Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ma bag si io ca musca in...
Din ce spun cei care au partcipat la concursuri, comunicarea intre concurenti, chiar daca s-a produs, nu a influentat rezultatele de anul acesta.
Asta nu inseamna ca pe viitor nu s-ar putea inchega ceva strategii de echipa pe tema asta care sa functioneze.
Citatele din regulamentele postate de StefanDinu ma fac sa gandesc ca nu degeaba au impus cei "de dincolo" asemenea reguli, experienta lor e incomparabila cu a noastra.
Altfel spus avem ocazia sa invatam de la altii sau sa asteptam pana dam noi cu capu ca sa pricepem.
Cat despre aplicarea stricta a regulilor, noi avem pasiunea asta de a le incalca "asa un pic", ca doar n-o fi bai.
Daca-i 50 in localitate noi merem cu 60-70 si-i mai si injuram pe aia care merg regulamentar. Recunosc ca si eu fac la fel, si exemplele-s multe.
In sensul asta e buna ideea cu arbitrii care sa ia in serios treaba si sa aplice la sange regulamentul
Nu in ideea ca pescarii sunt hoti, se poate incalca o regula si involuntar.
Din ce spun cei care au partcipat la concursuri, comunicarea intre concurenti, chiar daca s-a produs, nu a influentat rezultatele de anul acesta.
Asta nu inseamna ca pe viitor nu s-ar putea inchega ceva strategii de echipa pe tema asta care sa functioneze.
Citatele din regulamentele postate de StefanDinu ma fac sa gandesc ca nu degeaba au impus cei "de dincolo" asemenea reguli, experienta lor e incomparabila cu a noastra.
Altfel spus avem ocazia sa invatam de la altii sau sa asteptam pana dam noi cu capu ca sa pricepem.
Cat despre aplicarea stricta a regulilor, noi avem pasiunea asta de a le incalca "asa un pic", ca doar n-o fi bai.
Daca-i 50 in localitate noi merem cu 60-70 si-i mai si injuram pe aia care merg regulamentar. Recunosc ca si eu fac la fel, si exemplele-s multe.
In sensul asta e buna ideea cu arbitrii care sa ia in serios treaba si sa aplice la sange regulamentul
Nu in ideea ca pescarii sunt hoti, se poate incalca o regula si involuntar.
trebuie inteleasa si tensiunea in care poate se desfasoara concursul pentru unii si atunci sa gandim cum ca la un moment dat se apropie de alt concurent sau de mal mai mult decat e voie si sub aceasta influenta
nu e un capat de tara
dar aici intervine arbitrul
concurentii trebuie respectati si nu neaparat sa gandim ca gata toata lumea vine sa fure sau sa faca nu stiu ce , e posibil sa greseasca pt asta sunt arbitrii platiti sa ii atentioneze iar atunci cand e cazul sa intervina si altfel conf regulamentului
pana la urma chestia cu comunicarea e un fel de caruta inaintea boilor
nu se poate spune ca e d neglijat dar cred ca sunt aspecte mult mai importante care trebuiesc avute in vedere
nu e un capat de tara
dar aici intervine arbitrul
concurentii trebuie respectati si nu neaparat sa gandim ca gata toata lumea vine sa fure sau sa faca nu stiu ce , e posibil sa greseasca pt asta sunt arbitrii platiti sa ii atentioneze iar atunci cand e cazul sa intervina si altfel conf regulamentului
pana la urma chestia cu comunicarea e un fel de caruta inaintea boilor
nu se poate spune ca e d neglijat dar cred ca sunt aspecte mult mai importante care trebuiesc avute in vedere
- StefanDinu
- veteran
Pentru a-mi sustine parea cu necesitea controlului comunicarii: "(v) During the official competition days of the tournament, a competitor may not use a CB radio, a VHF marine-band radio, a cellular phone, or any other type of communication device for the purpose of locating or catching xxx. Competitors are permitted to transmit by radio or telephone only in the event of an emergency. If so equipped, competitors may listen to the marine-band weather information."
http://sports.espn.go.com/outdoors/bass ... sics_rules
aveti si alte turnee de BASS din state aici;
http://sports.espn.go.com/outdoors/bass ... ent_launch
http://sports.espn.go.com/outdoors/bass ... sics_rules
aveti si alte turnee de BASS din state aici;
http://sports.espn.go.com/outdoors/bass ... ent_launch
-
- veteran
Daca si atunci cind se argumenteaza beton gasim "interpretari romanesti"ca :alta tara, alti pesti ....... si intinderi mari de apa +comunicarea prin semne cred ca avem o problema de intelegere a fenomenului numit in continuare competitie.
Desi cred ca nu asta e principala problema a regulamentului cred totusi ca merita pusa in discutie si daca e unanim acceptata trebuie pusa in aplicare.
Desi cred ca nu asta e principala problema a regulamentului cred totusi ca merita pusa in discutie si daca e unanim acceptata trebuie pusa in aplicare.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Vali,
daca aplicam vre-una din constrangeri de comunicare , parerea mea este ca nu vom face decat sa ingrosam randurile carcotasilor .
Fa-ti un scenariu si inchipuie-ti cel putin doua persoane (pe care le cunosti deja), daca nu 10 , care iti vor confirma cu mana pe inima ca l-au vazut pe Berti cum a dus mana catre buzunarul din dreapta a vestei , unde numai telefonul putea sa-l tina , la finalul unui astfel de concurs !
daca aplicam vre-una din constrangeri de comunicare , parerea mea este ca nu vom face decat sa ingrosam randurile carcotasilor .
Fa-ti un scenariu si inchipuie-ti cel putin doua persoane (pe care le cunosti deja), daca nu 10 , care iti vor confirma cu mana pe inima ca l-au vazut pe Berti cum a dus mana catre buzunarul din dreapta a vestei , unde numai telefonul putea sa-l tina , la finalul unui astfel de concurs !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
- Danoc
- utilizator constant
Nu stiu ce te tot zgandare...n-ai cu cine comunica? E opinia mea...asa romaneasca cum este...ca-s roman. Exista multe alte diferente intre acele concursuri si cele de la noi. Dar, n-are rost sa continui ca ultimul lucru pe care-l doresc e o polemica cu tine.valistrati scrie:Daca si atunci cind se argumenteaza beton gasim "interpretari romanesti"ca :alta tara, alti pesti ....... si intinderi mari de apa +comunicarea prin semne cred ca avem o problema de intelegere a fenomenului numit in continuare competitie.
Si aceste decizii vor fi luate la Buc. de catre organizatorii etapelor si ai turneului.
- StefanDinu
- veteran
Nu e doar bass ... mai e walleye (salau american) si musky (stiuca americana)
OK ... cu comunicare cred ca m-am facut inteles ... desi mai am argumente garla.
Alt aspect ... cel mai important: ARBITRAJUL.
1. In primul rand cred ca ar trebui elaborat un regulament de arbitraj.
2. Regulile trebuie respectate ... nu au fost elaborate pentru pentru cornfortul unor ("lasa ca nu ma incurca")
3. Ar fi recomandabil (dar nu cred ca e fezabil) ca arbitrajul sa fie facut de un corp principal de arbitri oficiali care sa arbitreze in tot turneul si sa fie sustinuti de organizatori si alte persoane (pe plan local).
4. Arbitrii fac totul: sedinta tehnica (doar prezentarea regulamentului si a altor reguli), supravegherea respectarii regulamentului, masurare, stabilire clasament intermediar/ final.
5. Arbitrii ar trebui sa fie mai drastici: ai calcat pe bec? PA !!!! Ne vedem la anul. Chiar nu are importanta daca incalcarea unei prevederi creaza avantaje sau a fost facut in mod voit. Ai facut-o. Data viitoare atentie mai mare.
Acum as discuta problema etapelor. Avand in vedere ca mai facem si altceva in afara pescuitului sunt de parere ca o mansa pe luna este suficient. Incepand din aprilie pana in noiembrie intre maxim 8 etape.
Si ar mai fi si problema publicarii unor rezultate intermediare.
OK ... cu comunicare cred ca m-am facut inteles ... desi mai am argumente garla.
Alt aspect ... cel mai important: ARBITRAJUL.
1. In primul rand cred ca ar trebui elaborat un regulament de arbitraj.
2. Regulile trebuie respectate ... nu au fost elaborate pentru pentru cornfortul unor ("lasa ca nu ma incurca")
3. Ar fi recomandabil (dar nu cred ca e fezabil) ca arbitrajul sa fie facut de un corp principal de arbitri oficiali care sa arbitreze in tot turneul si sa fie sustinuti de organizatori si alte persoane (pe plan local).
4. Arbitrii fac totul: sedinta tehnica (doar prezentarea regulamentului si a altor reguli), supravegherea respectarii regulamentului, masurare, stabilire clasament intermediar/ final.
5. Arbitrii ar trebui sa fie mai drastici: ai calcat pe bec? PA !!!! Ne vedem la anul. Chiar nu are importanta daca incalcarea unei prevederi creaza avantaje sau a fost facut in mod voit. Ai facut-o. Data viitoare atentie mai mare.
Acum as discuta problema etapelor. Avand in vedere ca mai facem si altceva in afara pescuitului sunt de parere ca o mansa pe luna este suficient. Incepand din aprilie pana in noiembrie intre maxim 8 etape.
Si ar mai fi si problema publicarii unor rezultate intermediare.