draga dan r.
si eu am fost cu vijelie la peste, cand esti cu el nu ascunde nimic, can desti FARA EL ascunde!
ce ascunde? spre exemplu, un loc de pescuit mediu (sa nu zic bun!) unde ar avea loc destui, mai ales din tagma celor seriosi (din aia care nu "transpira" informatii eronate si gogosi); eu spuneam ceva de SPIRITUL DE ECHIPA, nu de faptul ca VIJ E MARRE SI TARRE! cat despre cel ce a scris ca vij era langa el si nu prindea, VIJ E ATAT DE HOTz, ca te trezesti ca la sfarsitul partidei tu ai cinci pesti, si el, care n-a luat nimic, ARE ZECE! inca o data, v-am spus ca e bun pescar, dar nu e "Poseidon", cum incearca altii sa-l numeasca. i se mai intampla si lui sa dea gherle, ca nu e Dumnezeu (si nici Poseidon!!!)!
p.s. eu n-am nimic de ascuns! veniti si intrebati (rog seriozitate!)! iar pescuitul pt mine este o continua competitie! puteti sa ma citati oriunde vreti!
draga maline,
in cismigiu, la sahisti (recte la pensionari) si intre 14 si 15, suna a misto ieftin si nedemn de tine!
sper ca sursa de acolo sa fie confirmata de cel putin 2 persoane SERIOASE!
auzi, sapca neagra si ziar!?? si walkie talkie "alo, VULTURU'?"
si ce tre sa scrie pe sapca? MUSTAD e bine? AVP e si mai bine? a, nu, ca alea cu avp sunt verzi inchis...a, si alea cu mustad sunt bleu-marin inchis, da cred ca merg...
te rog pt ultima oara, fii si tu baiat serios, cum sunt si altii, iar daca vrei mistouri, ai unde scrie! lasa "rapitorii" in pace!
p.s. daca ar fi adevarat (totusi), alta locatie mai buna nu aveti? de ex, pe malul "lacului" cismigiu, la pod sau la restaurant? tocmai "la pensionari"? rasetele sunt evidente...
p.p.s. cred ca-mi fac un site!
www.pescaruldeghibortz.com
a?cum e? galeria foto o sa fie rock militar!!!
draga blackmind,
nu crezi ca, ca mine mai sunt cel putin 10 pescari de competitie (reali, nu pe net!) care sunt buni, da n-au bistari? vii si spui ca "cu un vice nu se face primavara!" e, uite ca la bucuresti s=a facut!!! si fara tine! e cald, au iesit gizele, si nu cu un vice, ci si cu campionul, care mi-e cel mai bun prieten ( si care nu-i stii povestea cum a iesit pe locul 1), si cu locul 3 (vice-vice), care ma cam bate la *** la salai (prietenii stiu de ce!), si care e super om, si mai are si vreo 50 ani, si super scoala de pescuit, etc, etc. lista ar putea continua, in ordine aleatorie, pana la locul 10 ocupat anul trecut pe podium la finala.
PERSONAL, DUPA MINE TOTI CEI 14 CONCURENTI DE LA FINALA MERITA TOATA ATENTIA, FIINDCA AU MAI FOST SI CONJUNCTURI CARE PE UNII FOARTE BUNI I-A ARUNCAT SUB LOCUL 5, IAR PE ALTII SUB LOCUL 10.
TE ROG FRUMOS, SI PE TINE, AI RABDARE SA MA CUNOSTI, NU CRED CA AM AVUT ONOAREA (DIN POZA SEMENI UN PIC CU PREOTUL NAPOLEON DABU, DAR NU CRED CA ESTI EL! EL VORBESTE PUTIN ALTFEL...), AM SA INCERC SA VIN SAPT ASTA CUMVA LA PITESTI SA NE STRANGEM SI SA DISCUTAM, EU VA ADUC IDEEA SI DOCUMENTATIA SI SPER SA DECIDEM TOTI!
SI DE ASEMENI, DACA ESTI PRIETEN CU SALMO, NU TE MAI LUA DUPA CE SCOATE PE GOARNA, CA LA NICI O SAPTAMANA DUPA FINALA, STIA TOT PITESTIUL CE "CREDEA " SALMO DESPRE FINALA, DUPA O DISCUTIE AMETITOARE CU MINE LA TELEFON, IN CARE I-AM SPUS SI CE LAPTE AM SUPT, SI FARA SA-L MINT! HALAL "PRIETEN"!!!
acelasi masivu.