Si acum cum ramane ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gerula: "...La orice competitie pe care am vazut-o eu, castig de cauza la egalitate de puncte are cel care le obtine dintr-un numar mai mic de incercari."
Orice medalie are si un revers prietene ... Unu' care cunoaste foarte bine 2 locatzii, participa doar la concursurile respective si obtine (cu ceva bulan) un total de 30 de puncte. Un altul, catre participa la toate cele 5-6 concursuri (sau cate vor fi), se claseaza onorabil in fiecare dintre ele obtinand in final tot 30 de puncte. De ce e mai bun cel care a participat numai la 2 concursuri???
Orice medalie are si un revers prietene ... Unu' care cunoaste foarte bine 2 locatzii, participa doar la concursurile respective si obtine (cu ceva bulan) un total de 30 de puncte. Un altul, catre participa la toate cele 5-6 concursuri (sau cate vor fi), se claseaza onorabil in fiecare dintre ele obtinand in final tot 30 de puncte. De ce e mai bun cel care a participat numai la 2 concursuri???
trecind peste parerile personale(adica ale mele)referitoare la sistemul de concurs,criteriul de departajare la competitia avp mi se pare ok din urmatoarele pdv:
I in orice infruntare directa degeba cineva cistiga in deplasare cu 0-2 si acasa nu se prezinta ,ca-i da comisia 0-3 si rezulta un scor generel de 2-3 pt cel ce a facut efortul sa se deplaseze la ambele confruntari
II daca cineva ar cistiga primele 3 din 3 concursuri chiar si detasat, neprezentanduse la urmatoarele 3 o face pe riscul lui si denota o totala lipsa de respect(pt ceilalti concurenti dar si pt organizatori si pt sponsori(ai concursului)) si buna crestere
cel putin asa vad eu lucrurile
ovidiu parascanu
prieteni pescari Iasi
I in orice infruntare directa degeba cineva cistiga in deplasare cu 0-2 si acasa nu se prezinta ,ca-i da comisia 0-3 si rezulta un scor generel de 2-3 pt cel ce a facut efortul sa se deplaseze la ambele confruntari
II daca cineva ar cistiga primele 3 din 3 concursuri chiar si detasat, neprezentanduse la urmatoarele 3 o face pe riscul lui si denota o totala lipsa de respect(pt ceilalti concurenti dar si pt organizatori si pt sponsori(ai concursului)) si buna crestere
cel putin asa vad eu lucrurile
ovidiu parascanu
prieteni pescari Iasi
my friend, explicatia pe care ai incercat sa o dai e PENIBILA, si, daca vrei, putem continua asa (cu presupunerile) pana maine ... de ex. eu plec de la premisa ca cel care participa la toate concursurile e unul care habar nu are de locatiile respective, dar stie cat de cat sa pescuiasca. nici foarte bine, nici foarte prost, atata doar cat sa se claseze in puncte in fiecare din concursuri. multumit? 

N-are rost sa mai discutati pe tema respectiva.
Punctul la care faceti referire nu se regaseste in varianta postata pe forumul de pe pescarul.com
Fir intins tuturor celor care vor participa.
Punctul la care faceti referire nu se regaseste in varianta postata pe forumul de pe pescarul.com
Fir intins tuturor celor care vor participa.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Eu bag seama ca a incetat brusc sa mai conteze faptul ca poate nu toata lumea are timp sa faca turul tarii la 5 concursuri (nici nu mai vorbim de bani aici).
Oricum, ca principiu general, mai valoros e concurentul care scoate un numar de puncte din mai putine concursuri, decat concurentul care scoate acelasi numar de puncte din mai multe, asta sper ca nu poate nega nimeni. Asta e practica in orice sport. Exemplul cu o intalnire pe sistem tur-retur e irelevant in cazul de fata. Ce se intampla in campionat daca o echipa nu participa la un meci? Pierde cu 3-0 la masa verde si nu ia nici un punct, dar nu i se scad puncte in clasament. Iar la final departajarea se face la golaveraj, nu la cate meciuri a jucat.
Dl fff, poate va spuneti si numele, cum prevede regulamentul acestei sectiuni. Nu de alta, dar sa nu aflu cu surprindere ca va numarati intr-adevar printre prietenii mei.
Oricum, ca principiu general, mai valoros e concurentul care scoate un numar de puncte din mai putine concursuri, decat concurentul care scoate acelasi numar de puncte din mai multe, asta sper ca nu poate nega nimeni. Asta e practica in orice sport. Exemplul cu o intalnire pe sistem tur-retur e irelevant in cazul de fata. Ce se intampla in campionat daca o echipa nu participa la un meci? Pierde cu 3-0 la masa verde si nu ia nici un punct, dar nu i se scad puncte in clasament. Iar la final departajarea se face la golaveraj, nu la cate meciuri a jucat.
Dl fff, poate va spuneti si numele, cum prevede regulamentul acestei sectiuni. Nu de alta, dar sa nu aflu cu surprindere ca va numarati intr-adevar printre prietenii mei.
Cu lacrimi Bastus!
-
- senior
Insist nu e cam subred argumentul invocat pt departajare ( in caz de egalitate ) si cam putin pt a desfinta o tentativa de a organiza ceva ? Mai sapati tata poate mai gasiti ceva ! Nu spun ca e un sistem perfect si ca nu se pot purta discutii pe tema asta dar ma mira vehementa si etichetarile puse eforturilor ( celor implicati din cinci asociatii organizatoare ) . Chiar om fi toti penibili incercand sa organizam ceva ? E mult mai usor sa "infierezi" !
Eu zic ca inca din primul mesaj am bolduit ce mi se pare penibil, si daca asta nu era suficient de clar, am explicat in al doilea la ce ma refer.
Presupun ca regulamentul ala e perfectibil si ca parti din el pot fi schimbate. Sau "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" si cine emite cea mai marunta critica devine automat "dusmanul poporului"?

Presupun ca regulamentul ala e perfectibil si ca parti din el pot fi schimbate. Sau "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" si cine emite cea mai marunta critica devine automat "dusmanul poporului"?

Cu lacrimi Bastus!