PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de Gyorg » 21 Ian 2013, 17:13

hai sa-ti raspund scurt si la obiect,... pe larg la o cafea (vorba ta)!
Sorin scrie:Georgele hai sa stabilim un lucru
Cine sunt cei ce vor si ce vor ? Ca tonu asta semiocult nu te caracterizeaza din cat te cunosc . Spune exact cine si cum .
Tonul asta semi-ocult il poti vedea si la Adelin pe acelasi subiect din forum, l-am simtit si pe la alti, numele acestora la cafea.
Sorin scrie: apoi , e un simplu chestionar
Asa cum spune si razvan mihuta in fiecare an avem zeci de schimbari de articole de regulament .
Voi 2 nu mai sunteti in campionat , eu inca vin din barca de concurs si stiu cel mai bine ce efecte au astfel de schimbari numeroase fara nici o noima .
chestionar care-i foarte usor de influentat. Daca m-a logez de pe mai multe calculatoare, plus doua tel, unul cu android si unul cu OS, hai c-am inclinat balanta.. . Ceea ce am pus este pozitia mea, in viziunea mea.
Nu mai sunt in campionat, intradevar, dar am participat la cel putin o etapa chiar si anul trecut! Anul asta, daca ramane si Belis-ul, ma bag iar la cel putin doua etape. Asa ca-i si interesul meu! Daca o ia LRS-ul pe (aratura) scuze, echipe, cu siguranta ca-mi vad de alte concursuri (poate pe afara).
Sorin scrie: LRS si competitia din Romania nu are nici o strategie.Ca atare o AG ridica mana dupa cum bate vantul si voteaza ce le trece prin cap .
e nevoie de o strategie , de un plan pe termen lung . Unde mergem ? Unde vor pescarii sa ajungem ? Cei din competitie si nu numai ce ii motiveaza ce ii tine departe .?
Poti tu sa raspunzi Georgele in numele lor ?
Esti tu atotstiutorul spinningului sau eu ....sa spunem ce vor ei ?
Pentru ca pescarilor li se adreseaza acest chestionar , lor , cei care trebuie sa formeze baza competitiei
Poate ca LRS-ul nu are o strategie, cu toate ca este greu de crezut. LRS-ul insemna toate cluburile la un lor, insemna fiecare pozitie a celor care participa la concursuri. Deasemnea am vazut ca la sedinta se prezinta si alte opinii ale "particularilor" (cel putin in anii in care participam la sedintele de sf de an).
Tragedizare declinului mi se pare exagerata, dand la o parte ca doar marele stefan parintele pescuitului sportiv din Romania se bucura, toata lumea il simte dureros, dar nu modul de selectie este factorul ce determina acest lucru. Ci capacitatiile financiare ale fiecaruia. Tu, ca stiu unde lucrezi, o sti prea bine. Intreaba toti vanzatorii de produse de profil, unii inchid, altii in faliment, altii de-abia supravietuiesc si noi vedem declinul participantiilor in CN?

Inca odata, este doar opinia mea si nu pot fi atotstiutorul, dar iti dai seama ca vorbesc cu o multime de persoane despre fenomen!
Sorin scrie: ai parasit competitiile de ceva ani . De ce nu ne spui de ce?Ce te-ar aduce inapoi ?
Nu sustii 5 pesti ca e de bulan , dar ai fost la concursul de la Ardeleanu si l-ai castigat. Pe cei mai mari 5 pesti . De ce te-ai dus ? A fost de bulan ? Mai tii minte ce te-am intrebat la magazin legat de el si ce mi-ai raspuns ?
N-am parasit nicodata competitia si nici nu o sa o parasesc, dar nu o sa mai ma vezi sa-mi pierd marea majoritate a timpului liber dedicat competitiei.
Prioritatiile mele s-au schimbat, am doi copii cu care vreau sa petrec cat mai mult timp impreuna. Asta este motivul pentru care nu mai ma vezi la fiecare etapa. Dupa cum am vazut, sunt multi pescari buni care renunta, dar nu din cauza modului de selectie gresit (parerea mea)!
Consider ca pescuitul la stiuca se preteaza la 5 pesti, dar la alte specii devine un bulan imens. Dupa experienta mea, exe: la salau, pestii mari sunt prinsi pur din intamplarea si nu poti sa-ti faci o strategie de selectie a lor! La fel si la biban sau clean!

Iar, daca ai fost atent la observatia mea, la mondiale modul de punctaj este la "sacosa" nu la cei mai mari 5 pesti (cu exceptia bass'ului). Si fara rautate, cred ca nu te intereseaza daca ai deja o pozitie ferma in ceea ce priveste, 5 pesti selectie.
Atunci de ce sa facem la 5 pesti, sa vedem cum convine la marea majoritate, iar daca ajung in lotul national, ce facem, ii invatam sa prinda sacosa. Cati dintre cei care sustin cei mai mari 5 pesti stiu sa prinda la fel de repede salau sau biban decat Andronic, arata si mie unul singur!?
Sorin scrie: Da emisiunea cu pricina am vazut-o si e extraordinara , cu totul si cu totul alte standarde
Asa ar trebui sa arate o emisiune destinata unui concurs . Jos palaria !
dar ai avut naivitatea sa crezi ca daca te duci cu o emisiune beton facute despre pescuit o sa poti sa o vinzi unei televiziuni ?sau sa-i convingi sa-ti dea spatiu de emisie ? Pai prima lor intreare e ce bani castiga din asta ? sau ce rating le aduci ? Ii doare in cot de pescuit si nivelul competitei....e doar business.
Cine a zis de vanzare, nici n-am discutat de vre-o suma!
Una dintre propunere era sa o introduca in grila urmand sa comercializam noi spatiul.
Idea este, nici macar nu i-a interesat pescuitul. Ca sa-i intereseze trebuie sa creezi un fenomen. Pai cum poti sa ai fenomen daca numarul de participanti scade. Sti si tu foarte bine ca la bass in US premierea se face pe stadioane arhipline, iar cupele sunt inmanate de catre presedinti. Atunci interes, masa mare de participanti!!
Pai cu o maresti, asta sa te gandesti.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 21 Ian 2013, 17:17

SF scrie:
Asa ma apuc si io de cantat , platesc sa ma puna pe sticla , insa daca nu-i place la nimeni rezultatu ii cam zero ! Ah , tre sa gasesc si un sponsor , egal fraier in cazu asta !
:) .. insemna ca nu te-ai uitat de mult pe la emisiuni :)...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Ian 2013, 17:31

Gyorg
intreaba la conducerea lrs ce strategie are ....nici una
din pacate , nu mai stau lucrurile cum erau mai demult
interesul cluburilor e atat de scazut incat te intrebi de fapt ce vor sau daca mai vor ceva ....

Nu ma refer la modul de selectie
problema majora e baza de selectie .....
din 2015 s-a votat 30 la master ....
pai asta e numar de play off nu de baza de selectie

din pacate din punctul meu de vedere CM de spinning din barca nu mai motiveaza asa cum se intampla anii trecuti
cand vezi cum sunt organizate ( exceptie cel de bass ) te intrebi daca are rost sa indrepti competitia interna catre un model mai prost decat cel intern

in italia s-a dat la avat ....ce legatura are cu competitia noastra ?
in general se puncteaza la greutate orice specie ....
in ucraina s-au interzis sectoarele , nalucile si i-au lucrat setwarzii ....
ce sa luam noi bun din astea ?
merita ?

cati din cei ce merg sau ar merge in competitie mai au ca vis ...accederea in lotul national ? ...si sa faca sacrificii pt asta ?

din punctul meu de vedere : bani din premii + imagine .....asta e reteta de motivare
se poate bine nu se poate ....atunci va deveni campionatul o cupa a prieteniei si bauturii intre 20 de insi , maxim .

in fiecare an se ajunge cu telefoanele pana in Open ....auzi , nu vii la master ? ca e loc ....jenant
e clar ca ceva nu merge bine , e clar ca nu mai motiveaza pe nimeni actualul sistem ...si nu ma refer la 5 pesti sau sacosa ...astae deja o chestie secundara

asa o vad eu din barca de concurs

poate gresesc
Ultima oară modificat 21 Ian 2013, 17:31 de către Sorin, modificat 1 dată în total.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 21 Ian 2013, 17:31

Lucian, urca emisiunea pe YOUTUBE SI DACA FACE 20000 de vizualizari in prima saptamana ai si "publicul" de negociat cu un necunoscator din tv
ps. si eu as fi curios sa o vad

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Ian 2013, 17:37

si inca ceva Gyorg
cand am zis vanzare a emisiunii era cu ghilimele , evident ca nu era vorba de vreo suma ci de obtinerea timpilor de emisie
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 21 Ian 2013, 19:11

oby 1 scrie:Lucian, urca emisiunea pe YOUTUBE SI DACA FACE 20000 de vizualizari in prima saptamana ai si "publicul" de negociat cu un necunoscator din tv
ps. si eu as fi curios sa o vad
pai ca sa faca rating-ul indicat de tine, ne intoarcem la discutia cu cei din TV "ceva batai, sex, cancan" . Asta se cere si pe youtube la un rating ridicat. Daca mizezi pe spectacol, pasiune si fascinatie, numai "nebunii" se uita la asa ceva!

eventual schimbam modul de selectie si ridicam rating-ul: concurentul are obligatia sa condimenteze sub orice forma competitia, fie ca este vorba de injurii adresate direct, batai sau gesturi obsecene. Pe langa lansetele de pescuit, bata de minim 60 cm va fi nelipsita din barca, iar la finalul mansei va trebui sa prezinte forme de agresiune directa: sange, urme de dinti sau de oase rupte! Sportivul cu cele mai multe dosare penale intr-o mansa va fi desemnat castigatorul, iar cel cu cele mai multe arestari va fi campionul national...

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 21 Ian 2013, 19:11

nu radeti, ca asta este realitatea TV

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 21 Ian 2013, 19:52

eventual sa aiba 3 tate :mrgreen:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Ian 2013, 19:54

razvan m. scrie:Popescule, vezi-ti de nulitatea absoluta ce planeaza asupra federatiei tale. Nu mai canta prohodul altora, ca sandramaua ta e cu un picior in groapa. :lol1:
Serios? E mai vie decat oricand! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Ian 2013, 20:00

nucus scrie:Apsalba ...du-te si te culca (in cocina ca acolo e locul tau)!
Parca vad ca in curand o sa mirosi damful de la federatie. Asta daca mai vrei sa faci umbra prin pescuitul de competitie, ca rezultate nu prea am vazut sa ai! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns