PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de Gyorg » 22 Ian 2013, 20:16

sofoneamihai scrie: Niciodata nu vor :wallbash: fi toti egali ( tu oricum esti "mai egal " decat multi bestie ) !
Tocmai asta este idea, nu este normal ca unul ca mine "cu bani" sa profite de faptul ca unii nu-si pot permite sa-si ia un bass boat cu 200 de cai si sa ne intrecem in capacitatea financiara. Ci trebuie respectat modul in care a fost facuta pana acum selectiea, bugetara. Fie ca este vorba de Paco, Piticu' sau Andronic (lista poate continua) sau alti pescari care nu-si pot permite sa-si ia maine un bass boat (schimbandu-si pneumatica), sansele trebuie sa fie egale, iar patura de selectie cat mai mare. Cu cat avem o patura mai mare, fara sa conteze capacitatea financiara, cu atat vom avea pescari mai buni in lotul national. Si asta dintr-un singur motiv, cei care petrec cel mai mult timp pe apa, cu exerienta si pasiunea lor, au sansele cele mai mari. Degeaba avem oameni cu bani, daca n-au experienta la pescuit.
Parerea mea!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 22 Ian 2013, 20:58

Pasarica ... nu bunghesti romaneste ? O tot smotocesti cu bass boate si sute de cai ? Cine vrea ba dalea OBLIGATORIU ? Te obliga kilu saftii sa iei nave spatiale ? Apropo Piticu' ( ca tot il dai de exemplu ) are deja RIB de 330 Honda 15 HP peridoc si Sonar de 1500 . LE ARE ! Nu poti da din astea 2 din barca ? Ce o dai intruna cu bass boat ... altruistule ! Sunt majoritari cei cu barci din care pot da doi in LRS . Deci nu logistica e problema ... ci incrincenarea pt mentinerea unui sistem care si-a cam atins limitele
Cine zice de echipe din club etc . Pai asta e si ideea ... FARA CLUBURI ! Orice combinatie ! Tot o intorci si o sucesti sa deturnezi spre costuri mari ... FALS . Eu zic sa vedem si partile bune , daca sunt , nu aiureli cu mii de cai !
Apropo Adunarea Generala A HOTARAT nelimitat la motoare . Deci sute de cai da ! HOTARAT ... inseamna vot majoritar ! Probabil asta se vrea ! Eu zic 20-30 de cai ... e suficient ! Da cel putin acum E NELIMITAT ! Despre ce vorbim ?
Daca intrebi ... numai suspiciuni de motoare " tunate " auzi ! Incrancenarea de a nu schimba 5 cai a dus la nelimitat pt ca probabil multi se simt furati de " tuning-ul" unora !

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 23 Ian 2013, 10:02

Mihai, cum adica fara cluburi? Te referi la sectiunea doi in barca care se presupune a se forma ca si cea de pe mal sau te referi si la individual?
Sunt cluburi ca de exemplu WSB care este un club puternic atat din punct de vedere al pescarilor buni cat si din pct de vedere financiar cu sponsori. Alte cluburi se zbat si cauta solutii pentru sponsorizari si aducerea de fonduri pentru a ajuta cat de cat membrii clubului(aici ma refer la clubul meu). Nu suntem vedete dar suntem si noi o particica din LRS si parerea noastra conteaza. Cu astia ce vreti sa faceti? . Ii desfiintati ca sunt impotriva?
Va spun eu ce se intampla: Toate acele "bisericute" si "grupulete"de la etape atat de la master cat si de la open aveti ocazia acum sa intrati in "legalitate" si oricine nu e cu voi si isi sustine punctul de vedere care nu va convine trebuie blefturit.
O sa faceti un ghiveci!!
Daca s-au bagat trei masuratori/mansa pe apa de ce mai trebuie cp in plus la motoare? Unde ai tu piste sa mergi cu cp nelimitati? Cum ar fi ca trei pneumatice sa stea pe un cotet si unu cu 40 de cp sa treaca intentionat chiar si pe la 40 de m? Atunci sa vezi trante si pumni la mal.
Luati-o si bagati idei bune treptat nu tot deodata

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 23 Ian 2013, 10:10

Daca se baga 10-15 cp erau suicienti.
Dar de la 5cp la nelimitat e cam mult.
Ca vorbeai de tunate era vorba de 1-2 cp in plus care la o pneumatica conteaza.
Vorbesc de individual nu de 2 in barca.
Pana in 2015 poate ne revenim.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Ian 2013, 10:17

eu sustin ideea 2 in barca fara cluburi cu max 30 cp ... Oricum probabil bisericutele raman facute si asa. Lucian concursurile sunt INDIVIDUALE si acum...dar s.a uitat demult acest aspect

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 23 Ian 2013, 10:21

Sunt curios cum va arata o mansa pe: cormoran, belis, bicaz, valea argovei, rogojesti, manjesti, siriu, darvari sau gostilele (lista din formular) cu motoare nelimitate.
Fara sa fiu carcotas, eu am un pilothouse (chiar de pescuit) 6,4 metri cu motor de 150 de cai. La care dintre pistele indicate pot sa particip?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Ian 2013, 10:41

poi aia cu motoare nelimitate e o porcarie si manevra de sicana, as caracteriza-o daca e aprobata un fel de Liga Privata cu ciurcuit inchis, ai bani sa faci fatza, hai incoa, 10-15 insi care sunt ON-TOP si restul care arunca cu banii catre ei dar nu au nicio sansa :lol: mai putin la clean :lol: :lol: :lol:

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 23 Ian 2013, 11:02

Gyorg, eu iti recomand Manjestiu pentru ca in momentul cand intri in glisaj deja esti in coada lacului si e posibil sa arunci si ceva peste pe mal de la valuri. Ii strangi si mergi la masurat . :respekt:

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 23 Ian 2013, 11:15

Mihai daca mi-aduc bine aminte la etapa de la Periprava erai cu motor electric si la startul mansei a doua ai trantit vreo trei barci in stuf din neatentie si dorinta de a ajunge primu pe cotetul lui Ilie. Daca aveai 150 cp cam ce-ar fi fost?
Va canta imparatu prohodu :lol1:

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 23 Ian 2013, 11:24

Suntem ca in bancul ala cu Bula cand mai multe familii sau strans la un sex in grup cu lumina stinsa si dupa vreo ora Bula a aprins lumina strigand ca trebuie sa se reorganizeze ca omu s-a saturat de cata m... si-a luat

Scrie răspuns