Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 18 Feb 2006, 17:19

a, si-nc-o treaba:

S-A REUSIT UN CONCURS PE SARULESTI?>

asta e una din cele mai bombastice vesti, acolo aveau acces un nr extrem de limitat de pers, si vine acum avpu sa dea liber la concurs! cum ramane cu "pachetele " de 600 euro?
aici voiam sa ajung, la conflictul dintre niste pescari modesti material, buni si foarte buni atat intelectual cat si competitional, si "maharii" de la diverse concernuri si de ce nu publicatii, care pt "o reclama, ceva" dau moka pe locuri unde altii nici macar nu viseaza !

cei care n-au, dar sunt seriosi, cu ce-au gresit?

se va putea face ANTRENAMENT acolo? sunt Sigur ca SUB NICI O FORMA!!!

cunosteati faptul ca "herr vice", in 2004, cand a luat locul 3 la caldarusani, venise PRIMA OARA ACOLO, dupa cred 4-5 ani?

cunosteati faptul ca "herr vice", in 2003, cand a luat locul 4 la faclia, venise PRIMA OARA ACOLO, vazand prima oara in viata lui acel loc??

stiati sau cunosteati faptul ca "campionii avp, prezenti cu super salai pe coperta", in 2003, cand a fost concursul de la faclia, venisera DE CEL PUTIN 3 ORI ACOLO, EI AFIRMAND CA NU A PESCUIT NIMENI niciodata ACOLO, NICI MACAR EI??

va dati seama ca mai sunt de spus, dar...hai sa ne oprim!

deci va intreb, domnilor, UNDE E VALOAREA DE CARE VORBESC TOTI?

sa nu-ti sara toti dracii cand un bun textier halieutic din romania (incontestabil de altfel), dar un boem si visator pescar(daca nu erau altii sa-i arate ce si cum, ramanea Johnny Doe), se ia de un bun pescar(sper in viitor f.bun, ca acum nu pot afirma asta), dar un biet bugetar si un om "neasteptat de in banca lui" (pana insa il musca cineva care n-are treaba)?

astept reactii PE BUNE, nu mistouri si caterinci, ca de d-alea e plina balta si eu sunt satul!!!

hai sa facem si ARIPA MAI SARACA a spinningului de competitie! ca ARIPA DURA ne da una dupa ceafa la astia micii de ne ducem la crap in 2006!

cred ca aici intra mai mult de jumate![/b]

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 18 Feb 2006, 17:24

Terrybille,
Nu crezi frate ca te compatimesti prea tare?
Din cite stiu,la intilnirile de joia nu pari a fi in aripa celor saraci........
M-am bagat si eu si sunt sigur ca vor sari multi la gitul meu.... :P :P :P

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 18 Feb 2006, 17:26

Apropo de conc. pe Sarulesti, nu e singurul au mai fost,chiar si de rapitori organizat de Tarus.Mos Craciun de la Dril iti poate confirma.Ca a iesit pe locul intii.

malin
senior
senior

prosopel cu naluci pe el

Mesaj de malin » 18 Feb 2006, 18:08

Oare reprezentantul aripii sarace stie ca Rudotelul se da si cu reteta compensata? Lipseste o zi de la antrenamente si da pe la doctorul de familie, nu e mare deranj.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Feb 2006, 18:15

E as propune sa va bateti ! Numai asa vom sti cu certitudine care-i mai bun :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 18 Feb 2006, 18:21

terrybill, malin si altii: ALTUL ERA TOPICUL :x !!!!!!!!!

Vreti sa va certati creati-va un topic nou ... asta e al meu :evil:

Repet unele intrebari pe care le-am pus:

1. Trebuie sa folosesc minciogul?
In regulamnetul FIPS daca fac ceva la peste (in manipulez doar cu mana, il scap, il tarai pe mal, in scap din mana) am belit-o: se anuleaza.
Si ce minciog trebuie ? Ecologic?

2. Cand se face cantarirea pestelui?
Daca se face imediat este OK.
Daca se face la sfarsit (avand in vedere ca pestele mort nu puncteaza) ar trebui sa-l mentin in viata nu? Cum? Ar trebui sa-i fur lu tata sacii ecologici de pastra crapul?

3. Pot folosii atractanti?

4. Se penalizeaza JAPCA?

5. Se puncteaza pestii prinsi intamplator?
Adica agatati in mod vizibil intamplator: de burta, coada etc

N-o mai luati pe aratura
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 18 Feb 2006, 18:26

mrvily

ce ti-a dovedit ca eu as avea bani? ca beau o cola in bar joia? cred ca te inseli f tare!

maline,

crezi ca am uitat?pt treaba aia facuta la intrunire TE TIN MINTE TOATA VIATA!!!
te pomeni ca imi mai zici ca si aberez, nu? nu cred ca eu am nevoie de pastilele alea...cred ca ai gresit postul...

v-am spus sa veniti cu pareri concrete, si eventual nu la adresa mea!

in ceea ce-l priveste pe mrvily, sa mai vorbeasca si cu altii, sa vada "cat e salariul!"

crezi ca incerc sa par mai bogat decat altii? daca tu crezi asta, inseamna ca am reusit! asta nu inseamna ca si sunt... ce repede pot fi facute niste pareri despre oameni de pe net si cand nu vorbesti decat de 1-2 ori cu ei, nu, mrvily?

pt viitoarea iesire afara, o sa-mi fac rost de un sponsor pana la urma, daca asta va fi ultima solutire. oricum insa, asta ma cam priveste personal! iar aici era vorba de bani pt concursurile din tara!

pana una alta, mai e timp...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 18 Feb 2006, 18:37

Pana la urma care e calendarul campionatului (sau ce-o fi) Open? Unde se fac inscrierile?
Cu lacrimi Bastus!

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 18 Feb 2006, 18:38

"Maretule" tata daca oricum matale nu ai de gand sa participi la Open nu stiu ce te "oparesti" atat pe forum . Tie frica sa nu ne pacaleasca Sorin si Malin pe ceilalti care participam ? Nu prea inteleg grijile matale ? Daca ar fi cred ca noi ar trebui sa ne temem , nu ? Ai suspect de multa grije cu ceea ce se organizeaza la Open si cred ca neglijezi un pic Zonalele pe care le sustii ! Nu de alta dar o sa spui ca noi ti-am deturnat atentia cu scopul de sabota Zonalele . Las-o tata balta ca eu chiar nu inteleg ce vrei ?
Ai vazut la baietii de la AVP mari veleitati de campioni ? Sau batut ei cu caramida in piept ce mari si tari sunt ( nu i-am vazut nici macar la ei in revista cu super capturi ci cu niste pesti absolut normali cum am prins toti ).Nu au iesit la concursurile de spinning in fata cu nimic , n-au prins mai mult sau mai putin deci nu stiu de unde aversiunea asta? (sau poate stiu ...!) Ce te framanta pe matale tata ? Ca o sa iasa Malin sau Sorin campioni ( asta pt ca spui tu or mai fi dat ei pe Sarulesti la peste si vezi doamne altii nu au avut acces ) .Pai sigur ai spus ca au mai dat si la Faclia inainte de concurs dar nu pomenesti de "maretele" rezultate pe care le-au avut in comparatie cu tine (locul 4). Si daca ar castiga la Sarulesti mai e cale lunga pana la Trofeu.
Eu stiu un singur lucru ca Sarulesti-ul e o super balta unde noi nici nu visam sa dam din barca la rapitor ( cu o taxa zic eu mai mult ca rezonabila pt un concurs de doua zile ) !
Scurt , daca iti face placere hai la concurs ( esti oricand bine venit pe bune ) sau daca nu ce faci? stai dupa gard si comentezi ce face vecinul in curtea lui . Pai tie iti pare OK?
PS Din cate imi aduc aminte la Faclia Malin si Sorin au venit direct din Delta ( daca nu e asa imi cer scuze ) . Si daca tot veni vorba acolo singurii care au avut acces si au pescuit din barca pe Faclia inainte de concurs au fost Tedy(care pe atunci il reprezenta in concurs chiar pe VT) si VT . Tedy iesind atunci campion (cinste lui , in prima manse am pescuit barca langa barca si ma rupt ) .
Pt linistea ta Malin parca zicea ca ei vor sa fie ARBITRI .

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 18 Feb 2006, 19:34

Mergeti la pescuit sau, daca nu, la beri. Asa sigur va mai racoriti :D

Închis