discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
Adelin scrie:
Sper ca directia sa fie una buna si cluburile sa inteleaga nevoia de a trage la aceeasi caruta.
Aici e greu, foarte greu, dar sper sa se rezolve, poate ar mai trebui rulati si presedintii de club
nu cumva sa reusim iesitul la liman si apoi sa reapara "interesele" sau "conflictele"

-
sorin15
- junior

Adelin, cred ca aceste trairi "romanesti" sunt factorul principal pentru care nu am tras cu totii la aceesi caruta.
Poate a enit vremea sa ne scuturam toti de ele, sa scapam de scenaritele cronice.
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Ceea ce ma intristeaza pe mine e ca , la cata lume isi da cu parerea aici despre orice si despre oricine, nu au completat chestionarul decat o suta treizeci si ceva de oameni. Mergeti cu asta la un sponsor puternic ... Nici macar toti participantii la cele doua divizii in ultimii doi-trei ani nu au fost interesati de viitorul competitiei, ce sa mai vorbim de restul pescarilor de rapitori!?

-
jonah
- veteran

Asa e Andrei !! Parerea mea e ca nu taxa mare sau lipsa sponsorilor a dus la scaderea numarului de concurenti ci pistele de kkt care ni se baga pe gat de ani de zile (gen Argova).Aduceti-va aminte cum se "juca " Sarulesti cu casa inchisa cu taxe de top .Si nimeni nu comenta ca taxa e prea mare .
-
daedalus
- utilizator constant

Impecabil filmat, montat, prezentat.
Mi-as dori sa vad la TV astfel de materiale.
-
IlieNeamt
- veteran

-
ANDREI RIGA scrie:Ceea ce ma intristeaza pe mine e ca , la cata lume isi da cu parerea aici despre orice si despre oricine, nu au completat chestionarul decat o suta treizeci si ceva de oameni. Mergeti cu asta la un sponsor puternic ... Nici macar toti participantii la cele doua divizii in ultimii doi-trei ani nu au fost interesati de viitorul competitiei, ce sa mai vorbim de restul pescarilor de rapitori!?

Andrei cred ca timpul alocat completarii chestionarului trebuia de cel putin 1 luna. Trebuia publicat pe toate site-urile de profil in primul rand. Foarte simplu era sa trimita cei din LRS un email cu el userilor inscrisi pe forumul LRS (cu siguranta ca exista baza de date cu email-uri).
Avand un timp asa de scurt trebuia ca toti din fenomen sa ajutam la "imprastierea" lui. Nu am vazut decat ceva share-uri pe facebook si ata. Parca era vorba ca toti sa ne implicam nu sa cerem iar sa ni se faca !
Eu sincer l-am facut public pe mai multe forumuri unde am acess (am pierdut 10 minute din timpul meu) :
http://www.forum.banatul.eu/viewtopic.php?f=45&t=6149
http://forum.aventurilapescuit.ro/campi ... 12467.html
http://www.prietenipescari.ro/pescuit/f ... /#msg48851
http://forum.revistalupeste.ro/viewtopi ... 28&t=10619
http://www.infopescar.tv/forum/diverse- ... 16454.html
Cel mai mare ajutor trebuia sa vina din parte colaboratorilor media pentru promovarea acestui chestionar : AVP si PVTV !
www.pentrupescuit.ro
-
Gyorg
- veteran

-
de unde ati aflat rezultatele la sondaj?
-
IlieNeamt
- veteran

-
Gyorg scrie:de unde ati aflat rezultatele la sondaj?
Au fost facute publice aseara in eminsiunea "Spinngul merge mai departe" de pe PVTV Online
www.pentrupescuit.ro
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Ilie,
ai perfecta dreptate, dar eu sunt ofticat de oamenii (n-am o evidenta exacta) care au venit macar la un concurs LRS in decursul anilor si din care o mare parte cu siguranta au aflat de chestionar si n-au completat nimic , in schimb vor avea o "parere" si chiar recomandari despre fenomen cu diverse ocazii
In plus sunt siderat de faptul ca lumea nu intelege ca , precum intr-un dicton celebru, nu poti sa perseverezi in a face acelasi lucru si sa astepti sa obti rezultate diferite.
-
semlecangheorghe
- veteran

IlieNeamt scrie:Gyorg scrie:de unde ati aflat rezultatele la sondaj?
Au fost facute publice aseara in eminsiunea "Spinngul merge mai departe" de pe PVTV Online
Din pacate nici eu nu am prins-o...Sper sa o dea in reluare...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.