Nu se castiga viteza din 1 HP ....doar in mintea unora care au avut si vor avea suspiciuni...e doar o falsa problema acre ne distrage atentia de la problemele reale.Sorin scrie:asta cu furaciunea si tunarea la 6 cp mi se pare nitel o vrajeala ridicata la rang de mare problema
cred ca toti s-au convins ca barca e mult mai importanta decat diferenta de 1 cp ....
PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Cred ca o sa iasa o tampenie,unul din cei doi care formeaza echipa va avea banii(va pune la dispozitie barca,motor,sonar,etc) iar cel cu adevarat talentat il va alege pe acesta din lipsa logisticii.vali stratonov scrie:Ba eu zic ca-i foarte corect daca s-ar intimpla asa cevafishi scrie:Am mai spus-o si o mai spun,cu doi in barca se va dilua performanta individuala,adica,sa-l bagi pe Sofonea cu Piticu' intr-o barca dupa care pe podium Sofonea=Piticu'???????????????????????????
A si la mondiale participa Sofonea +Piticu'.................................pai e corect????Nu,nu e CORECT.Corect este , Piticu' la mondiale si Sofonea la magazin la treaba!.....nu de alta dar nu sunt prea multi aceia care pina azi sa fi intrat la Master de pe PRIMUL LOC ca si Misu Sofonea ....
Ce-i Corect....e Corect.![]()
![]()
Nu crezi domnule coleg?
[Cred ca o sa iasa o tampenie,unul din cei doi care formeaza echipa va avea banii(va pune la dispozitie barca,motor,sonar,etc) iar cel cu adevarat talentat il va alege pe acesta din lipsa logisticii.[/quote]
Precum celebrul cuplu din preistorie Ţiriac - Năstase
Precum celebrul cuplu din preistorie Ţiriac - Năstase

Adi, e vorba de strategie, de cand ti-ai ales cu cine joci si pana la mondiale e cale lunga, nu cred ca ar fi asemenea discrepante si din cate tin minte la mondiale se pescuieste 2 in barca, echipele inchegate de pe parcursul anului (sau dupa 2-3 ani competitionali) cred ca ar gestiona mai bine un mondial, decat pescari care de multe ori pescuiesc prima data in aceeasi barca...doar o parere
Insa ce vreau sa scot in evidenta este ca la Open - 2 in barca poate produce mai usor un numar mai mare de oameni, nu mai e nevoie ca ambele persoane sa aiba logistica (barca+motor) ceea ce clar este un castig, nu mai trebuie sa iti rupi spatele cu 2 echipamente de genul asta, poti veni 4 in masina cu 2barci(in unele cazuri - depinde de masina) etc...
Si fiind Open, poate eu vreau sa particip si am cu ce dar nu am cu cine, pun mana pe telefon si din 5 pretini gasesc unul dispus sa testeze senzatia unui concurs
Bineinteles sunt doar discutii pentru a gasi o solutie mai buna
Adelin pledeaza ca si tine pentru sistemul actual, insa problema este ca sistemul actual a produs foarte putin la Open, si daca in 2013 se intampla acelasi lucru, dpdv financiar gaura va fi prea mare anul urmator, iar solutia de urgenta o sa fie marirea taxelor !!!
Ramane viabila treaba cu gasitul de sponsori, insa realistic vorbind imaginea campionatului nu este o atractie pentru ei, campionatul nu se vinde, si din pacate AVP, SP, PVTV sau F&H nu au o rata media de invidiat!!! pana si eu ca pasionat cand arunc un ochi pe cele doua canale de multe ori mi se pare plictisitoare transmisia, si nu caut balaceala sau mai stiu eu ce se vinde la televiziunile de 2 lei, insa pe youtube sau prin alte documentare chiar gasesc spectacol, ape salbatice, natura si un pescuit natural ....vs rulat de gume pe Periprava sau VA cu fundul in barca si vro 3 minute de melodie in care arata lanseuri , se taie filmarea si apoi se schimba cu un dril, de multe ori montajul este CLASIC
Insa ce vreau sa scot in evidenta este ca la Open - 2 in barca poate produce mai usor un numar mai mare de oameni, nu mai e nevoie ca ambele persoane sa aiba logistica (barca+motor) ceea ce clar este un castig, nu mai trebuie sa iti rupi spatele cu 2 echipamente de genul asta, poti veni 4 in masina cu 2barci(in unele cazuri - depinde de masina) etc...
Si fiind Open, poate eu vreau sa particip si am cu ce dar nu am cu cine, pun mana pe telefon si din 5 pretini gasesc unul dispus sa testeze senzatia unui concurs
Bineinteles sunt doar discutii pentru a gasi o solutie mai buna
Adelin pledeaza ca si tine pentru sistemul actual, insa problema este ca sistemul actual a produs foarte putin la Open, si daca in 2013 se intampla acelasi lucru, dpdv financiar gaura va fi prea mare anul urmator, iar solutia de urgenta o sa fie marirea taxelor !!!
Ramane viabila treaba cu gasitul de sponsori, insa realistic vorbind imaginea campionatului nu este o atractie pentru ei, campionatul nu se vinde, si din pacate AVP, SP, PVTV sau F&H nu au o rata media de invidiat!!! pana si eu ca pasionat cand arunc un ochi pe cele doua canale de multe ori mi se pare plictisitoare transmisia, si nu caut balaceala sau mai stiu eu ce se vinde la televiziunile de 2 lei, insa pe youtube sau prin alte documentare chiar gasesc spectacol, ape salbatice, natura si un pescuit natural ....vs rulat de gume pe Periprava sau VA cu fundul in barca si vro 3 minute de melodie in care arata lanseuri , se taie filmarea si apoi se schimba cu un dril, de multe ori montajul este CLASIC

[/quote]pikeman scrie:Adelin, atunci e mai buna varianta cu arbitrii putini si fiecare isi cumpara GOPRO sa se filmeze, ce dreq, daca ai bani ramai in competitie
Nu cred ca e cazul de GOPRO, un reprezentant din zona care sa stea langa un arbitru pe mal sau in barca ar rezolva si problema suspiciunilor legate de corectitudinea arbitrajului...daca asta e problema, si e cea mai ieftina solutie.Cred ca voluntari pasionati se gasesc nu e problema.
Ideea era sa nu mai fim nevoiti sa ne vindem barcile de guma si motoarele de 5 sa luam altele de cat o fi (10-15-20) si alte barci de 2 persoane....aici e cheltuiala. Numa ca sunt cativa care au barca de 2 pers+ motor si nu se gandesc la marea majoritatea care tre sa faca miscarea asta.
Personal am barca de 4m si motor de 20 HP, deci nu ar trebui sa imi pese, dar vad ca e o prostie si nu inteleg de ce vor unii sa ingroape de tot si ce a mai ramas din fenomen?!

WSB CLUB
WSB CLUB
eee, dar nu ingroapa nimeni nimica, nu o mai da si tu pe personal, discutam sa cautam solutii, unii zic una, altii ii contrazic, de parca ce discutam noi aici s-a si votat

-
- veteran
Cu prima ocazie va demonstrez ca nu glisez cu 5 hp si voi glisa cu 6hp. Si asta e foarte clar in mintea mea .Adelin scrie:Nu se castiga viteza din 1 HP ....doar in mintea unora care au avut si vor avea suspiciuni...e doar o falsa problema acre ne distrage atentia de la problemele reale.Sorin scrie:asta cu furaciunea si tunarea la 6 cp mi se pare nitel o vrajeala ridicata la rang de mare problema
cred ca toti s-au convins ca barca e mult mai importanta decat diferenta de 1 cp ....
Marius spune:
,, pun mana pe telefon si din 5 pretini gasesc unul dispus sa testeze senzatia unui concurs''
vezi si de asta imi e frica,nu cred ca ai nevoie de 5 prieteni ci ai nevoie de 5 sportivi,open-ul trebuie tratat ca si master-ul ca si seriozitate,prietenii nefamiliarizati cu competitia iti vor oferi doar performante efemere!!!
Marius mai spune:
,,Adelin pledeaza ca si tine pentru sistemul actual, insa problema este ca sistemul actual a produs foarte putin la Open, si daca in 2013 se intampla acelasi lucru, dpdv financiar gaura va fi prea mare anul urmator, iar solutia de urgenta o sa fie marirea taxelor !!!''
Acest Open a produs si Master-ul la care nu poti sa nu-i recunosti palmaresul.
,, pun mana pe telefon si din 5 pretini gasesc unul dispus sa testeze senzatia unui concurs''
vezi si de asta imi e frica,nu cred ca ai nevoie de 5 prieteni ci ai nevoie de 5 sportivi,open-ul trebuie tratat ca si master-ul ca si seriozitate,prietenii nefamiliarizati cu competitia iti vor oferi doar performante efemere!!!
Marius mai spune:
,,Adelin pledeaza ca si tine pentru sistemul actual, insa problema este ca sistemul actual a produs foarte putin la Open, si daca in 2013 se intampla acelasi lucru, dpdv financiar gaura va fi prea mare anul urmator, iar solutia de urgenta o sa fie marirea taxelor !!!''
Acest Open a produs si Master-ul la care nu poti sa nu-i recunosti palmaresul.
Io nu stiu cum le vezi asa, dar iti spun ca nu o vezi bine! Crezi ca o sa se pescuiasca din gonflabile de 2,6-2,7m doi insi?!pikeman scrie:Insa ce vreau sa scot in evidenta este ca la Open - 2 in barca poate produce mai usor un numar mai mare de oameni, nu mai e nevoie ca ambele persoane sa aiba logistica (barca+motor) ceea ce clar este un castig, nu mai trebuie sa iti rupi spatele cu 2 echipamente de genul asta, poti veni 4 in masina cu 2barci(in unele cazuri - depinde de masina) etc...
Bineinteles sunt doar discutii pentru a gasi o solutie mai buna.

Avand in vedere situatia economica anul 2012 a produs foarte bine. Stai sa vezi ce o sa produca 2013, care se preconizeaza ca va fi mai catastrofal.pikeman scrie: Adelin pledeaza ca si tine pentru sistemul actual, insa problema este ca sistemul actual a produs foarte putin la Open, si daca in 2013 se intampla acelasi lucru, dpdv financiar gaura va fi prea mare anul urmator, iar solutia de urgenta o sa fie marirea taxelor !!!

WSB CLUB
WSB CLUB
Marius,pikeman scrie:eee, dar nu ingroapa nimeni nimica, nu o mai da si tu pe personal, discutam sa cautam solutii, unii zic una, altii ii contrazic, de parca ce discutam noi aici s-a si votat![]()
daca o dam asa la plezneala ca asa ne place noua PERSONAL,poate la un moment dat ....foarte curand...va exista si un vot tot la plezneala care va degrada interesul GENERAL.