PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ
Ai perfecta dreptate.
Da-l gratis fara pretentii ca sa spargi gheata pentru inceput si pe urma cine stie.....poate apare si cererea de interes la solicitarile noastre.
Da-l gratis fara pretentii ca sa spargi gheata pentru inceput si pe urma cine stie.....poate apare si cererea de interes la solicitarile noastre.
da, este o solutie!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Bravo Gyorg, este intradevar cea mai tare prezentare a unei etape de campionat!!!!
Sper ca nu ne lasi doar cu prima mansa si pt a doua ne ceri bani....hai pune si partea a doua nu ne mai tine incordati!!!

Sper ca nu ne lasi doar cu prima mansa si pt a doua ne ceri bani....hai pune si partea a doua nu ne mai tine incordati!!!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Mansa a II a pastreazo ca asul din maneca la televiziuni. Noi vrem sa o vedem dar cred ca e corect sa aibe un atu si Gyorg ca doar e munca lui.
- cristi.albu
- senior
IN PREMIERA, LA PVTV - CONCLUZIILE CHESTIONARULUI LANSAT DE LRS - http://live.pvtv.ro
Felicitari pt emisiune!!!
Cred ca lucrurile incep sa mearga intr-o directie buna si am tot respectul pt Malin care e alaturi de spinning-ul de competitie intr-un moment greu.
Bravo.
Cred ca lucrurile incep sa mearga intr-o directie buna si am tot respectul pt Malin care e alaturi de spinning-ul de competitie intr-un moment greu.
Bravo.

WSB CLUB
WSB CLUB
Din discutiile astea in fata rezulta un lucru clar: in LRS sunt oameni civilizati, care daca se pun la aceeasi masa pot face ca spinningul sa ajunga mult mai departe de locul in care e acum.
A venit timpul sa uitam de talibanismele copilaresti din trecut.
A venit timpul sa uitam de talibanismele copilaresti din trecut.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
E bine ca se discuta, dar de data asta am senzatia ca se discuta constructiv (spre deosebire de alte discutii sterile din trecut).
Viata si experientele anterioare m-au transformat intr-o persoana realisto-pesimista, dar in masura in care lucrurile se vor schimba in directia indicata de rezultatele chestionarului (1. miza; 2. sponsori; 3. mediatizare) competitia capata sens.
In stil pur romanesc am avut indoieli pana in ultima secunda legate de smenuirea / matrasirea / falsificarea rezultatelor sondajului, dar trebuie sa recunosc ... rezultatele reflecta perfect realitatea:
a. concurs individual
b. toti pestii
c. motivele retragerii din competitie: 1) lipsa miza financiara; 2) lipsa sponsori; 3) lipsa mediatizare.
E timpul sa evoluam si sa lasam in urma petrecerile campenesti.
Sper sa nu existe "surprize" in AG-ul LRS care urmeaza.
Viata si experientele anterioare m-au transformat intr-o persoana realisto-pesimista, dar in masura in care lucrurile se vor schimba in directia indicata de rezultatele chestionarului (1. miza; 2. sponsori; 3. mediatizare) competitia capata sens.
In stil pur romanesc am avut indoieli pana in ultima secunda legate de smenuirea / matrasirea / falsificarea rezultatelor sondajului, dar trebuie sa recunosc ... rezultatele reflecta perfect realitatea:
a. concurs individual
b. toti pestii
c. motivele retragerii din competitie: 1) lipsa miza financiara; 2) lipsa sponsori; 3) lipsa mediatizare.
https://www.totpescuit.ro
Sunt 100% de acord cu sorin. Am avut exact aceleasi trairi romanesti si am ramas surprins ca sondajul nu a fost masluit si chiar reflecta realitatea.sorin tot scrie:E bine ca se discuta, dar de data asta am senzatia ca se discuta constructiv (spre deosebire de alte discutii sterile din trecut).
a. concurs individual
b. toti pestii
Sper ca directia sa fie una buna si cluburile sa inteleaga nevoia de a trage la aceeasi caruta.
WSB CLUB
WSB CLUB