stiu ca te mananca degetele :D
fir intins amice :D
si felicitari pentru ce faceti ...pentru ca faceti

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Mar 2006, 10:12

terrybill scrie:

sorine p4e,

de unde ai scos-o p-aia cu disparitia lui de la agvps?
mai baiete, am impresia ca CHIAR SE VREA un dat la gioale pe bune!
in alta ordine de idei, ce te f... grija?
meri nene la open, castiga si striga asta pe forum!

In primul rand ma cheama Sorin Lazea , si nu sorin p4e ,chiar daca fac parte din asociatia mai sus amintita
Apoi , am dat un raspuns lui Gerula in care spuneam ca existenta a cat mi multe competitii nu poate fi decat benefica indiferent cine o organizeaza si ca ar fi bine sa existe vreo 10 oameni cu bani care sa-i bage in premii si sponsorizari ca nu se sup[ara nimeni .
am zis ,,din cate stiu '' VT nu se mai ocupa de comisia de sopinning din AGVPS ....nu am emis vreun postulat sau axioma, si nici n-am spus-o cu rautate , desi ar merita-o .
Daca tu ai mai multe informatii, lumineaza-ne si pe noi sa nu mai traim in ignoranta........
Citeste ce s-a scrsi si apoi apuca-te sa scrii ineptii
Nu-mi aduc aminte sa fi stat la cutremur pe aceeasi caramida astfel incat tu sa-ti permiti sa sari parleazul bunului simt si sa vorbesti cu mine cu ,, ce te .....grija''.
Asa sa vorbesti cu prietenii tai , cu guru pe care-la aperi ca un caine credincios , ....da nu cu mine cu atat mai mult pe un forum public .

Daca o sa merg la vreun concurs indiferent cine-l organizeaza , o sa merg ca sa ma intalnesc cu pescari , sa mai invatz sa pescuiesc de la meseriashi . sa ma simt bine .
Nu sunt in competitie cu nimeni , nici cu mine , nu crap de nevoia de a castiga si nu tre sa strig .....mai stiu io ce .... ca sa fiu bagat in seama .sau ca sa-mi demonstrez ca stiu sa pescuiesc.

In rest , numai de bine .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Mar 2006, 11:59

a, si inca ceva :
cu ,, mai baiete'' sa vorbesti la tine acasa sau la carciuma cand ceri o bere , nu cu mine.
Nesimtirea de care dai dovada e intrecuta numa de vidu terrybil de la mansarda .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 06 Mar 2006, 12:31

:D :lol:

Leba
veteran
veteran

Re: moderatori

Mesaj de Leba » 06 Mar 2006, 12:40

@malin.

ai niste calitati pe care nu ti le poate contesta nimeni. adica scrii bine. chiar cred ca poti manipula cu penita. pe unii...
stiu ca e greu sa construiesti un CNS. noi nu vrem asta. nu mai vrem. e tardiv. vrem sa iasa bine micul nostru zonal. fara fite si pe bani putini. punct. cum o sa iasa...o sa spuna altii. oricine e binevenit.
cat despre tacere...daca te-ai referit la mine cand ai spus "reprezentantii clasei oprimate" :D cred ca ti-am mai zis: voi veni cat imi permite timpul si la vreun concurs din turneul ALP. si nu numai eu. mai sunt si altii. asta daca suntem agreati acolo.
e usor sa fii caustic, malin.mai ales pt. tine care stii cu stiloul. e mai greu sa faci ceva concret. se pare ca voi, ALP, sunteti pe drumul cel bun si ma bucur pt. asta. fara ironie. sper ca si noi sa reusim ceva. chiar daca unii ne pun bete-n roate.
daca am sustinut o idee pe care o consideram viabila acum suntem infierati. cu sau fara perdea. nu vad de ce.
eee, cel mai bine e sa tragem linia la finalul lui 2006 si atunci o sa vedem ce si cum. acum e prematur.
vorba multa saracia omului. si a pescarului as zice.
parerea mea.
tata :) :roll:

P.S. daca nu te-ai gandit la mine cand ai scris postul imi cer scuze. dar m-am identificat cu postura. :roll: :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Mar 2006, 13:32

Eu am aflat azi cu oarecare surprindere ca anumite persoane, printre care unele despre intelectul carora nu aveam o parere proasta, ma considera brusc un sustinator al lui Teleianu si imi fac reclama ca atare. Se pare ca e suficient ca parerea pe care o ai sa difere nitel de a apostolilor openului ca sa devii subit dusmanul poporului. :lol:
Culmea e ca pe vremea cand eu il incondeiam pe Teleianu in ziar respectivii taceau malc, stateau pe coada si asteptau sa vada ce iese.
Cu lacrimi Bastus!

Închis