Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Mar 2006, 13:55

sofoneamihai scrie: Sau imi scapa mie ceva ?
Cred ca da :wink:.

Eu zic c-am explicat destul de clar mai sus, iti scapa contextul. Dupa ce a iesit tot scandalul, si dupa ce s-a ajuns (se pare) sa nu se mai organizeze anul asta un CNS, si deci sa nu existe o echipa nationala care sa poata participa la Campionatul mondial, cum ar fi aratat cei de la AvP daca veneau sa spuna, "pardon, noi avem banutii, ne vedem la Cupa Mondiala, daca va tine buzunarul"? A, sunt perfect de acord ca in 2001 (de pilda) s-ar fi putut inscrie linistiti, fara sa aiba nimeni nimic de comentat.
Cu lacrimi Bastus!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 14 Mar 2006, 14:10

sofoneamihai scrie:Fiind mai limitat ( nu fizic ) eu tot nu ma prind ...........................................
Hai mai Profesore nu te face ca nu mai intelegi , ca esti capabil ce vorba aia , am pretentii de la tine !
Cred ca te afli inca inclinat catre o anumita viziune sau parte si nu poti sa iesi din ceeace ti-am propus prima data: fa abstractie ca esti implicat in vre-una din parti si judeca impartial si vezi daca iese socoteala celor de la AVP !

Dupa aia intoarcete si apucate de treaba ca trebuie sa pui umarul la implicarea in organizarea si desfasurarea Trofeului AVENTURI LA PESCUIT ! :lol: Spor la treaba si poate o pui si de ceva ore suplimentare , binenteles neplatite :lol:

PS. Sper ca inca nu te-ai suparat pe mine , nu de alta dar mai vreau inca sa trec pe la DRILL !

Lucian Ilfoveanu :lol: foarteee taree frate
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 14 Mar 2006, 14:50

Bestie , cum sa ma supar pe tine ! Nu sunt nici naiv nici tampit tata sa nu realizez ca e super lovitura de imagine ceea ce au reusit cei de la AVP dar trecand peste asta nu vad ce avem noi de pierdut din asta . Evident ca au dat lovitura dar pana una alta ei sunt primii care s-au impicat , dau CHIFTEAUA si au si de castigat evident . Poate se trezesc si altii se implica , organizeaza ceva si mai tare promovandu-si si ei imaginea noi avand in continuare de castigat pt spinning . Unde n-ar fi ! Era mai bine sa nu se organizeze Trofeul AVP ? Ce am fi castigat noi ca pescari ? E chiar asa nashpa ce se vrea ? Atunci de ce se agita si se inscriu atatia ?
IO te SOMEZ (sic!) sa vii linga noi in tandem cu Ovidiu ( la inscriere nu in barca ) .
PS pot sa va inscriu CU JAPCA ! ( da' stai un pic ca nu ma lasa regulamentu' cica e interzisa japca )

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 14 Mar 2006, 16:39

vij,

m-ai controlat si-n geanta!maaaama ce binoclu ai!
in blugi n-ai vazut ce aveam??! bhanuiesc ca-ti place sa umbli-n blugi, pe strada...;
iar le stii pe toate?
si iar dai detalii eronate?
vezi poate afla unii, sa nu mai ai loc de ei.... :D
apropos, tu ai fost dat afara de pe balta ca nu ai platit (mai tii minte faza aia cu"plateste, bah?"), ceea ce e mult mai naspa !
ai loat deja 1-2 botosane, mai vrei?
vin la tata, ca are in blugi! si mai chem si prieteni!

aaaa, apropos, esti ceva mai mult decat "prieten" cu malin? ca prea ii iei apararea!! jucati sah?

adica el zice shhh! si tu zici aaahhhhh!!! ????? mmmmm,mmmmm?

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 14 Mar 2006, 16:57

Stiam eu de ce te simpatizez cu toate ca am baut din COLA dupa tine :lol: !

Ok ai dreptate tot respectul pentru implicarea celor de la AVP dar nu cumva schimba esenta unui astfel de concurs pe care noi il doream ca ceva ce avea sa selecteze un lot national pe care sa-l trimitem afara sa castige sau sa iasa printre primii.

Nu te gandesti ca ajungem iar la cei putini si cu bani in detrimetrul celor multi si fara dar prezenti pe balta si deci pescari cu experianta ?

Acum daca tot s-au implicat si pun si o suma la bataie nu crezi ca ar fi fost si asigurata deplasarea primilor 5 si nu conteaza de ce posibilitati dispun ?

Sa nu ma iei ca au bete de alun si deastea de care am mai auzit , daca au castigat cu bete de alun o sa castige si cu betele de alun. Vezi bine ca cei ce cumpara super bete si tin teorii despre despicarea fibrei de carbon in 17, sunt paraleli cu pescuitul , in general ca mai exista si exceptii (vezi Zabet).

Asa ca sponsorul prefera 2 - 5 insi , baga bani in ei si le asigura si conditii linistite de participare sau de castigare , ca oricum aia care stapanesc si sunt bazati nu pot sa participe.

In doua cuvinte , sa te fac sa intelegi mai bine , preferam sa selectam personele care ne convin noua si nu cei ce sunt cu adevarat buni !

In particuler nu stiu ce sa-ti spun momentan , o sa particip sau nu o sa particip , sa vedem oricum nu in mine sta baza unui lot national si asta sa fi sigur ca nu este modestie ieftina ci sunt convins ca exista de 10 ori mai multi pescari mai buni ca mine (printre care si Ov14) dar care nu-si pot permite sa merga in peligrinarile Trofeului AVP dar care sunt pe balta chiar acum. O sa mearga tot cei ce au bani (cam ca la Crap/Ciortan) ca vb romaneasca "ban la ban trage si paduche la paduche"
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 14 Mar 2006, 17:38

Simpaticilor, vin pe Darvari la concurs doar sa va admir cu binoclul cum o sa incercati sa va pescuiti la japca gonflabilele intre voi!
Sa curga sange :twisted:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 14 Mar 2006, 21:40

Tata daca de banii alocati dadeau un Logan (de exemplu) era mai bine ?
Atunci nu ar mai fi fost nici o problema cu loturi , reprezentativitate , valoare
etc. Pana acum nu sa plans nimeni ca 1250000 e o taxa prohibitiva si dupa cum vezi sau inscris pescari din toata tara ! E o competie interna cu un premiu o excursie la pescuit pt primii 5 . Altii au pretentii de selectare a cremei valorice pure din marea masa de pescari autohtoni ! Noi atata putem si facem ce credem ca e bine .
Lasa vrajeala si nu te mai da lovit cu orgolii proletare ca nu tine ! (de ce nu impart toti patronii profiturile cu angajatii sa aiba si acestia o sansa?)Tu personal nu iti permiti sau faci pe domnisoara ( m-as f*** dar nu ma lasa mama ) ? Nu ma lua cu valorile care nu au bani de concurs dar acum ( dupa cum spui )sunt pe garla ca cel putin in jurul Bucurestiului nu tine la cat te costa damblaua noastra in general . Azi de exemplu ma sunat Andrei din Valcea ca vine cu microbuzul cu sculele in carca , imprumuta o barca de la cineva din Buc si daca putem sa-l luam in masina vreunul din noi pina la Darvari . Daca chiar vrei se poate tata si fara Defender sa participi !
Suna-ma si da-mi OK-ul ( daca nu ti-am zis ca bag tripla fara contre cotrar principiilor si va aduc pe amandoi ! ) .

spinmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spinmaster » 14 Mar 2006, 22:29

Gyorg scrie:
sofoneamihai scrie: Lucian Ilfoveanu :lol: foarteee taree frate
Frate, ma bucur ca ai apreciat-o. Poate era mai buna aia cu Lucian Minciocaru', nick-ul tau de pe balta. :) :) :)
Pt cine nu stie, daca apare la vreun concurs, Gheorghe e cel cu minciogul :shock:

Sofonea tata, nu-l mai atata, ca nu vine la trofeu. Nu mai e VT si nici zonale sa joace: Uite Ilfovul (Muntenia), NU e Bucurestiul. Sau invers.
Cunoscatorii stie!

ps: Logica cu ALP si cupa mondiala nu tine. Pt ca cei 5 pleaca la campionatul MONDIAL in 2007!!! Ghici unde se face noua federatie. :? Si de catre cine :) Vezi daca te-au dat afara din P4E .
Esteeeeeee!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Mar 2006, 00:06

terrybill scrie:vij,

m-ai controlat si-n geanta!maaaama ce binoclu ai!
in blugi n-ai vazut ce aveam??! bhanuiesc ca-ti place sa umbli-n blugi, pe strada...;
iar le stii pe toate?
si iar dai detalii eronate?
vezi poate afla unii, sa nu mai ai loc de ei.... :D
apropos, tu ai fost dat afara de pe balta ca nu ai platit (mai tii minte faza aia cu"plateste, bah?"), ceea ce e mult mai naspa !
ai loat deja 1-2 botosane, mai vrei?
vin la tata, ca are in blugi! si mai chem si prieteni!

aaaa, apropos, esti ceva mai mult decat "prieten" cu malin? ca prea ii iei apararea!! jucati sah?

adica el zice shhh! si tu zici aaahhhhh!!! ????? mmmmm,mmmmm?

in primul rand nu stiam ca ai blugi pe tine ,la prima strigare am spus ca este o pijama de spital ,in al doilea rand se poate sa ai ceva in "blugi" dar nu ce crezi tu ci un pampers plin de ciocolata in care bagi mana din cand in cand sa mai mananci si tu cate ceva sa nu mori de foame.

de sutit de pe balta cred ca vorbesti despre tine ca tu te milogeai de paznic sa iti ia mai putini bani cand erai langa Laurentiu ...stiu tot ce misca desteptule ca eu spre deosebire de tine am prieteni. :wink:

in incheiere sa sti ca sunt prieten cu Malin si este firesc sa fie asa ca am colaborat cativa ani in cadrul revistei AVP.

"PESCUITUL SALAILOR MARI"

:twisted: :twisted: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 15 Mar 2006, 00:19

vij,

stii pe dreaq!

cine cerea telefonul patronului pe lac? mmmm?

ai prieteni!??cine, paco? te face ala din vorbe, cum ii faci si tu pe altii!!!

esti sigur ca aia am eu in pijamaua aia marca "decathlon"? cred ca la pescuit nu se vine ca la parada la botezatu.

zici ca esti prieten cu malin? simt ca te-aia atacat, nebunatica mica!

acu e liber la orientari, si cum pe lacsunt mai mult barbati decat femeui... swa fie-ntr-un ceas bun

p.s,

de la cine stii ca am dat un handel pe lac duminica?

l-ai vazut, ai loat vreo mostra?? esti sigur ca era al meu?

poate era bullshit!

Închis