PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de Danoc » 20 Ian 2013, 12:10

Sper sa nu fim acuzati si de data asta ca ne-am opus acestei initiative!
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Ian 2013, 12:13

Stefan Tudose scrie:Poate ar fi interesant sa revenim la motoare electrice in Open.
Astfel se mareste plaja de potentiali participanti, intrucat, dupa cum stim din istorie, intr-un astfel de format, poti participa chiar si fara motor.
Odata organizat in acest fel, Campionatul Open ar putea fi bugetat diferit, pentru a permite accesul in competitie contra unor taxe mai mici.

Rolul Openului este de a fi pepiniera esalonului superior, mediul competitional de formare al viitorilor performeri, usor de abordat de catre orice pescar.

Si mai cred ca poate ar fi timpul ca taberele astea, doua, trei, cate-or fi, sa devina una singura, pentru ca altfel nu vad cum poate fi impiedicat regresul fenomenului.

Ar fi multe de facut, dar prea multa lume e prea ocupata cu polemica.
Stefane nu-i rea ideea. :wink:

Desi unora dintre noi ne-ar fi mult mai greu( deh, virsta :roll: ) acuma sa reincepem sa caram 2-3 baterii, incarcatoare , etc. :roll:
Ar fi totusi o propunere de luat in seama si de discutat.... scaderea taxelor de participare ar duce sigur la marirea bazei de participare in OPEN care ar crea rapid un mediu concurential benefic competitiei .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Ian 2013, 12:27

Ștefan Tudose,
Îți dau un sfat, întrucât deduc faptul că vrei să candidezi pentru funcția supremă în LRS.
Ieri alaltaieri afirmai ca eu voi candida pt. aceastra functie ....te-ai sucit???
Sau detii alte informatii proaspete ????

Eu NU cred ca va candida Stefan Tudose precum te asigur ca no voi face nici eu, spre dezamagirea ta ......desi daca stau bine sa ma gindesc revenirea lui Tudose, Stratonov , Iercosan , Eugen precum si a altora ca noi care stiu cum sa nascut si cladit acest fenomen ar putea sa fie benefic LRS-ului....

Ar trebui facut insa un lucru simplu.....o masa comuna in care sa "ingropam" povestile si animozitatile din trecut ...adica un moment zero.
Daca asta ar fi posibil ,lucrurile au reintra in normal. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 20 Ian 2013, 18:05

Spre bucuria unora care au impresia ca se cutremura LRS prevad un 2013 stralucit la Open !!!!Atentie!!!>>>> numai daca taxa de inscriere va fi de maxim 250 ron
Vizavi de echipa preferata de conducere a LRS am si eu catva favoriti >>GYORG ,CHABA ,BERTI >>cu toate ca si actuala sau fosta conducere au facut lucruri bune si formatul actual functioneaza destul de bine ,,,,,nu vad benefica varianta cu motoare fara limita de putere ......

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 21 Ian 2013, 09:34

Competitii cu doi in barca se pot organiza separat pe Dunare sau in Delta pentru sportivii care isi permit acest gen de competitie.
E adevarat ca multe persoane (sportivi) care sustin "doi in barca" nu au probleme financiare si isi permit acest lux .
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 21 Ian 2013, 12:47

Care este data la care se termina studiul?Care este data cand sunt facute public concluziile?Nu este ok sa se poata vota de mai multe ori de pe acelasi IP!!!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 21 Ian 2013, 12:48

PREDATOR scrie:prevad un 2013 stralucit la Open !!!!Atentie!!!>>>> numai daca taxa de inscriere va fi de maxim 250 ron

250 ron a fost si in 2012 la 2 concursuri(cu o medie a taxei, la toate cele 5 concursuri de aprox 330 ron). Cu toate astea media de participare a fost de 30 de concurenti. Parerea mea este ca totusi trebuie facut/schimbat ceva. Si nu neaparat cu puteri nelimitate la motoare sau cu 2 in barca. Dar de facut trebuie facut ceva, ptr ca orice s-ar spune lucrurile sunt in regres. In primul rand trebuie atrasi concurenti tineri, neblazati , chiar entuziasti . Si tinerii nu sunt atrasi neaparat de premiile in bani, ci de modele (si eventual de premiile castigate de ei), vezi Messi, Cr. Ronaldo, Kobe Bryant, KVD, mai nou Chapman, etc. Toti copiii catalani vor sa fie Messi...Si ca sa creezi modele, trebuie sa "impachetezi" frumos castigatorii concursurilor si sa-i scoti in presa. Azi presa inseamna aproape doar TV si Internet.Si asta cere profesionisti. Daca incep sa apara concurenti, inseamna ca a crescut audienta fenomenului. Atunci apar si sponsorii , aproape neinvitati. Si nu neaparat cu obiecte de activitate conexe pescuitului - vezi Toyota (Tundra). Pana atunci sponsorii trebuie cautati si gasiti, cu orice pret.

Asa ca probabil a venit momentul sa se faca diferenta. Diferenta intre ce a fost pana acum si ce se vrea a se face. Probabil diferenta intre Daciada si IAAF Golden League sau, poate, un nivel intermediar

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Ian 2013, 12:58

ANDREI RIGA scrie:
250 ron a fost si in 2012 la 2 concursuri(cu o medie a taxei, la toate cele 5 concursuri de aprox 330 ron). Cu toate astea media de participare a fost de 30 de concurenti. Parerea mea este ca totusi trebuie facut/schimbat ceva. Si nu neaparat cu puteri nelimitate la motoare sau cu 2 in barca. Dar de facut trebuie facut ceva, ptr ca orice s-ar spune lucrurile sunt in regres. In primul rand trebuie atrasi concurenti tineri, neblazati , chiar entuziasti . Si tinerii nu sunt atrasi neaparat de premiile in bani, ci de modele (si eventual de premiile castigate de ei), vezi Messi, Cr. Ronaldo, Kobe Bryant, KVD, mai nou Chapman, etc. Toti copiii catalani vor sa fie Messi...Si ca sa creezi modele, trebuie sa "impachetezi" frumos castigatorii concursurilor si sa-i scoti in presa. Azi presa inseamna aproape doar TV si Internet.Si asta cere profesionisti. Daca incep sa apara concurenti, inseamna ca a crescut audienta fenomenului. Atunci apar si sponsorii , aproape neinvitati. Si nu neaparat cu obiecte de activitate conexe pescuitului - vezi Toyota (Tundra). Pana atunci sponsorii trebuie cautati si gasiti, cu orice pret.
Nu ajunge sa impachetezi frumos castigatorii , desi ii o schimbare , trebuie impachetate concursurile astea in ceva care sa atraga . Si asta nu se face prin poze facute cu telefonu si publicate , sau emisiuni pe acelasi calapod , pentru ca ala de la capatu celalalt schimba canalu !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 21 Ian 2013, 13:29

Foarte corect!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Ian 2013, 13:34

bani plus imagine
asta e reteta
pentru asta trebuie sponsori din afara fenomenului

pe de alta parte nici macar aceasta abordare nu e unitara atata vreme cat sunt voci care sustin ca nu trebuie schimbat nimic atata vreme cat rezultatele de la CM sunt bune .

lrs ii lipseste o strategie
poate rezultatele chestionarelor ne vor indica si directia de mers pt a avea o compatitie interna mai puternica , in primul rand

nu putem avea baza de selectie din 30 de insi ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns