Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 20 Feb 2006, 17:16

Totusi.....va rog frumos.....pastrati subiectul topicului!

Aici se discuta cum sa fie: zonale sau open?

Simt ca mai sunt multe de spus! :twisted:
near the beer

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 20 Feb 2006, 19:06

costica_fishing scrie:Totusi.....va rog frumos.....pastrati subiectul topicului!

Aici se discuta cum sa fie: zonale sau open?

Simt ca mai sunt multe de spus! :twisted:
da tu costik ce parere ai? sau ne-o bagi pe aia cu:"ete p**a de aia nu mai trage stiuca pe chirilova" :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

malin
senior
senior

cns

Mesaj de malin » 20 Feb 2006, 20:34

eu propun zonale

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Feb 2006, 00:16

Eu sper ca la varianta Open o sa participe in calitate de concurenti si cei de la AvP :wink: . Nu vor exista acuzatii de conflict de interese :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 21 Feb 2006, 12:19

draga dan r.

si eu am fost cu vijelie la peste, cand esti cu el nu ascunde nimic, can desti FARA EL ascunde!

ce ascunde? spre exemplu, un loc de pescuit mediu (sa nu zic bun!) unde ar avea loc destui, mai ales din tagma celor seriosi (din aia care nu "transpira" informatii eronate si gogosi); eu spuneam ceva de SPIRITUL DE ECHIPA, nu de faptul ca VIJ E MARRE SI TARRE! cat despre cel ce a scris ca vij era langa el si nu prindea, VIJ E ATAT DE HOTz, ca te trezesti ca la sfarsitul partidei tu ai cinci pesti, si el, care n-a luat nimic, ARE ZECE! inca o data, v-am spus ca e bun pescar, dar nu e "Poseidon", cum incearca altii sa-l numeasca. i se mai intampla si lui sa dea gherle, ca nu e Dumnezeu (si nici Poseidon!!!)!

p.s. eu n-am nimic de ascuns! veniti si intrebati (rog seriozitate!)! iar pescuitul pt mine este o continua competitie! puteti sa ma citati oriunde vreti!

draga maline,

in cismigiu, la sahisti (recte la pensionari) si intre 14 si 15, suna a misto ieftin si nedemn de tine!
sper ca sursa de acolo sa fie confirmata de cel putin 2 persoane SERIOASE!
auzi, sapca neagra si ziar!?? si walkie talkie "alo, VULTURU'?"
si ce tre sa scrie pe sapca? MUSTAD e bine? AVP e si mai bine? a, nu, ca alea cu avp sunt verzi inchis...a, si alea cu mustad sunt bleu-marin inchis, da cred ca merg...
te rog pt ultima oara, fii si tu baiat serios, cum sunt si altii, iar daca vrei mistouri, ai unde scrie! lasa "rapitorii" in pace!

p.s. daca ar fi adevarat (totusi), alta locatie mai buna nu aveti? de ex, pe malul "lacului" cismigiu, la pod sau la restaurant? tocmai "la pensionari"? rasetele sunt evidente...

p.p.s. cred ca-mi fac un site! www.pescaruldeghibortz.com
a?cum e? galeria foto o sa fie rock militar!!!

draga blackmind,

nu crezi ca, ca mine mai sunt cel putin 10 pescari de competitie (reali, nu pe net!) care sunt buni, da n-au bistari? vii si spui ca "cu un vice nu se face primavara!" e, uite ca la bucuresti s=a facut!!! si fara tine! e cald, au iesit gizele, si nu cu un vice, ci si cu campionul, care mi-e cel mai bun prieten ( si care nu-i stii povestea cum a iesit pe locul 1), si cu locul 3 (vice-vice), care ma cam bate la *** la salai (prietenii stiu de ce!), si care e super om, si mai are si vreo 50 ani, si super scoala de pescuit, etc, etc. lista ar putea continua, in ordine aleatorie, pana la locul 10 ocupat anul trecut pe podium la finala.
PERSONAL, DUPA MINE TOTI CEI 14 CONCURENTI DE LA FINALA MERITA TOATA ATENTIA, FIINDCA AU MAI FOST SI CONJUNCTURI CARE PE UNII FOARTE BUNI I-A ARUNCAT SUB LOCUL 5, IAR PE ALTII SUB LOCUL 10.

TE ROG FRUMOS, SI PE TINE, AI RABDARE SA MA CUNOSTI, NU CRED CA AM AVUT ONOAREA (DIN POZA SEMENI UN PIC CU PREOTUL NAPOLEON DABU, DAR NU CRED CA ESTI EL! EL VORBESTE PUTIN ALTFEL...), AM SA INCERC SA VIN SAPT ASTA CUMVA LA PITESTI SA NE STRANGEM SI SA DISCUTAM, EU VA ADUC IDEEA SI DOCUMENTATIA SI SPER SA DECIDEM TOTI!
SI DE ASEMENI, DACA ESTI PRIETEN CU SALMO, NU TE MAI LUA DUPA CE SCOATE PE GOARNA, CA LA NICI O SAPTAMANA DUPA FINALA, STIA TOT PITESTIUL CE "CREDEA " SALMO DESPRE FINALA, DUPA O DISCUTIE AMETITOARE CU MINE LA TELEFON, IN CARE I-AM SPUS SI CE LAPTE AM SUPT, SI FARA SA-L MINT! HALAL "PRIETEN"!!!

acelasi masivu.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 21 Feb 2006, 15:55

dane,

cred ca era inca o data vorba de spirit de echipa!!!
dar daca tu zici ca nu e bine sa spui locuri, atunci NICI EU NU MAI SPUN!
NU INTR-UN LOC BUN CASTIGI EXPERIENTA?
SAU MERGE SI LA VARSARE LA TEI, SAU LA GRIVITA???

MMM?

ACCESUL LA EXPERIENTA SE FACE PRIN TOT CEEA CE IMPLICA PESCUITUL, INCLUSIV PRIN SCRIS SAU VIU GRAI!

CAND DAI EXEMPLE, NU ZICI "ACOLO TRAGEA ASA?"

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 24 Feb 2006, 11:31

o serie de mesaje care nu aveau chiar nici o legatura cu topicul au fost sterse
va rog sa incercati sa ramanem la subiect
deci ...cum ramane ? :D
oricum ar fi cei mai buni sa castige si m-as bucura ca cei ce organizeaza open sa gaseasca o solutie pentru recunoasterea castigatorilor in eventuala competitie care sa aiba un cuvant de spus in competitiile oficiale
cred in continuare ca orgolii, boicotari sau neparticipari pe motive copilaresti duc la pierderea de valori
in caz ca se fac concursuri paralele ...pentru sistemul promovat de AvP , v-ati gandit cum s-ar putea ca cei ce castiga sa ajunga printr-o modalitate sa reprezinte Romania in campionatul de afara ?
si ma refer aici evident la cele organizate sub egida Fips Cips .whatever
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 24 Feb 2006, 12:36

Ovidule tata , daca vrei sa fiu rautacios ca ai sters din postari ca out of topic de ce nu l-ai sters si pe al lui danr (ultimul raspuns pt masivu e tot pe langa) ? In cotinuare ma enervezi cu alea 8 zile !!! (ata ete ... cine poate oase roade !)
ramane Open !(asta am acris-o ca sa nu ma stergi !...SIC!)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Feb 2006, 15:07

poftim ma, mi l-am sters eu

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 24 Feb 2006, 19:41

Glumeam bestie !Abia m-am despartit de Ovidiu si trebuia sa-l atac cu ceva nu ! Nu putea sa-l stearga pe SEFU !

Închis