Si acum cum ramane ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Dane , nu te-a banuit nimeni tata si oricum e de inteles interesul pt
organizare dar in mare cred ca sa inteles un pic gresit implicarea AVP .
Ei doar cotabilizeaza niste rezultate de la cele 6 cocursuri si sponsorizeaza pe cei cinci rezultati .In rest fiecare asociatie isi organizeaza concursurile cum crede ( in mare cam cu aceleasi reguli ) . Probabil regulamentul trofeului va fi ceva pe 2 , 3 randuri . Deci ne agitam pt niste mici detalii care cred ca vor fi publicate repede .
PS. Ba Vali tata top-ul ala cu no1 al meu se referea la aia de merg la concursuri ca altfel stai linistit ca stie baiatu' ce poti doar am mers atata la peste impreuna ( era pt muritori de rand ) . Da poate te bagi si tu ( nu te mai da ranit cu "amarasteala" ) nu de alta dar te cam iau "viceii" la misto .Poate il luam si pe "tataia" ca s-o fi ghebosit tot matisind inele .
Ei doar cotabilizeaza niste rezultate de la cele 6 cocursuri si sponsorizeaza pe cei cinci rezultati .In rest fiecare asociatie isi organizeaza concursurile cum crede ( in mare cam cu aceleasi reguli ) . Probabil regulamentul trofeului va fi ceva pe 2 , 3 randuri . Deci ne agitam pt niste mici detalii care cred ca vor fi publicate repede .
PS. Ba Vali tata top-ul ala cu no1 al meu se referea la aia de merg la concursuri ca altfel stai linistit ca stie baiatu' ce poti doar am mers atata la peste impreuna ( era pt muritori de rand ) . Da poate te bagi si tu ( nu te mai da ranit cu "amarasteala" ) nu de alta dar te cam iau "viceii" la misto .Poate il luam si pe "tataia" ca s-o fi ghebosit tot matisind inele .
- vijelie
- veteran
Mihaitza nu imi faceam griji ca nu sunt in top dar ma dedeam si eu cu parereasofoneamihai scrie:Dane , nu te-a banuit nimeni tata si oricum e de inteles interesul pt

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- vijelie
- veteran
danr scrie:mah vijelie lasa snagovul, tu vrei sa mergi la sigur
pai nu asa vor toti ?sa mearga la sigur ?la inghite pui cum se spune sa culeaga moca cireasa de pe tort

bai dar nu prea as merge ca nu vreu sa ma bata lumea prea tare si mai bine raman cu amintirile cand nu ma facea nimeni

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
mihae, cine e tataia? e vorba de puscarie? baiat fineanu, si frika lacului, da nu mai stiu nimic de el!intr-un timp a avut un mobil, mai vorbeam, dar acum a disparut!sau poate ca n-am mai trecut io prin obor...
VICEII??? HI-HI HI!
viji, fi si tu baiat serios, daca nu vii las-o-ncolo, stai la stationar ca e mai placut
si bate-te cu aia de varsta SI ORIENTAREA ta!
BAH SINCER, AS VENI LA OPENURI, DAR PERSONAL NU POT FI CU CURU-N 2 LUNTRII! IMPLICA DUBLU DE BANI SICHIAR N-AM DE UNDE!
DACA EU CONSIDER CA POTI PESCUI PE ORICE LAC IN VARIANTA CONCURS FARA FRICA CA MI-O IAU ALTII INAINTE, AR TREBUI SA MAI REFLECTEZE SI ALTII LA IDEEA ASTA! MA ROG, PAREREA MEA!
SI CRED CA S-A ABATUT SUBIECTUL DE LA FORUM!
VICEII??? HI-HI HI!
viji, fi si tu baiat serios, daca nu vii las-o-ncolo, stai la stationar ca e mai placut

BAH SINCER, AS VENI LA OPENURI, DAR PERSONAL NU POT FI CU CURU-N 2 LUNTRII! IMPLICA DUBLU DE BANI SICHIAR N-AM DE UNDE!
DACA EU CONSIDER CA POTI PESCUI PE ORICE LAC IN VARIANTA CONCURS FARA FRICA CA MI-O IAU ALTII INAINTE, AR TREBUI SA MAI REFLECTEZE SI ALTII LA IDEEA ASTA! MA ROG, PAREREA MEA!
SI CRED CA S-A ABATUT SUBIECTUL DE LA FORUM!
- StefanDinu
- veteran
-
- senior
Vali stie de cine vorbesc ! E Aurel Onut !
Herr Vice , mai clar tata cu pescuitul cu frica pt. ca nu stiu unde bati nu de alta dar sa avem la ce (eventual) reflecta ! Oricum apreciez interesul tau manifestat pt. sistemul Open (de Zonale vad ca nu mai zice nimeni nimic ).
Sper (sincer) ca o sa faceti treaba buna anul acesta la Mondiale !
Herr Vice , mai clar tata cu pescuitul cu frica pt. ca nu stiu unde bati nu de alta dar sa avem la ce (eventual) reflecta ! Oricum apreciez interesul tau manifestat pt. sistemul Open (de Zonale vad ca nu mai zice nimeni nimic ).
Sper (sincer) ca o sa faceti treaba buna anul acesta la Mondiale !
pste de concurs
[aici vroiam sa ajung frate :wink: de ce nu se tine concursul pe snagov de exemplu sau pe un lac unde te poti intelege cu patronul sa nu perceapa taxa in acele 2 zile de pescuit ca nu are nimik de pierdut ba chiar de castigat din reclama care se face in jurul unei astfel de competitzii.Automat vin cei de la un post tv. daca sunt invitati<cu un mic si o bere> :lol: si sigur sunt acolo cei de la AVP care nu vor sa piarda evenimentele de acest gen. :wink:[/quote]
Vijelie, intervin chiar si cu riscul sa ma injure de mama muscaloiu: te bagi macar la etapa de pe Sarulesti? Acolo o sa fie trei manse in doua zile si cu o taxa in jur de 2 milioane, nu mai mult.
Vijelie, intervin chiar si cu riscul sa ma injure de mama muscaloiu: te bagi macar la etapa de pe Sarulesti? Acolo o sa fie trei manse in doua zile si cu o taxa in jur de 2 milioane, nu mai mult.
Re: pste de concurs
io am voie la etapa aia (promit sa fie singuramalin scrie:... te bagi macar la etapa de pe Sarulesti? Acolo o sa fie trei manse in doua zile si cu o taxa in jur de 2 milioane, nu mai mult.

bega
Re: INFORMARE INTALNIRE SPINNING 28.01 2006
Nu stiam. Sistemul acela propus de Gerula?
raspuns:
Din pacate pentru multi raspunsul e nu ,cei la care fac referire sunt "aripa dura "a sistemului OPEN.
Vali Stratonov
iata deci, ca inapatanati suntem cu totii!
GERULA, mai vrei vot nominal?
mai conteaza?
cu respect, Q.E.D. terrybill.
Re: INFORMARE INTALNIRE SPINNING 28.01 2006
Nu stiam. Sistemul acela propus de Gerula?
raspuns:
Din pacate pentru multi raspunsul e nu ,cei la care fac referire sunt "aripa dura "a sistemului OPEN.
Vali Stratonov
iata deci, ca inapatanati suntem cu totii!
GERULA, mai vrei vot nominal?
mai conteaza?
cu respect, Q.E.D. terrybill.