Si cum crezi ca asa ceva ar fi posibil ? Pai daca participi la Open la un concurs cu cineva si la altul cu altcineva, atunci cine va promova in Master in cazul in care va clasati pe un loc promovabil. Toti trei ?!pikeman scrie: Si fiind Open, poate eu vreau sa particip si am cu ce dar nu am cu cine, pun mana pe telefon si din 5 pretini gasesc unul dispus sa testeze senzatia unui concurs
Evident ca daca se opteaza la Master pentru echipe, atunci si la open participarea se va face tot pe echipe. Adica te-ai cuplat cu unul pentru intreaga editie de campionat. Promovati in Master, atunci sunteti obligati sa poarticipati in echipa in care ati promovat. Ca doar nu promoveaza unul si isi alege el apoi un coechipier de pe unde gaseste.
Deci daca te-ai cuplat cu cineva, cu ala joci cel putin un an. Daca coechipierul nu mai poate veni temporar, adio etapa, daca nu mai poate veni de loc, atunci adio campionat si de la anul gasesti pe altul.
Si o iei din nou de la zero, adica din open, chiar daca echipa ta era in Master.
Lucrurile astea trebuie gandite inainte, nu dupa ce s-a luat hotararea de a schimba sistemul.