Si acum cum ramane ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
moderatori
Numai un moderator intransigent ca Ovidiu14 poate gasi ceva jignitor in intrebarile mele referitoare la soarta CNS zonal. Din pacate nu am sesizat aceeasi intransigenta moderatoare pe defunctul forum "oficial" al CNS, care avusese la un moment dat tendinta sa devina un fel de Romania Mare a pescarilor. Tafna asta care se regaseste pe acest site la vreo 3-4 utilizatori traditionali, nu face decat sa transforme orice subiect intr-o balacareala generala. Si dupa ce ne-am cam injurat de mama (vorba vine) in lungi si interminabile monologuri ce aveau acelasi subiect obsedant - open/zonal, totul se termina brusc, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Cand rezervi un capitol de sine statator competitiei nationale de spinning ai acordul celui care il pastoreste, in speta Viorel Teleianu, acelasi Viorel pe care il asteptam si noi - ca si voi - cu programul si regulamentul competitional ptr.2006. Benefic pentru acest sport cu lanseta la rapitori ar fi fost sa existe doua competitii, pescarii avand libertatea sa aleaga cel mai ofertant sistem. Din pacate nici nu au cantat bine cocosii la miezul noptii si sunt unii care s-au lepadat de Viorel Teleianu. Userii cu pricina devin chiar nervosi cand ii intrebi ceva de soarta zonalelor pe care le-au propovaduit cu ardoare. Reprezentantii poporului cu lanseta, o clasa sociala saraca si oprimata, tac malc acum, cand ar fi momentul pentru toti cei de o plamada cu ei sa puna mana si sa construiasca CNS asa cum li s-a aratat in viziuni, adica zonal, fara fite si fara bani. Daca nu sunt in stare sa o faca, noi ii invitam pe toti la Open, ocazie cu care le vom cere iertare pentru greselile noastre, pentru interesele oculte, pentru conspiratie si pentru eventualele clasari sub demnitatea lor de spinnangii saraci, cinstiti si fara bulan.
Re: moderatori
Bine zis, doar ca, nu stiu de ce, textul asta imi lasa cam aceeasi impresie ca si tona de materiale care-l infierau pe Ceausescu in 90. Veneau cu cateva luni prea tarziumalin scrie:Reprezentantii poporului cu lanseta, o clasa sociala saraca si oprimata, tac malc acum, cand ar fi momentul pentru toti cei de o plamada cu ei sa puna mana si sa construiasca CNS asa cum li s-a aratat in viziuni, adica zonal, fara fite si fara bani. Daca nu sunt in stare sa o faca, noi ii invitam pe toti la Open, ocazie cu care le vom cere iertare pentru greselile noastre, pentru interesele oculte, pentru conspiratie si pentru eventualele clasari sub demnitatea lor de spinnangii saraci, cinstiti si fara bulan.

Apropo, asa ca sa vorbim discutii, ce va faceti daca, prin absurd, gaseste si Teleianu vreun Mecena mai mult sau mai putin misterios?

Cu lacrimi Bastus!
Gerula,
Cu sau fara banii aia Openul s-ar fi desfashurat .E vorba de o alta organizare , de alt sistem , la care a aderat majoritatea ....si se face ce se poate .
Sa vina vreo 10 Mecena din aia si sa mai faca vreo 10 competitii paralele care sa galgaie de bani si premii....nici o suparare
nu cade nimnei in ridicol si nici in sublim
Din cate stiu dl VT nu mai e la comisia de spinning AJVPS , asa ca au ramas deocamdata cu dreptu de a trimite echipa afara , dar nu au competitie si nici oameni sa o organizeze ...
ce-o mai fi om vedea .
Cu sau fara banii aia Openul s-ar fi desfashurat .E vorba de o alta organizare , de alt sistem , la care a aderat majoritatea ....si se face ce se poate .
Sa vina vreo 10 Mecena din aia si sa mai faca vreo 10 competitii paralele care sa galgaie de bani si premii....nici o suparare
nu cade nimnei in ridicol si nici in sublim
Din cate stiu dl VT nu mai e la comisia de spinning AJVPS , asa ca au ramas deocamdata cu dreptu de a trimite echipa afara , dar nu au competitie si nici oameni sa o organizeze ...
ce-o mai fi om vedea .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Draga Gerula ma vad nevoit sa citez din clasici. In rest numai de bine si fir intins!malin scrie:Benefic pentru acest sport cu lanseta la rapitori ar fi fost sa existe doua competitii, pescarii avand libertatea sa aleaga cel mai ofertant sistem. Din pacate nici nu au cantat bine cocosii la miezul noptii si sunt unii care s-au lepadat de Viorel Teleianu.
malin scrie:Draga Gerula ma vad nevoit sa citez din clasici. In rest numai de bine si fir intins!malin scrie:Benefic pentru acest sport cu lanseta la rapitori ar fi fost sa existe doua competitii, pescarii avand libertatea sa aleaga cel mai ofertant sistem. Din pacate nici nu au cantat bine cocosii la miezul noptii si sunt unii care s-au lepadat de Viorel Teleianu.
Vad ca s-a deschis sezonul la autoacordarea titulaturii de "clasic"

Sorine, pe mine m-a deranjat postul asta:
malin scrie:Ce se intampla cu sectiunea oficiala a CNS din acest forum? Unde sunt moderatorii oficiali? Cand incep zonalele? Unde au fost stabilite pistele de concurs? Care este regulamentul campionatului? Ne poate lamuri totusi cineva? Gerula, tu ce informatii ai?
Mai ales ca venea dupa unul foarte asemanator, al unui oarecare autointitulat "spinmaster", aflat, printr-o bizara coincidenta, la primul post pe forum

Oricum, sigur voi participa si eu la cele doua concursuri de pe langa Bucuresti, si, daca timpul imi va permite, si la altele. Sunt foarte curios sa vad cum se trag la sorti sectoarele pe Sarulesti, si alte maruntisuri de-astea

Cu lacrimi Bastus!
demascare
M-ai prins... Nu stiu cum te-a dus gandul la chestia asta, dar recunosc. Eu sunt spinmaster, fff, sofoneamihai, amadeus si uneori chiar gerula. Cele mai tari lovituri le-am dat insa sub pseudonimul spinning4ever. Chestia cu clasicul era o auto-ironie. Doi la mana: daca nu participam suntem figuranti, daca participam si castigam... ai stimate Gerula dovada conspiratiei! Te las deci cu firul intins beton si nu te mai deranjez. Gand la gand cu bucurie! Asa-i? :wink:
Ma vad dator sa dau cateva lamuriri,caci vad ca altii au grija "clasei oprimate".Nu am postat inca locatiile si regulamentul ptr ca ne tine in loc o a treia pista de concurs.Cred ca in 2 zile le vom afisa,asta ca sa nu dam motive de ingrijorare celor care ne tin socoteala.Noi ramanem consecventi ideilor noastre,dar in acelasi timp dorim concursuri cat mai reusite celor care organizeaza sistemul open. Macar la o etapa speram sa ajungem si noi,sa ne cunoastem si sa facem un schimb de experienta.Cat despre domnul Teleianu,ma faceti sa zambesc cand ziceti ca ne-am lepadat de el,in primul rand noi nu am fost cu dansul ci am avut aceeasi opinie,iar in al doilea rand nu noi am fost cei care au boicotat competitia,noi am fost cei care ne-am retras cand am vazut ce circ se face,care ne-a lasat un gust amar.Daca vreti sa ne numiti reprezentantii "claselor sarace",asa sa fie,noi am vrut sa permitem accesul in competitie ptr cat mai multi pescari,nu vada ceva rau in asta.Daca considerati ca pescuitul la fel ca si alte sporturi(golf...etc)e un lux si e rezervat celor cu bani va inselati.Eu personal prefer sa pescuiesc alaturi de pescari valorosi,chiar daca din punct de vedere financiar nu stralucesc,decat sa merg la o partida de pescuit cu niste pescari cu scule de firma dar care nu le folosesc la adevarat lor valoare. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Re: demascare
Aiureamalin scrie:Te las deci cu firul intins beton si nu te mai deranjez. Gand la gand cu bucurie! Asa-i?

Ce chestie, n-am vazut ghilimelelemalin scrie:Chestia cu clasicul era o auto-ironie.

Eu declar aici oficial ca daca reusesti sa castigi ai (tu sau oricine altcineva de la AvP) aplauze calduroase din partea mea. Si banuiesc ca si din partea altora. In schimb chestia asta cu "tipa lumea daca batem noi" suna a scuza penibila.malin scrie: Doi la mana: daca nu participam suntem figuranti, daca participam si castigam... ai stimate Gerula dovada conspiratiei!
Uite, chiar ii rog pe toti membrii rapitori.ro care sunt interesati de aceasta competitie sa spuna aici daca li s-ar parea ceva dubios in participarea voastra la concurs (in calitate de competitori, evident).
Cu lacrimi Bastus!
Re: gelura
Nu stiu de ce dar am senzatia ca "fisa postului" Bastusmalin scrie:..."mormantul adversarului". Hmmm... De aici veneau lacrimile Bastus?

Cu lacrimi Bastus!