Stiam eu de ce te simpatizez cu toate ca am baut din COLA dupa tine

!
Ok ai dreptate tot respectul pentru implicarea celor de la AVP dar nu cumva schimba esenta unui astfel de concurs pe care noi il doream ca ceva ce avea sa selecteze un lot national pe care sa-l trimitem afara sa castige sau sa iasa printre primii.
Nu te gandesti ca ajungem iar la cei putini si cu bani in detrimetrul celor multi si fara dar prezenti pe balta si deci pescari cu experianta ?
Acum daca tot s-au implicat si pun si o suma la bataie nu crezi ca ar fi fost si asigurata deplasarea primilor 5 si nu conteaza de ce posibilitati dispun ?
Sa nu ma iei ca au bete de alun si deastea de care am mai auzit , daca au castigat cu bete de alun o sa castige si cu betele de alun. Vezi bine ca cei ce cumpara super bete si tin teorii despre despicarea fibrei de carbon in 17, sunt paraleli cu pescuitul , in general ca mai exista si exceptii (vezi Zabet).
Asa ca sponsorul prefera 2 - 5 insi , baga bani in ei si le asigura si conditii linistite de participare sau de castigare , ca oricum aia care stapanesc si sunt bazati nu pot sa participe.
In doua cuvinte , sa te fac sa intelegi mai bine , preferam sa selectam personele care ne convin noua si nu cei ce sunt cu adevarat buni !
In particuler nu stiu ce sa-ti spun momentan , o sa particip sau nu o sa particip , sa vedem oricum nu in mine sta baza unui lot national si asta sa fi sigur ca nu este modestie ieftina ci sunt convins ca exista de 10 ori mai multi pescari mai buni ca mine (printre care si Ov14) dar care nu-si pot permite sa merga in peligrinarile Trofeului AVP dar care sunt pe balta chiar acum. O sa mearga tot cei ce au bani (cam ca la Crap/Ciortan) ca vb romaneasca "ban la ban trage si paduche la paduche"