100% de acord!!! Asta am spus si cred ca ceva ce functioneaza trebuie lasat asa.Gyorg scrie:Ce nu inteleg eu, de ce trebuie sa schimbam ceva ce functioneaza de atata timp, si chiar bine.
Dupa cate se vede din rezultele mondiale din ultimul timp, Romania iese in clasamente cel putin locul 4 la barca.
De ce schimbare ?
Mai binele e dusmanul binelui!
...asta am zis si eu dar cu alte cuvinte....sunt de acord cu Gyorg.E un fel de a o incerca altfel, poate asa e mai cu noroc.Gyorg scrie: Personal cred ca anumite persoane (cu influenta), au realizat ca nu pot face fata la individual si vin cu o propunere de modificare a regulamentului care poate sa-i avantajeze (de data asta).

Adelin scrie:Cei mai multi pescari intampina dificultati in a participa la competitii datorita problemelor financiare in primul rand, datorita nemultumirilor generate de propriile rezultatele si desigur mai sunt alte probleme, dar care eu zic ca sunt rezolvabile(comparativ cu primele doua). Sigur a doua problema e greu de recunoscut, dar e la fel de reala ca si prima, doar ca orgoliul barbatesc nu ne da lasa de multe ori sa vedem adevarul. Toti ne dorim sa fim pe primul loc(doar pt asta participam la concursuri) insa pt unii faptul ca nu reusesc sa se apropie ii face sa se supere si sa nu isi mai doreasca sa se intreaca.(Sorin scrie: ...dar as insista mai mult asupra motivelor pentru care pescarii vin sau nu vin la competitiie
ce ii motiveaza , ce ii nemultumeste si ii tine acasa .sigur ca in aceasta categorie nu intra prietenii si cunoscutii nostri!
vorbim doar la modul general
) Desigur ca pt multi premiile nu sunt atractive(asta si raportat la cheltuieli), dar nu cred ca asta a fost adevarata problema a anului 2012. S-au premiat in bani pe langa podium urmatoarele 6 locuri tocmai in ideea stimularii primilor clasati...asta cred eu ca a fost un pas inainte facut de Liga in anul 2012. Ideile cu 2 in barca, motoare mai mari, piste gigantice sunt la momentul asta mofturi si figuri care nu fac altceva decat sa ne ingreuneze si mai mult situatia. Pai noi vorbim de bani putini, cheltuieli si bugete mici si in paralel ne permitem sa fabulam la extinderea echipamentului si cresterea cheltuielilor.
![]()
Stiu ca acest post o sa imi aduca ceva "prieteni", dar sunt lucruri reale care trebuiesc spuse.