PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
Cred ca ati derapat in controverse personale,neconstructive.Cred ca sistemul de anul trecut a fost bun.Schimband in fiecare an regulile oamenii nu mai stiu ce sa creada.Credeti cumva ca in vestul tarii nu exista pescari valorosi, altii decat cei pe care ii cunoasteti deja (Oradea,Satu Mare,Arad,Timisoara,Resita,Orsova,Moldova Noua) ???Si cei care se gandeau sa participe anul acesta la CN se vor indeparta de fenomen,rezumandu-se la concursuri locale pe Dunare,in Ungaria sau Serbia.
-
- senior
Lucian parerea mea este ca exact organizarea pe cluburi a generat aparitia "bisericutelor" si a "grupurilor" de interese .
Mai este un aspect legat de micile sau marile tale insinuari . Nu vrea tata sa impuna nimeni nimic cu japca .
E doar o alternayiva la ceea ce avem acum . Daca sunt mai multi cei care vor ca mine OK! daca nu ... nu ! Nu stiu de unde ai dedus tu ca impune cineva ceva . Iti respect punctul de vedere dar atat ! Nici la noi in Club nu e unanimitate pe subiectul in cauza . Personal vin si daca ramane individual ( ideal cu 10 cai si fara cluburi ) . Oricum o sponsorizare o obtii mai usor pt o echipa sau individual decat pt un club . Fiecare isi negociaza sponsorizarea in functie de ce are de oferit de valoare etc. .
Gyorg pe Belis , Bicaz , Vale , Mostistea , Dunare se pot face etape nelimitat . Pe incinte sau la clean au fost electrice fara probleme. Oricum parerea mea este ca s-a ajuns sa se VOTEZE nelimitat din exasperare ca nu s-au acceptat nici o modificare a celor 5 cai . Daca se judeca fara incrancenare nu cred ca se ajungea aici . Apropo mi-am luat si eu un mercury de 6HP fara placute dar cu capac de 5 (e OK! ?)si e al doilea pe care il iau asa ... se vand asa pt ca poti merge cu ele fara permis ( eu am permis ) . Nu am bani de Bass Boat (desi sincer mi-ar placea) deci nu am interese "speciale" . Am un RIB de 3.07 si motoare de 5 , 6 , 10 si 15 cai . Daca glisez in doi cu 10 HP (27 Kg !!! dar neprobat cu doi inca ) nu imi trebuie altceva le vand pe celelalte si raman cu 10 cai si barca pe masina . Daca nu ... ma adaptez !
Nu sunt fan la 200 HP pe apa cand eu am 10 HP dar decat 5 cai furati mai bine NO RULES .
Propunerea Drill afost initial 6Hp exact pe considerentul ca 4,5 si 6 cai sunt identice in sus fiind diferente evidente de gabarit
S-a votat 5 fara noima si imediat au aparut suspiciuni zic eu intemeiate .
Mai este un aspect legat de micile sau marile tale insinuari . Nu vrea tata sa impuna nimeni nimic cu japca .
E doar o alternayiva la ceea ce avem acum . Daca sunt mai multi cei care vor ca mine OK! daca nu ... nu ! Nu stiu de unde ai dedus tu ca impune cineva ceva . Iti respect punctul de vedere dar atat ! Nici la noi in Club nu e unanimitate pe subiectul in cauza . Personal vin si daca ramane individual ( ideal cu 10 cai si fara cluburi ) . Oricum o sponsorizare o obtii mai usor pt o echipa sau individual decat pt un club . Fiecare isi negociaza sponsorizarea in functie de ce are de oferit de valoare etc. .
Gyorg pe Belis , Bicaz , Vale , Mostistea , Dunare se pot face etape nelimitat . Pe incinte sau la clean au fost electrice fara probleme. Oricum parerea mea este ca s-a ajuns sa se VOTEZE nelimitat din exasperare ca nu s-au acceptat nici o modificare a celor 5 cai . Daca se judeca fara incrancenare nu cred ca se ajungea aici . Apropo mi-am luat si eu un mercury de 6HP fara placute dar cu capac de 5 (e OK! ?)si e al doilea pe care il iau asa ... se vand asa pt ca poti merge cu ele fara permis ( eu am permis ) . Nu am bani de Bass Boat (desi sincer mi-ar placea) deci nu am interese "speciale" . Am un RIB de 3.07 si motoare de 5 , 6 , 10 si 15 cai . Daca glisez in doi cu 10 HP (27 Kg !!! dar neprobat cu doi inca ) nu imi trebuie altceva le vand pe celelalte si raman cu 10 cai si barca pe masina . Daca nu ... ma adaptez !
Nu sunt fan la 200 HP pe apa cand eu am 10 HP dar decat 5 cai furati mai bine NO RULES .
Propunerea Drill afost initial 6Hp exact pe considerentul ca 4,5 si 6 cai sunt identice in sus fiind diferente evidente de gabarit
S-a votat 5 fara noima si imediat au aparut suspiciuni zic eu intemeiate .
asta cu furaciunea si tunarea la 6 cp mi se pare nitel o vrajeala ridicata la rang de mare problema
cred ca toti s-au convins ca barca e mult mai importanta decat diferenta de 1 cp ....
cred ca toti s-au convins ca barca e mult mai importanta decat diferenta de 1 cp ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
De acord cu tine Mihai si hai sa recapitulam problemele care ne intereseaza:
1. Regulamentul de anul trecut + 3 masuratori pe apa/mansa= super OK
2. Cp nelimitati din 2015= Nu sunt de acod. 10 cp sunt suficienti pentru pistele existente din pct meu de vedere . Dar pana in 2015 mai e cale lunga si ar fi fost bine sa bage 10 cp de anul asta pana in 2015 . Asa de control
3. Nr. pesti nelimitati= super OK
4. Organizare concursuri la asociatii si firme sub obladuirea LRS=super OK
Care probleme mai sunt?
1. Regulamentul de anul trecut + 3 masuratori pe apa/mansa= super OK
2. Cp nelimitati din 2015= Nu sunt de acod. 10 cp sunt suficienti pentru pistele existente din pct meu de vedere . Dar pana in 2015 mai e cale lunga si ar fi fost bine sa bage 10 cp de anul asta pana in 2015 . Asa de control
3. Nr. pesti nelimitati= super OK
4. Organizare concursuri la asociatii si firme sub obladuirea LRS=super OK
Care probleme mai sunt?
Am mai spus-o si o mai spun,cu doi in barca se va dilua performanta individuala,adica,sa-l bagi pe Sofonea cu Piticu' intr-o barca dupa care pe podium Sofonea=Piticu'???????????????????????????
A si la mondiale participa Sofonea +Piticu'.................................pai e corect????Nu,nu e CORECT.Corect este , Piticu' la mondiale si Sofonea la magazin la treaba!
A si la mondiale participa Sofonea +Piticu'.................................pai e corect????Nu,nu e CORECT.Corect este , Piticu' la mondiale si Sofonea la magazin la treaba!

poi si ce vina are Sofonea ca Piticu' l-a ales pe el?fishi scrie:Am mai spus-o si o mai spun,cu doi in barca se va dilua performanta individuala,adica,sa-l bagi pe Sofonea cu Piticu' intr-o barca dupa care pe podium Sofonea=Piticu'???????????????????????????

In plus o echipa e trasa in jos daca unul din cei doi nu prea prinde peste

-
- veteran
Ba eu zic ca-i foarte corect daca s-ar intimpla asa cevafishi scrie:Am mai spus-o si o mai spun,cu doi in barca se va dilua performanta individuala,adica,sa-l bagi pe Sofonea cu Piticu' intr-o barca dupa care pe podium Sofonea=Piticu'???????????????????????????

Ce-i Corect....e Corect.

Nu crezi domnule coleg?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
De unde inversunarea asta cu motoare mai mari, doar nu de asta s-a votat sa ramana pe 5 HP macar cativa ani, ca sa nu fie concurentii nevoiti sa-si schimbe dupa un an motoarele...
...iar de chestia cu 2 in barca ce sa zic, un moment mai prost ca acesta nu se putea gasi pt a ingropa fenomenul definitiv spre bucuria presedintelui federal. Asa suntem noi romanii, cand ceva mere bine trebuie stricat.
...iar de chestia cu 2 in barca ce sa zic, un moment mai prost ca acesta nu se putea gasi pt a ingropa fenomenul definitiv spre bucuria presedintelui federal. Asa suntem noi romanii, cand ceva mere bine trebuie stricat.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin, atunci e mai buna varianta cu arbitrii putini si fiecare isi cumpara GOPRO sa se filmeze, ce dreq, daca ai bani ramai in competitie, daca nu, ni se rupe (ceva similar mi-a zis cineva la AG cand am spus ca poate nu am bani sa imi iau motor de 5 CP din februarie cand era sedinta pana in aprilie la prima etapa, a spus - e problema ta)
daca LRS ingradeste accesul celor cu mijloace financiare mai mici, imi pot permite si eu sa contest calitatea selectiei lotului nu?
citez de la Gyorg
daca LRS ingradeste accesul celor cu mijloace financiare mai mici, imi pot permite si eu sa contest calitatea selectiei lotului nu?

citez de la Gyorg
Cu cat avem o patura mai mare, fara sa conteze capacitatea financiara, cu atat vom avea pescari mai buni in lotul national. Si asta dintr-un singur motiv, cei care petrec cel mai mult timp pe apa, cu exerienta si pasiunea lor, au sansele cele mai mari. Degeaba avem oameni cu bani, daca n-au experienta la pescuit.
E o mare tampenie,unul sa duca in spate(mai mult sau mai putin)pe celalalt.Unul,ce mai slab adica ca locul altuia care merita sa mearga la mondiale.pikeman scrie:poi si ce vina are Sofonea ca Piticu' l-a ales pe el?fishi scrie:Am mai spus-o si o mai spun,cu doi in barca se va dilua performanta individuala,adica,sa-l bagi pe Sofonea cu Piticu' intr-o barca dupa care pe podium Sofonea=Piticu'???????????????????????????
A si la mondiale participa Sofonea +Piticu'.................................pai e corect????Nu,nu e CORECT.Corect este , Piticu' la mondiale si Sofonea la magazin la treaba!![]()
![]()
![]()
In plus o echipa e trasa in jos daca unul din cei doi nu prea prinde pestein detrimentul altora care prind in echipa