discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ovidiu14
- veteran

-
indiferent cum va ramane ideea e sa iasa ceva bun
si out off
tot 8 zile voi sta la vidra in sistem playoff cu capturile de rigoare
si te voi suna zilnic in fiecare dimineata la 6 cand ajung pe apa
asteptam sa imi raspunzi si la intrebarea pusa vizavi de sistem si reprezentare Mishu

Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14
-
sofoneamihai
- senior

Pt asemenea raoarte accept tata sa ma trezesc cu 3-4 ore mai devreme (SIC! )
-
Gerula
- veteran

"Clasamentul Trofeului Aventuri la pescuit
In vederea stabilirii ierarhiei Trofeului AvP, punctele alocate fiecarui concurs se Impart primilor 15 clasati, în ordine descrescatoare, dupa urmatoarea regula: locul 1 primeste un numar de 20 puncte; locul 2, 18 puncte; locul 3, 16 puncte; locul 4, 14 puncte; locul 5, 12 puncte; locul 6, 10 puncte; locul 7, 9 puncte; locul 8, 8 puncte s.a.m.d., pâna la locul 15, care primeste 1 punct.
Prin cumularea punctelor corespunzatoare fiecarui concurs, se stabileste clasamentul partial, respectiv final, al Trofeului AvP. ÃŽn caz de balotaj pentru unul sau mai multi concurenti, departajarea se va face In functie de urmatoarele criterii:
a. numarul de concursuri la care a participat concurentul, având prioritate cel care a participat la un numar mai mare de concursuri; "
Am de spus doar atat: [u]PENIBIL [/u][/u][/b]
Cu lacrimi Bastus!
-
ovidiu14
- veteran

-
Gerula
e un concurs ...ce poate fi denumit privat...deci au regulile lor cine le accepta participa cine nu nu
punct
vezi si replay-ul la amendamentul adus in aceeasi idee exprimata si de tine ...personal nu am inteles mai nimic
dar repet hai sa nu comentam aici acest sistem cat timp este unul pe care nici nu-l cunoastem
sunt anumite inadvertente probabil din cauza valului ..baietii au timp sa le perfecteze ...daca vor sau nu ...nu face subiectul unui campionat ,nu cred ca e corect sa comentam aici

Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14
-
Gerula
- veteran

De ce nu? Libertatea de opinie s-a castigat de vreo 16 ani si ceva :p
Cu lacrimi Bastus!
-
sofoneamihai
- senior

LUMINATE GERULO lamureste tata un PENIBIL muritor de rand ce VA deranjaza modul de acordare al punctelor , faptul ca prim criteriu de departajare e nr de concursuri sau in sine insasi faptul ca se organizeaza asa ceva ? Pt mine cel putin esti un pic cam vehement fata de cat de explicit esti!
Oricum ai cel putin doua alternative pt care sa optezi (vezi variantele !) cu o IMENS mai multa aderenta la pescari ( parca asta era ideea nu ?).
-
Gerula
- veteran

Eu credeam ca e totusi foarte evident: e PENIBIL ca in caz de egalitate de puncte sa aiba castig de cauza pescarul care le-a obtinut din mai multe concursuri.
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar parca organizatorii se straduiesc sa demonstreze ca a avut dreptate Teleianu cand afirma ca scopul celor care promoveaza sistemul Open e sa-i scoata din cursa pe pescarii buni, dar fara bani. La orice competitie pe care am vazut-o eu, castig de cauza la egalitate de puncte are cel care le obtine dintr-un numar mai mic de incercari.
Cu lacrimi Bastus!
-
sofoneamihai
- senior

Sa traiasca boeru' ! M-ai lamurit acum si putem continua discutia . Pai tata pt noi asta era si ideea sa adunam cat mai multi participanti de peste tot
si nu mici concursuri locale ( altfel optam pt zonale ) .La 125RON/zi nu cred ca este o problema pt cineva interesat de fenomen . Oricum noi asta incercam daca iese sau nu ceva vom vedea ! Pt o simpla conditie de departajare nu cred ca tot ce se vrea este PENIBIL (cel mult perfectibil !)
Eu propun sa ne calmam !!! ( oricum regulamebtul a fost aprobat de toati organizatorii si nu ni sa parut deloc PENIBIL ) .
-
Gerula
- veteran

Cine vorbeste de mici concursuri zonale? Dar e profund anormal ca unul care aduna X puncte dintr-un numar mai mic de concursuri, deci implicit e mai valoros, sa iasa in urma altuia care aduna tot X puncte din mai multe concursuri. Repet, prevederea asta nu face decat sa dea apa la moara acuzatiei de mai sus.
Cu lacrimi Bastus!