Si acum cum ramane ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gerula: "...Dl fff, poate va spuneti si numele, cum prevede regulamentul acestei sectiuni. Nu de alta, dar sa nu aflu cu surprindere ca va numarati intr-adevar printre prietenii mei."
Cum sa nu, imi pare bine de cunostiinta, ma numesc Fly Fishing Forever (spinning din cand in cand, doar asa de amoru' artei). Serios acum, adminu' site-ului stie cine sunt, pentru restul sunt convins ca nu conteaza.
p.s. spune-mi te rog simplu fff, fara dl., ca nu e cazu'
Cum sa nu, imi pare bine de cunostiinta, ma numesc Fly Fishing Forever (spinning din cand in cand, doar asa de amoru' artei). Serios acum, adminu' site-ului stie cine sunt, pentru restul sunt convins ca nu conteaza.
p.s. spune-mi te rog simplu fff, fara dl., ca nu e cazu'
N-am lansat nici un panseu ci mi-am exprimat parerea fata de cele spuse de tine, strict la obiect. Full stop.Gerula scrie:Daca preferi sa lansezi diverse panseuri la adapostul anonimatului ma indoiesc ca poti fi considerat un interlocutor de luat in seama pe aceasta sectiune.
Cum ti-am mai spus, faptul ca postez sub un nick-name nu inseamna ca si sunt anonim atata timp cat admin-ul stie cine sunt.
Problema e ca nu cu adminul dialoghezi aici
.
Pentru lamurire vezi linkul asta http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=1972. Stiu, nu era usor de observat acolo sus
.

Pentru lamurire vezi linkul asta http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=1972. Stiu, nu era usor de observat acolo sus

Cu lacrimi Bastus!
-
- utilizator nou
Chiar asa ajungem sa citim doua zile la rand despre daca se semneaza sau nu oamenii? Nici nu vad unde scrie asta. Rog moderatorii sa stearga postarile despre semnaturi. Deja cadem in ridicol.ovidiu14 scrie:va rog semnati-va in cadrul acestei sectiuni
cred ca nu e greu sa respectam si regulamentul
multumesc
ps
stiu ...unii se cunosc unii nu dar cred ca nu e un capat de tara sa ne semnam mesajele si astfel parca sa responsabilizam putin mai mult fiecare postare
Pina la urma nu se mai tine Campionatul national de spinning? Am vazut ca s-a scos si din forum

Multzam'
Ion Popescu 14
Esteeeeeee!