Si acum cum ramane ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
dane,
este o crima daca aflam si noi cine este masterul spinilor porcului tepos de africa?
te rugam sa-i dai identitatea aici, iar daca se supara, sa plece!
cred ca daca se afla, o s-o ia peste tyot, ca scufita rosie!
deja a facut afirmatii super indraznete, si cred ca daca e unul dintre participantii activi la concursuri... a cam pus-o!
nu era malin, l-as fi recunoscut, in schimb scoate si el postulate pe care nici macar "viceii" nu le cred! si cand te gandesti ca eram la un pas...
in fine, sper ca se va simti, si cum rugase ovidiu14 pe toata lumea, isi va scrie singur numele!
nu stiu cum se face, dar eu, din cand in cand, cu toate ca mi-am luat destule maciuci, imi vine sa mai sar in ajutorul unora, sa musc din "baieti" de genul SPICMASTER, CARRE PRECUM AU SPUS SI CEI DDE MAI SUS, HALESTE CU POFTA!!!
am sa incerc sa ajung la cupa moldovei, dar mai vorbim pana atunci...
hai va pup!
aaa, pt reno: o sa strig cand cand ajung la ciric : EU SUNT MASIVU! SAU TERRYBILL! SAU CUM VREI TU! FUUUUUUGGI!
este o crima daca aflam si noi cine este masterul spinilor porcului tepos de africa?
te rugam sa-i dai identitatea aici, iar daca se supara, sa plece!
cred ca daca se afla, o s-o ia peste tyot, ca scufita rosie!
deja a facut afirmatii super indraznete, si cred ca daca e unul dintre participantii activi la concursuri... a cam pus-o!
nu era malin, l-as fi recunoscut, in schimb scoate si el postulate pe care nici macar "viceii" nu le cred! si cand te gandesti ca eram la un pas...
in fine, sper ca se va simti, si cum rugase ovidiu14 pe toata lumea, isi va scrie singur numele!
nu stiu cum se face, dar eu, din cand in cand, cu toate ca mi-am luat destule maciuci, imi vine sa mai sar in ajutorul unora, sa musc din "baieti" de genul SPICMASTER, CARRE PRECUM AU SPUS SI CEI DDE MAI SUS, HALESTE CU POFTA!!!
am sa incerc sa ajung la cupa moldovei, dar mai vorbim pana atunci...
hai va pup!
aaa, pt reno: o sa strig cand cand ajung la ciric : EU SUNT MASIVU! SAU TERRYBILL! SAU CUM VREI TU! FUUUUUUGGI!
- vijelie
- veteran
danr scrie:terrybill,
nu stiu cine este spinmaster, si nici nu ma intereseaza
este cineva care a ales sa-si spuna parerea anonim, si si-o poate spune daca nu sare calul, si daca nu face atacuri la persoana
vezi ca partea cu atacurile personale este valabila si pentru tine
ASA ASA vreu sange vreu dezvaluiri

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- senior