Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Mar 2006, 13:33

Gerula scrie:Eu am aflat azi cu oarecare surprindere ca anumite persoane, printre care unele despre intelectul carora nu aveam o parere proasta, ma considera brusc un sustinator al lui Teleianu si imi fac reclama ca atare. Se pare ca e suficient ca parerea pe care o ai sa difere nitel de a apostolilor "openului cu orice pret" ca sa devii subit dusmanul poporului. :lol:
Culmea e ca pe vremea cand eu il incondeiam pe Teleianu in ziar respectivii taceau malc, stateau pe coada si asteptau sa vada ce iese.
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 06 Mar 2006, 13:44

Gerula scrie:
Gerula scrie:Eu am aflat azi cu oarecare surprindere ca anumite persoane, printre care unele despre intelectul carora nu aveam o parere proasta, ma considera brusc un sustinator al lui Teleianu si imi fac reclama ca atare. Se pare ca e suficient ca parerea pe care o ai sa difere nitel de a apostolilor "openului cu orice pret" ca sa devii subit dusmanul poporului. :lol:
Culmea e ca pe vremea cand eu il incondeiam pe Teleianu in ziar respectivii taceau malc, stateau pe coada si asteptau sa vada ce iese.
nu mai tin bine minte... :oops: Gerula e un clasic in viata, nu? :roll:

eram curios de citat, de-aia... :P
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Mar 2006, 14:16

Nu vezi ca dupa quote nu mai e nimic? :lol: Am vrut sa editez, dar n-am fost atent la faptul ca nu exista optiunea pe sectiunea asta, si am dat din greseala pe quote :lol:. Nu dau eu in de-astea, stai linistit :wink:.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

pentru leba

Mesaj de malin » 06 Mar 2006, 19:26

Draga Leba nu la tine ma refeream. Individul vizat a raspuns deja cu accentele schizofrenice cunoscute. Luand in calcul desenele lui (vezi diplomele din finala de la Caldarusani), care divulga o grava afectiune mentala, ma opresc aici. Va felicit pentru ideea avuta si sper ca la anul sa existe o punte de legatura intre sistemele noastre competitionale (unirea face puterea). Asteptam si alte vesti de la voi.

musKloiu
veteran
veteran

Re: pentru leba

Mesaj de musKloiu » 11 Mar 2006, 23:09

malin scrie:Draga Leba nu la tine ma refeream. Individul vizat a raspuns deja cu accentele schizofrenice cunoscute. Luand in calcul desenele lui (vezi diplomele din finala de la Caldarusani), care divulga o grava afectiune mentala, ma opresc aici. Va felicit pentru ideea avuta si sper ca la anul sa existe o punte de legatura intre sistemele noastre competitionale (unirea face puterea). Asteptam si alte vesti de la voi.
"maline tata" asi putea sa te inteb daca te-ai specializat si in studiul mintzilor? da nu te intreb asta.... :lol: Tu stii bine ce simptome stau la baza diagnosticului de schizofrenie?....

SCHIZOFRENÃ?E, schizofrenii, s.f. Boală mintală cronică caracterizată prin slăbirea şi destrămarea progresivă a funcţiilor psihice şi prin pierderea contactului cu realitatea. – Din fr. schizophrénie.
Trimis de nelul, 28/02/2002. Sursa: DEX '98

Crezi ca desenele alea de care zici tu pot diagnostica un om "gen tip model" schizofrenic?.....
M-ai facut curios.Ce a desenat? Baga si tu o poza plz
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 12 Mar 2006, 15:18

Mai pescari,

Hai sa facem abstractie ca sunt pentru zonale ca "am ceva de castigat" (deci impotriva openului , deci dusman declarat al celor ce sustin varinata Open - in viziunea lor !) si de asemenea sa incercam sa vedem situatia de pe margine , impartial .

Ii vad direct pe cei de la revista Avlp care se zbat sa faca ceva pentru pescuitul din RO fara vre-un interes declarat si sustin impartialitate si maturitate in ideiile ce pot dezvolta pasiunea si atractia pentru acest minunat sport, pescuitul.
Toate bune si frumoase numai ca baietii dau dovada si de multa inspiratie in ceeace priveste atingerea unor scopuri profesionale, cinste lor daca erau la mine in echipa de vanzari dar problema in momentul in care simt ca totul nu face parte decat dintr-un plan comercial bine organizat. Sa ma explic, in primul rand s-au aratat interesati de implicarea in modificarea regulamentului de participare/organizare/desfasurare dar au facut-o astfel incat conditiile pe care cel ce trebuia sa le accepte sa fie refuzate inducad chiar ideea, celui ce trebuia sa accepte, ca "sa vedem daca o sa includem si pe tine in deplasari". Este evident ca in acest mod , cel ce trebuia sa ia o decizie, sa fie tampit si sa accepte dar toate astea pentru u scop maret : retragerea acestuia , dezbinarea pescarilor si organizarea unui nou concurs . Dar surpriza avem un nou concurs OPEN , acesta se numeste chiar dupa initiatorul separatiei "Trofeul ALP", IEFTIN , USOR SI PROFESIONAL si mai mult decat atat daca inca faceam parte din P4E trebuia sa ma implic si chiar gratuit organizand o competitie care scoate in evidenta pescarii bazati din punt de vedere material dar "asa vrea sponsorul" aparut din senin !

Poate ca suna ca un complot bine organizat , poate chiar asa a fost sau poate a fost o oportunitate dar oricum nu este decat ceva murdar si urat mirositor!
L-au cooptat pe Vijelie in echipa AVLP, foarte bine dar totusi este ceeace am sustinut cu tarie si voi sustine in continuare : un campionat de acest gen nu trebuie sa selecteze persone arhicunoscute si supermediatizate ci trebuie sa descopere noi pescari buni care sa fie in stare sa castige un loc pe podium intr-o competie internationala , nu se va intampla !

Intorcandu-ma la parerea personala, este bine totusi ca si-au dat seama ca nu pot sa exceleze intr-o astfel de competitie (chiar daca se erijeaza in organizatori ) si isi fac o echipa de adevarati pescari.

Si ca inchiere:
Spinning4Ever - Darvari 2005 , Oviduiu 14 reuseste sa ia primul salau rasarit , peste 3 kg. eu eram in dreapta lui , Malin pe mal fotografia , la scurt timp apare si Sorin Dragoi care era in competitie si fixeaza aelasi loc se afla Ovidiu 14, poate, poate o reusii si el un loc pe podium dand in acelasi loc.

Aveti ocazia acum baieti , poate n-or venii toate valorile la sistemul bagat pe gat , aveti si voi sanse :lol: ! BAFTA
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 12 Mar 2006, 17:33

Gyorg tata! frumoasa teoria conspiratiei in sine . Insa tot ce spui ar sta in picioare daca "alternativa" ar genera mai mult interes versus OPEN (participanti , sponsori , mediatizare etc) . Pai pana acum nu prea se vede ! Vrei sa spui ca cele sase asociatii organizatoare am fost prostite de AVP pt al da jos pe Vivi si a organiza ei Campionatul ( om fi noi mai parnaie dar nici chiar asa ) . Pai era mai simplu sa nu mai covocam sedinta in incercarea de mediere , sa declaram direct ce vrem sa facem (pt ca motive de nemultumire erau o gramada), iar el sa mearga mai departe ca si in anii trecuti ! Daca ni se rupea de Vivi o luam tata de nebuni pe aratura si fiecare cu a masii . Nu ia uzurpat lui Vivi nimeni tronul si dupa cum se cam vede nu noi eram cei contra curentului . Daca a murit a murit pe mana lui .
Apropo care sunt VALORILE care lipsesc de la OPEN ?
Tata daca iti face placere si vrei sa vii tzusht in barca si te incrie ! LA LUPTA nene nu la vorbe ! Te mananca bestie mica ! Io nu stiu ce ne tot dam dupa copac cand toti "suferim " (iremedibil) si ne place ! Stam sa ne dam la gioale reciproc fara nici un folos evident pt vreo parte ! Lasa-le in **** de frecusuri si hai pe garla !
PS Ia-l si pe Ovidiu ca si ala sufera ca si noi !

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Mar 2006, 07:59

Ce fraieri sunt astia de la AvP, care puteau sa-si plateasca participarea la Cupa Mondiala fara sa mai organizeze un concurs cu riscul de a-l pierde. Conspiratie clara. Cred ca de pe la 10 ani o tot coace Sorin. :lol: :oops: :lol:

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 13 Mar 2006, 08:35

stiu ca nu e in tama dar vreau sa'ntreb ceva .... vineri la OTV am prins emisiunea de infopescar ... au fost vorba despre o asociatie parca , din jud . Alba care vrea sa administreze toate apele din judet ... au dat si o adresa de pagina dar nu am retinut..... Stie cineva adresa lor ceva www.alba ......

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Mar 2006, 09:32

MihaiV scrie:Ce fraieri sunt astia de la AvP, care puteau sa-si plateasca participarea la Cupa Mondiala fara sa mai organizeze un concurs cu riscul de a-l pierde.
Mda, iar corul de rasete s-ar fi ridicat pana la cer :lol: :lol: :lol: . Sa fim seriosi.
Cu lacrimi Bastus!

Închis