Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
fff
senior
senior

Mesaj de fff » 01 Mar 2006, 14:41

Gerula: "...Dl fff, poate va spuneti si numele, cum prevede regulamentul acestei sectiuni. Nu de alta, dar sa nu aflu cu surprindere ca va numarati intr-adevar printre prietenii mei."

Cum sa nu, imi pare bine de cunostiinta, ma numesc Fly Fishing Forever (spinning din cand in cand, doar asa de amoru' artei). Serios acum, adminu' site-ului stie cine sunt, pentru restul sunt convins ca nu conteaza.

p.s. spune-mi te rog simplu fff, fara dl., ca nu e cazu'

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Mar 2006, 17:24

Umbla vorba ca sectiunea asta are un regulament, gandit tocmai ca sa stim cine sunt interlocutorii.
Cu lacrimi Bastus!

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 01 Mar 2006, 19:53

[quote="Gerula"]Umbla vorba ca sectiunea asta are un regulament, gandit tocmai ca sa stim cine sunt interlocutorii.[/quote

Corect, "umbla vorba" ... :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Mar 2006, 20:49

Daca preferi sa lansezi diverse panseuri la adapostul anonimatului ma indoiesc ca poti fi considerat un interlocutor de luat in seama pe aceasta sectiune.
Cu lacrimi Bastus!

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 01 Mar 2006, 21:23

Gerula scrie:Daca preferi sa lansezi diverse panseuri la adapostul anonimatului ma indoiesc ca poti fi considerat un interlocutor de luat in seama pe aceasta sectiune.
N-am lansat nici un panseu ci mi-am exprimat parerea fata de cele spuse de tine, strict la obiect. Full stop.
Cum ti-am mai spus, faptul ca postez sub un nick-name nu inseamna ca si sunt anonim atata timp cat admin-ul stie cine sunt.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Mar 2006, 21:35

Problema e ca nu cu adminul dialoghezi aici :lol:.

Pentru lamurire vezi linkul asta http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=1972. Stiu, nu era usor de observat acolo sus :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 01 Mar 2006, 22:02

merci ca mi-ai atras atentia, nu vazusem ... deh, asa-i daca nu umblu cu okii pe sus.
da' tot n-am sa-ti satisfac curiozitatea, te las pe tine sa afli cine sunt (poate-ti spune Vijelie :twisted:)

apropo, Gerula e numele tau mic sau cel de familie? :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Mar 2006, 22:31

Nu, dar daca te uiti pe-aici m-am semnat de vreo 20-30 de ori :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Mar 2006, 08:40

va rog semnati-va in cadrul acestei sectiuni
cred ca nu e greu sa respectam si regulamentul
multumesc

ps
stiu ...unii se cunosc unii nu dar cred ca nu e un capat de tara sa ne semnam mesajele si astfel parca sa responsabilizam putin mai mult fiecare postare
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

spinmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spinmaster » 02 Mar 2006, 10:49

ovidiu14 scrie:va rog semnati-va in cadrul acestei sectiuni
cred ca nu e greu sa respectam si regulamentul
multumesc

ps
stiu ...unii se cunosc unii nu dar cred ca nu e un capat de tara sa ne semnam mesajele si astfel parca sa responsabilizam putin mai mult fiecare postare
Chiar asa ajungem sa citim doua zile la rand despre daca se semneaza sau nu oamenii? Nici nu vad unde scrie asta. Rog moderatorii sa stearga postarile despre semnaturi. Deja cadem in ridicol.

Pina la urma nu se mai tine Campionatul national de spinning? Am vazut ca s-a scos si din forum :?: Vicele, ovidiu14, Lucian ilfoveanu - cei care sunt apropiati lui VT nu stiu nimic despre asta?

Multzam'

Ion Popescu 14
Esteeeeeee!

Închis