maline stai linistit ca nu te injur eram doar dezamagit de "marea schisma"....Vijelie, intervin chiar si cu riscul sa ma injure de mama muscaloiu: te bagi macar la etapa de pe Sarulesti? Acolo o sa fie trei manse in doua zile si cu o taxa in jur de 2 milioane, nu mai mult.
Si acum cum ramane ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
- vijelie
- veteran
Re: pste de concurs
Vijelie, intervin chiar si cu riscul sa ma injure de mama muscaloiu: te bagi macar la etapa de pe Sarulesti? Acolo o sa fie trei manse in doua zile si cu o taxa in jur de 2 milioane, nu mai mult.[/quote]
sa inteleg ca vreti sa concurez pentru AVP?
negociem, frate... 
sa inteleg ca vreti sa concurez pentru AVP?

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Vij, e vorba de spinning, nu de obletzi vitezavijelie scrie: ... sa inteleg ca vreti sa concurez pentru AVP? ...

- vijelie
- veteran
fff scrie:Vij, e vorba de spinning, nu de obletzi vitezavijelie scrie: ... sa inteleg ca vreti sa concurez pentru AVP? ...
posibil sa fie asa dar eu nu pot sa fac deosebirea si asa ca prind si salaul cu aceeasi viteza ca obletele

si o stire de ultima ora azi am fost la redactia AVP si am semnat contract cu ei pe 2 ani sa ii reprezint la concursurile de spinning.Asa ca ferea rapiciosi ca vine Vijelia.......

teribilule vezi ca mai au un loc in echipa si platesc toate deplasarile asa ca eu zic sa te bagi ca esti ca si luat in echipa din moment ce esti domnul vice cu titlul in buzunar...nu?

Ce pare aveti de un topic nou...adica unul care sa se cheme "Forumul Oficial al Campionatului National de Spinning AVP"?vijelie scrie:fff scrie:Vij, e vorba de spinning, nu de obletzi vitezavijelie scrie: ... sa inteleg ca vreti sa concurez pentru AVP? ...
posibil sa fie asa dar eu nu pot sa fac deosebirea si asa ca prind si salaul cu aceeasi viteza ca obletele![]()
![]()
si o stire de ultima ora azi am fost la redactia AVP si am semnat contract cu ei pe 2 ani sa ii reprezint la concursurile de spinning.Asa ca ferea rapiciosi ca vine Vijelia.......![]()
![]()
![]()
teribilule vezi ca mai au un loc in echipa si platesc toate deplasarile asa ca eu zic sa te bagi ca esti ca si luat in echipa din moment ce esti domnul vice cu titlul in buzunar...nu?![]()
si oricum cu titlul in buzunar nu ai rivali dar vezi poate din cauza ta renuntza la mine
![]()
![]()
cu sloganul:"Nu esti OPEN deci nu esti cu cei "NOI".....asa ca "iesi afara tiganule" ca stim "NOI" ce este mai bine si pentru tine....si nu-ti mai da tu cu parerea ca parerea ta nu conteaza oricum....ca noi aici avem o treaba si tu daca esti impotriva sistemului"OPEN"inseamna ca esti cu Teleianu deci simpatizezi cu AJVPS.....

Oameni buni ....peskricilor sa nu uitam ca toate aceste discutii ,sa le zicem colaterale ,pleaca de la un subiect comun......PESCUITUL.... ca si pasiune(ca discutam acum pe latura sportiva a pescuitului tot de la pasiunea de a pescui pleaca).
De ce trebuie sa ne rupem in doua parti?De ce trebuie sa formam doua tabere?De ce oare trebuie ne incepem "viata sportiva" pe criteriul:"asa vrea sponsorul"?.....noi avem avantajul de a putea avea o identitate sportiva clara,pura...... pentru ca noi ne aflam la inceput ca si sport avem marele avantaj ca nu suntem manjiti de interese .....la fel de mult este adevarat ca sportul profesionist fara banii sponsorilor nu poate exista....un singur lucru trebuie avut in vedere : sponsorii vizeaza la un sport reprezantivitatea lui in populatie....si aici STAM FOARTE BINE deci nu ei trebuie sa ne puna noua conditii....noi trebuie sa ne organizam campionatul pe criterii sportive iar sponsorii vor veni sa ne "ajute" oricum......
De ce trebuie sa ne rupem in doua parti?De ce trebuie sa formam doua tabere?De ce oare trebuie ne incepem "viata sportiva" pe criteriul:"asa vrea sponsorul"?.....noi avem avantajul de a putea avea o identitate sportiva clara,pura...... pentru ca noi ne aflam la inceput ca si sport avem marele avantaj ca nu suntem manjiti de interese .....la fel de mult este adevarat ca sportul profesionist fara banii sponsorilor nu poate exista....un singur lucru trebuie avut in vedere : sponsorii vizeaza la un sport reprezantivitatea lui in populatie....si aici STAM FOARTE BINE deci nu ei trebuie sa ne puna noua conditii....noi trebuie sa ne organizam campionatul pe criterii sportive iar sponsorii vor veni sa ne "ajute" oricum......
saltare vijelie nu despre tine era vorba si nici despre teleianu.....nu sunt chiar asa de subiectivvijelie scrie:salut musKloiule, ti s-a parut ca am zis ceva de Teleianu cum ca nu as fi cu el sau contra lui ?Eu sunt neutru in treaba asta.Dar zic ca este mai bun sistemul OPEN si nu vad de ce sa nu fie cel acceptat...<PAREREA MEA>.

- vijelie
- veteran
musKloiu scrie:saltare vijelie nu despre tine era vorba si nici despre teleianu.....nu sunt chiar asa de subiectivvijelie scrie:salut musKloiule, ti s-a parut ca am zis ceva de Teleianu cum ca nu as fi cu el sau contra lui ?Eu sunt neutru in treaba asta.Dar zic ca este mai bun sistemul OPEN si nu vad de ce sa nu fie cel acceptat...<PAREREA MEA>.
OKm-am linistit