PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de Adelin » 20 Ian 2013, 01:52

Gyorg scrie:Ce nu inteleg eu, de ce trebuie sa schimbam ceva ce functioneaza de atata timp, si chiar bine.
Dupa cate se vede din rezultele mondiale din ultimul timp, Romania iese in clasamente cel putin locul 4 la barca.

De ce schimbare ?
100% de acord!!! Asta am spus si cred ca ceva ce functioneaza trebuie lasat asa.
Mai binele e dusmanul binelui!
Gyorg scrie: Personal cred ca anumite persoane (cu influenta), au realizat ca nu pot face fata la individual si vin cu o propunere de modificare a regulamentului care poate sa-i avantajeze (de data asta).
...asta am zis si eu dar cu alte cuvinte....sunt de acord cu Gyorg.E un fel de a o incerca altfel, poate asa e mai cu noroc. :oops:
Adelin scrie:
Sorin scrie: ...dar as insista mai mult asupra motivelor pentru care pescarii vin sau nu vin la competitiie
ce ii motiveaza , ce ii nemultumeste si ii tine acasa .
Cei mai multi pescari intampina dificultati in a participa la competitii datorita problemelor financiare in primul rand, datorita nemultumirilor generate de propriile rezultatele si desigur mai sunt alte probleme, dar care eu zic ca sunt rezolvabile(comparativ cu primele doua). Sigur a doua problema e greu de recunoscut, dar e la fel de reala ca si prima, doar ca orgoliul barbatesc nu ne da lasa de multe ori sa vedem adevarul. Toti ne dorim sa fim pe primul loc(doar pt asta participam la concursuri) insa pt unii faptul ca nu reusesc sa se apropie ii face sa se supere si sa nu isi mai doreasca sa se intreaca.( :lol: sigur ca in aceasta categorie nu intra prietenii si cunoscutii nostri! :lol: vorbim doar la modul general :lol: ) Desigur ca pt multi premiile nu sunt atractive(asta si raportat la cheltuieli), dar nu cred ca asta a fost adevarata problema a anului 2012. S-au premiat in bani pe langa podium urmatoarele 6 locuri tocmai in ideea stimularii primilor clasati...asta cred eu ca a fost un pas inainte facut de Liga in anul 2012. Ideile cu 2 in barca, motoare mai mari, piste gigantice sunt la momentul asta mofturi si figuri care nu fac altceva decat sa ne ingreuneze si mai mult situatia. Pai noi vorbim de bani putini, cheltuieli si bugete mici si in paralel ne permitem sa fabulam la extinderea echipamentului si cresterea cheltuielilor. :wallbash:

Stiu ca acest post o sa imi aduca ceva "prieteni", dar sunt lucruri reale care trebuiesc spuse. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 20 Ian 2013, 08:00

si in final un sfat, ca sa nu intru intr-o poleminca nesfarsita cu cei cu care m-am obisnuit, de ce nu face fiecare ce doreste?

daca nu iese cum vreti "voi" pe sondaj (sau poate cine stie ;) , dati drumul la un campionat pe echipe, din super nelimitate barci, 2 -3 sau chiar 4 in echipa si vedeti ce iese.

daca se dovedeste ca starneste un interes mai mare decat cel actual, se poate substitui celui existent si devinde determinat in selectia nationala! ca la chinezi, cei mai multi castiga :)

parere mea (neimportanta dealtfel)!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 20 Ian 2013, 08:01

[quote="Adelin"]
[b][i]Mai binele [/i]e dusmanul binelui![/b]
[/quote]

asta-mi place ;)
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Ian 2013, 10:48

daca nu iese cum vreti "voi" pe sondaj (sau poate cine stie ;) , dati drumul la un campionat pe echipe, din super nelimitate barci, 2 -3 sau chiar 4 in echipa si vedeti ce iese
Ar fi totusi important sa stie si opinia publica care sunt acei ...."voi", despre care faci vorbire atit tu cit si Adelin. :oops:
Asa fara nume prenume e cam inutil ....daca nu se stie exact "dusmanul" nu te poti apara de el si actiunile lui. :cry:

Personal nu cunosc prea multi adepti ai pescuitului 2 din barca iar in emisiunea despre spinning a PVTV nici Lazea nici Tocae nu au vorbit despre inlocuirea actualului sistem cu cel de 2 in barca.

Se vehiculeaza insa ideea de-a propune citeva concursuri in acest sitem de 2 in barca inafara campionatului regulat existent ...in plus nu-l va organiza LRS ci Malin cu sprijinul PVTV din cite stiu.

Cam asa a inceput si campionatu de pe mal ....asta daca poti sa-l numesti campionat.
Dar atita timp cit nu e facut pe bugetul LRS e OK sa existe, de ce nu .

2 din barca si cu motoare fara limita e o utopie in viziunea mea, intr-o Romanie secatuita de resure ....de toate felurile. :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Ian 2013, 11:55

Cam puține păreri la un subiect de care depinde însăși existența LRS. Îmi comfimă părerea că liga se va destrăma. Pe blogul LRS un singur comentariu si ăla negativ. Dacă nu v-aș mai da eu muniție, acest topic dispărea în neant! :lol: :lol: :lol:
Caracterul sectant al LRS a dus la situația actuală.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 20 Ian 2013, 11:57

Poate ar fi interesant sa revenim la motoare electrice in Open.
Astfel se mareste plaja de potentiali participanti, intrucat, dupa cum stim din istorie, intr-un astfel de format, poti participa chiar si fara motor.
Odata organizat in acest fel, Campionatul Open ar putea fi bugetat diferit, pentru a permite accesul in competitie contra unor taxe mai mici.

Rolul Openului este de a fi pepiniera esalonului superior, mediul competitional de formare al viitorilor performeri, usor de abordat de catre orice pescar.

Si mai cred ca poate ar fi timpul ca taberele astea, doua, trei, cate-or fi, sa devina una singura, pentru ca altfel nu vad cum poate fi impiedicat regresul fenomenului.

Ar fi multe de facut, dar prea multa lume e prea ocupata cu polemica.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Ian 2013, 11:58

vali stratonov scrie: 2 din barca si cu motoare fara limita e o utopie in viziunea mea, intr-o Romanie secatuita de resure ....de toate felurile. :wallbash:
...io nu zic ca nu e fain, dar nu e momentul si baza de selectie ar fi mica formata din cei cu posibilitati materiale si atat.Si cand spun asta ma gandesc la cei care nu au barci si motoare mari (care sa permita un pescuit de 2 in barca) si nici posibilitati de a se echipa asa, pe viteza. Cate barci de 2 ar putea sa se stranga pt un concurs?!....10-15?! Poate pe o pista buna dar daca vin piste de binan, sau clean?! ...se mai strang 15?! ...si atunci ce facem, ne facem de lucru degeaba?!
Inca odata repet: nu zic ca nu e fain!....dar atat. :!:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Ian 2013, 12:01

Stefan Tudose scrie:Poate ar fi interesant sa revenim la motoare electrice in Open.
Astfel se mareste plaja de potentiali participanti, intrucat, dupa cum stim din istorie, intr-un astfel de format, poti participa chiar si fara motor.
Odata organizat in acest fel, Campionatul Open ar putea fi bugetat diferit, pentru a permite accesul in competitie contra unor taxe mai mici..
O idee buna de care cred ca ar trebui sa se tina cont!!!
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Ian 2013, 12:02

daca nu iese cum vreti "voi" pe sondaj (sau poate cine stie ;) , dati drumul la un campionat pe echipe, din super nelimitate barci, 2 -3 sau chiar 4 in echipa si vedeti ce iese.
Gyorg , poate nu ai citit PV-ul ultimului Ag. .....acolo cluburile prezente au votat in prima instanta puterea motoarelor NELIMITATA......ceea ce e deja periculos.

Iata dovada :
Propunere 2: Barca poate fi echipată cu motor electric sau motor termic (fara limitare de putere). Sportivul raspunzator de nerespectarea reglementarilor legale privind navigatia pe apele interioare.
Cu un vot de 7 LA 1 se hotaraste:
HOTARARE Barca poate fi echipată cu motor electric sau motor termic (fara limitare de putere). Sportivul raspunzator de nerespectarea reglementarilor legale privind navigatia pe apele interioare. Aplicare decizie: calendar competitional 2015.

Deci nu e vorba despre "voi" sau "unii" ci despre vointa majoritatii din AG. din noiembrie 2012.

Poate la reluarea discutiilor din 2013 AG-ul sa "amendeze" aceasta decizie si sa ia una realista pe placul si puterea financiara a concurentilor. :roll:
In urma celor votate se pare ca AG-ul este propriul lui "dusmanul" . :wallbash: :wallbash:

Sper ca in februarie vor participa presedintii cluburilor membre LRS intr-un numar mult mai mare si nu vor mai exista astfel de "derapaje". :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Ian 2013, 12:08

Ștefan Tudose,
Îți dau un sfat, întrucât deduc faptul că vrei să candidezi pentru funcția supremă în LRS. Dacă vrei să faci ceva pentru LRS, deși eu mă îndoiesc că se mai poate face ceva, concentrează-te pe alte subiecte, nu pe regulamentul de competiții. Pentru așa ceva, o structură sportivă serioasă are o comisie competentă. Am uitat că LRS nu este structură sportivă. :oops:
Îți postez mai jos atribuțiile Președintelui LRS:
Art.31 Preşedintele ALRS are următoarele atribuţii:

În caz de egalitate de voturi în Adunarea Generală, preşedintele are dreptul de a alege. Acest drept nu poate fi folosit în Adunările Generale pentru alegeri;
Conduce activitatea ALRS;
Este persoana oficială de reprezentare a ALRS şi este ales de către Adunarea Generală pe o perioadă de un an;
Răspunde direct de relaţiile internaţionale ale ALRS şi de soluţionarea operativă a problemelor ridicate de parteneri;
Prezidează Adunarea Generală şi conduce activitatea Consiliului Director;
Stabileşte, împreună cu Secretarul, ordinea de zi şi materialele ce se vor prezenta la şedinţele Adunării Generale;
Aprobă Regulamentul de ordine interioară al personalului salariat, şi urmăreşte respectarea acestuia;
Angajează personalul salariat al ALRS conform deciziei Consiliului Director, şi este ordonator principal de credite;
Poate delega o parte din atribuţiuni Vicepreşedintelui sau Secretarului.

Cam astea ar fi atribuțiile. Îți atrag totuși atenția cu calitatea oficială de reprezentare. Președintele LRS nu deține o asemenea calitate și primul lucru pe care ar trebui să-l aveți în vedere este modificarea urgentă a statutului. Nu de alta, dar substituirea calităților oficiale este faptă penală.
găsești definirea oficialior sportivi în anexa la L.69/2000.
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.
Dreptul de reprezentare internatională nu poate fi exercitat atâta timp cât liga nu este recunoscută ca structură sportivă și nu este afiliată la un for sportiv, care afiliere se face și ea în anumite condiții.
Ultima oară modificat 20 Ian 2013, 12:11 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns