Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 17 Mar 2006, 19:13

Nu-i dati kick ban,lasati-l sa vorbeasca,sa spuna omul ce are pe sufletul lui,ce il apasa,ce il macina,de ce nu poate sa doarma noaptea.....mai bine sa verse decat decat sa stranga in el kktul....se rezolva si pe el si ne face si pe noi sa intelegem mai bine evenimentele la care nu am luat parte.....oricine se simte lezat de spusele lui poate sa-i raspunda sau sa-l ignore.
Daca nu ne place cineva sau nu ne place ce spune acea persoana(cu real nick sau fackenick)asta nu inseamna ca acea persoana nu exista......ar fi bine sa nu bagam capul in nisip ca strutul sa ascultam pe oricine ca sa putem fi de acord cu spusele lui sau nu...asta mi se pare suficient......este pana la urma un forum......
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Mar 2006, 19:47

Ideea era sa spuna acele lucruri cu nick-ul "de baza", daca are ceva de spus. Suntem o comunitate destul de mica, unde oamenii se cam cunosc intre ei, si a-ti face un nick nou ca sa-i injuri anonim pe ceilalti e un gest abject. Nu am zis sa i se dea IP ban, ci doar sa i se stearga nick-ul spinmaster, si eventual urmatoarele pe care le va face in acelasi scop.

Ideea e urmatoarea: daca se permite asa ceva, exemplul va fi urmat si de altii, iar in curand n-o sa mai stim nici macar cine pe cine injura. Si totusi suntem aici destui oameni cu mintile intregi, care avem ce ne spune unul altora. Parerea mea.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 17 Mar 2006, 20:19

Gerula scrie:Ideea era sa spuna acele lucruri cu nick-ul "de baza", daca are ceva de spus. Suntem o comunitate destul de mica, unde oamenii se cam cunosc intre ei, si a-ti face un nick nou ca sa-i injuri anonim pe ceilalti e un gest abject. Nu am zis sa i se dea IP ban, ci doar sa i se stearga nick-ul spinmaster, si eventual urmatoarele pe care le va face in acelasi scop.

Ideea e urmatoarea: daca se permite asa ceva, exemplul va fi urmat si de altii, iar in curand n-o sa mai stim nici macar cine pe cine injura. Si totusi suntem aici destui oameni cu mintile intregi, care avem ce ne spune unul altora. Parerea mea.
Gerula tu ai dreptate insa nu poti restrictiona nici dreptul fiecaruia la exprimare......si uite asa intram intr-un cerc vicios.....dar este partial vicios pentru ca cel ce vine si spune ceva intr-o comunitate si nu are acordul celorlalti membrii va sfarsi prin a se cere singur afara....nu trebuie sa intervii cu masuri coercitive daca nu esti de acord cu ce spune......

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Mar 2006, 20:27

Pai n-are nici o legatura cu libertatea de exprimare. Repet, nu zic sa i se stearga contul "de baza", si nici macar posturile. Dar a permite sa se posteze cu clone tot felul de atacuri e o greseala, din punctul de vedere al sanatatii forumului.
Deci nici vorba sa cer ingradirea in vreun fel a libertatii de exprimare (ar fi si culmea sa fac taman eu asta :lol: ), ci doar interzicerea folosirii clonelor.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 17 Mar 2006, 20:49

Hai ca sa-ti raspund in ideea de a trage tu concluzia in polemica asta......eu de cele mai multe ori nici macar nu ma loghez pe forum ci doar intru si citesc ce se posteaza si daca mi se pare interesant sau cred ca cineva posteaza prostii ma loghez si postez ...adica nici macar nu ma intereseaza cine posteaza cu real nick sau cu fakenick.....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Mar 2006, 20:58

Pai vorbim de lucruri diferite ;).
Tu te raportezi la actuala stare de fapt, iar eu spun ca daca se da liber la clone wars o sa avem numai postari a la spinmaster. Caz in care forumul va fi tot mai incarcat cu mizerii.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 17 Mar 2006, 21:02

Gerula scrie:Pai vorbim de lucruri diferite ;).
Tu te raportezi la actuala stare de fapt, iar eu spun ca daca se da liber la clone wars o sa avem numai postari a la spinmaster. Caz in care forumul va fi tot mai incarcat cu mizerii.
Gerula tata stai linistit ca nu cade "drobul de sare" noi suntem o comunitate asa cum ai zis chiar tu......

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Mar 2006, 21:05

gerula, tu ai citit ce am scris eu ?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Mar 2006, 22:38

Pai tocmai despre asta discutam. Din ce-ai spus tu aici rezulta ca e oarecum liber la clone, cat nu se sare calul. Ce zic eu e ca linia ce desparte saritul calului de un comportament acceptabil va fi tot mai greu de tras daca se tolereaza in continuare clonele. Parerea mea e ca un om care intentioneaza sa se comporte normal nu are nici un motiv sa-si faca mai multe conturi. Asta-i tot.
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 17 Mar 2006, 23:17

Eu nu am toate accesele pe care le are danr, dar la IP am acces. Spinmaster nu imparte IP-urile cu nimeni. Deci nu pot sti cine e. Danr la fel.
Adevarul este ca oricine poate schimba si adresele IP si identitatea calculatorului, sau calculatoarelor, cum vrea daca stie cum se face. :lol:
Am spus asta ca sa nu credeti ca nu verifica nimeni asemenea lucruri.

Tudor

Închis