Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 17 Feb 2006, 17:00

Dane , nu te-a banuit nimeni tata si oricum e de inteles interesul pt
organizare dar in mare cred ca sa inteles un pic gresit implicarea AVP .
Ei doar cotabilizeaza niste rezultate de la cele 6 cocursuri si sponsorizeaza pe cei cinci rezultati .In rest fiecare asociatie isi organizeaza concursurile cum crede ( in mare cam cu aceleasi reguli ) . Probabil regulamentul trofeului va fi ceva pe 2 , 3 randuri . Deci ne agitam pt niste mici detalii care cred ca vor fi publicate repede .
PS. Ba Vali tata top-ul ala cu no1 al meu se referea la aia de merg la concursuri ca altfel stai linistit ca stie baiatu' ce poti doar am mers atata la peste impreuna ( era pt muritori de rand ) . Da poate te bagi si tu ( nu te mai da ranit cu "amarasteala" ) nu de alta dar te cam iau "viceii" la misto .Poate il luam si pe "tataia" ca s-o fi ghebosit tot matisind inele .

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Feb 2006, 18:07

mah vijelie lasa snagovul, tu vrei sa mergi la sigur :)

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 17 Feb 2006, 18:11

sofoneamihai scrie:Dane , nu te-a banuit nimeni tata si oricum e de inteles interesul pt
organizare dar in mare cred ca sa inteles un pic gresit implicarea AVP .
Ei doar cotabilizeaza niste rezultate de la cele 6 cocursuri si sponsorizeaza pe cei cinci rezultati .In rest fiecare asociatie isi organizeaza concursurile cum crede ( in mare cam cu aceleasi reguli ) . Probabil regulamentul trofeului va fi ceva pe 2 , 3 randuri . Deci ne agitam pt niste mici detalii care cred ca vor fi publicate repede .
PS. Ba Vali tata top-ul ala cu no1 al meu se referea la aia de merg la concursuri ca altfel stai linistit ca stie baiatu' ce poti doar am mers atata la peste impreuna ( era pt muritori de rand ) . Da poate te bagi si tu ( nu te mai da ranit cu "amarasteala" ) nu de alta dar te cam iau "viceii" la misto .Poate il luam si pe "tataia" ca s-o fi ghebosit tot matisind inele .
Mihaitza nu imi faceam griji ca nu sunt in top dar ma dedeam si eu cu parerea :oops: :twisted: .Cu amarasteala ce sa fac asta este sunt baiat amarat si nu am bani decat de mulinete de 400mii lei dar se poate prinde peste si cu astea :wink: :twisted: .Poate ma sponsorizati voi sa port echipament DRILL la concursurile de rapitor ca de nu se stie poate am "norocul" si ies in primii 20. :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 17 Feb 2006, 18:19

danr scrie:mah vijelie lasa snagovul, tu vrei sa mergi la sigur :)

pai nu asa vor toti ?sa mearga la sigur ?la inghite pui cum se spune sa culeaga moca cireasa de pe tort :twisted:

bai dar nu prea as merge ca nu vreu sa ma bata lumea prea tare si mai bine raman cu amintirile cand nu ma facea nimeni :lol: :lol: :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 18 Feb 2006, 07:58

mihae, cine e tataia? e vorba de puscarie? baiat fineanu, si frika lacului, da nu mai stiu nimic de el!intr-un timp a avut un mobil, mai vorbeam, dar acum a disparut!sau poate ca n-am mai trecut io prin obor...

VICEII??? HI-HI HI!

viji, fi si tu baiat serios, daca nu vii las-o-ncolo, stai la stationar ca e mai placut :shock: si bate-te cu aia de varsta SI ORIENTAREA ta!
:lol:

BAH SINCER, AS VENI LA OPENURI, DAR PERSONAL NU POT FI CU CURU-N 2 LUNTRII! IMPLICA DUBLU DE BANI SICHIAR N-AM DE UNDE!

DACA EU CONSIDER CA POTI PESCUI PE ORICE LAC IN VARIANTA CONCURS FARA FRICA CA MI-O IAU ALTII INAINTE, AR TREBUI SA MAI REFLECTEZE SI ALTII LA IDEEA ASTA! MA ROG, PAREREA MEA!

SI CRED CA S-A ABATUT SUBIECTUL DE LA FORUM!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 18 Feb 2006, 12:25

terrybill scrie:
SI CRED CA S-A ABATUT SUBIECTUL DE LA FORUM!
CREZI :shock: ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 18 Feb 2006, 16:12

Vali stie de cine vorbesc ! E Aurel Onut !
Herr Vice , mai clar tata cu pescuitul cu frica pt. ca nu stiu unde bati nu de alta dar sa avem la ce (eventual) reflecta ! Oricum apreciez interesul tau manifestat pt. sistemul Open (de Zonale vad ca nu mai zice nimeni nimic ).
Sper (sincer) ca o sa faceti treaba buna anul acesta la Mondiale !

malin
senior
senior

pste de concurs

Mesaj de malin » 18 Feb 2006, 16:15

[aici vroiam sa ajung frate :wink: de ce nu se tine concursul pe snagov de exemplu sau pe un lac unde te poti intelege cu patronul sa nu perceapa taxa in acele 2 zile de pescuit ca nu are nimik de pierdut ba chiar de castigat din reclama care se face in jurul unei astfel de competitzii.Automat vin cei de la un post tv. daca sunt invitati<cu un mic si o bere> :lol: si sigur sunt acolo cei de la AVP care nu vor sa piarda evenimentele de acest gen. :wink:[/quote]

Vijelie, intervin chiar si cu riscul sa ma injure de mama muscaloiu: te bagi macar la etapa de pe Sarulesti? Acolo o sa fie trei manse in doua zile si cu o taxa in jur de 2 milioane, nu mai mult.

fff
senior
senior

Re: pste de concurs

Mesaj de fff » 18 Feb 2006, 16:48

malin scrie:... te bagi macar la etapa de pe Sarulesti? Acolo o sa fie trei manse in doua zile si cu o taxa in jur de 2 milioane, nu mai mult.
io am voie la etapa aia (promit sa fie singura :P ), numa' asha de-al drek sa va-ncurc socotelile??? :twisted:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 18 Feb 2006, 16:51

bega

Re: INFORMARE INTALNIRE SPINNING 28.01 2006
Nu stiam. Sistemul acela propus de Gerula?

raspuns:
Din pacate pentru multi raspunsul e nu ,cei la care fac referire sunt "aripa dura "a sistemului OPEN.
Vali Stratonov

iata deci, ca inapatanati suntem cu totii!

GERULA, mai vrei vot nominal?

mai conteaza?

cu respect, Q.E.D. terrybill.

Închis