PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2013, 20:56

Lasa ca la dommia ta ploua cu rezultate..de la organizarea de competitii,pina la minuirea..'unditei'.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Ian 2013, 21:22

gigi,
la prima competitie nu ne faci o demonstratie de manuire a teslei? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Ian 2013, 23:02

Gyorg scrie:
oby 1 scrie:Lucian, urca emisiunea pe YOUTUBE SI DACA FACE 20000 de vizualizari in prima saptamana ai si "publicul" de negociat cu un necunoscator din tv
ps. si eu as fi curios sa o vad
pai ca sa faca rating-ul indicat de tine, ne intoarcem la discutia cu cei din TV "ceva batai, sex, cancan" . Asta se cere si pe youtube la un rating ridicat. Daca mizezi pe spectacol, pasiune si fascinatie, numai "nebunii" se uita la asa ceva!

eventual schimbam modul de selectie si ridicam rating-ul: concurentul are obligatia sa condimenteze sub orice forma competitia, fie ca este vorba de injurii adresate direct, batai sau gesturi obsecene. Pe langa lansetele de pescuit, bata de minim 60 cm va fi nelipsita din barca, iar la finalul mansei va trebui sa prezinte forme de agresiune directa: sange, urme de dinti sau de oase rupte! Sportivul cu cele mai multe dosare penale intr-o mansa va fi desemnat castigatorul, iar cel cu cele mai multe arestari va fi campionul national...

Chiar, uite o idee buna.Gyorg, de ce nu pui emisiunea undeva pe net?!...chiar pe You Tube, sau oriunde vrei, sa vedem ce rating face.Ca sa vezi ca o emisiune buna chiar prinde publicul...doar sa fie facuta bine! :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Ian 2013, 07:28

apsalba scrie:gigi,
la prima competitie nu ne faci o demonstratie de manuire a teslei? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cum sa nu domnu'presedinte ..
Care koi doriti sa vi-l 'amputez'??
Stingul?Dreptul?Ambele?? :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 22 Ian 2013, 13:00

Va rog frumos , ignorati personajul

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 22 Ian 2013, 16:17

Gyoarge tata ... sa-mi bag ... de inteleg cum avem competitia actuala ? Fara bass-boate , fara 250 hp , 1198SI etc ... Ba nene suntem in culpa ? Pai ... nu cred ! Ori ... poate ca o mantocareala ... incerci sa induci ideea ca e mai scump in doi ?
Pai eu zic sincer ca e mai ieftin ! O barca , un motor o masina per 2 concurenti . pot veni chiar doua echipe intr-o masina .
Cine impune bass boot sau motoare de min 2oo HP . Vor fi oricand diferente . Apropo cand veneai tu cu motor electric de 3000 E era bine ? Sau era " ieftin " ? Din 2.70 m am dat ani de zile in doi cu fratioru fara probleme .
Un Starcraft nou ( nu zic SH ) de la Romica de 3.55 sau 4 m e ca bani sub doua pneumatice low cost . Se poate duce pe portbagaj lejer ( vezi Paco ani de zile ) . Daca nu poti fi obiectiv ... abtinete si nu manipula . Iti respect punctul de vedere dar nu mi se pare corecta argumentarea . Motoare pana in 20HP gasesti la pret comparabil cu cele de 5 cai oricate ( eu am luat trei intr-un an cu cca 500 E / buc) .Oricum putini au in LRS motoare noi . Putem face doi in barca cu 20-30 de cai lejer .
Nu mai zic de faptul ca poti simplu concura in doi cu dotarile actuale . Niciodata nu vor :wallbash: fi toti egali ( tu oricum esti "mai egal " decat multi bestie ) !
Sunt curios de sondaj ! Chiar toti care vor asta sunt cretini , excentrici sau bogati cu bass boot ? Or fi putini ?
De unde le-o fi venit ? OK! poate sunt unii cu orgolii cu probleme in a gasi pe cineva compatibil ca si coechipier pt ca ei sunt "mot " . Nu impune nimeni nimic dar sa discutam toate aspectele . Sunt atatea tari care au campionate de doi in barca , concursurile la care trimitem ECHIPE sunt asa ... chiar suntem toti cretini ? Nu mai zic de " echipe " fortate care rezulta in urma competitiei si in care " coechipierii " se injura . scot cutitul in barca si se scuipa in timpul mansei in cadrul unui CM !
Pai asta vrem ? Echipe fortate cu coechipieri incompatibili si de cojunctura ? Majoritatea tarilor trimit ECHIPELE castigatoare ... nu incropeli . OK! facem campinat tot asa dar cautam competitii individuale !

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 22 Ian 2013, 16:42

Adelin scrie: Chiar, uite o idee buna.Gyorg, de ce nu pui emisiunea undeva pe net?!...chiar pe You Tube, sau oriunde vrei, sa vedem ce rating face.Ca sa vezi ca o emisiune buna chiar prinde publicul...doar sa fie facuta bine! :wink:
o sa o ridic pe youtube cat de curand!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 22 Ian 2013, 17:09

sofoneamihai scrie: Sunt atatea tari care au campionate de doi in barca , concursurile la care trimitem ECHIPE sunt asa ... chiar suntem toti cretini ? Nu mai zic de " echipe " fortate care rezulta in urma competitiei si in care " coechipierii " se injura . scot cutitul in barca si se scuipa in timpul mansei in cadrul unui CM !
Pai asta vrem ? Echipe fortate cu coechipieri incompatibili si de cojunctura ? Majoritatea tarilor trimit ECHIPELE castigatoare ... nu incropeli . OK! facem campinat tot asa dar cautam competitii individuale !
Sofoclea intri pe teren minat, poti sa nominalizezi care tari au selectie la CM pe echipe?
Chiar si la bass, in afara de Portugalia si Spania, nu stiu alte echipe sa faca selectie pe echipe. America a venit cu Yamamoto si nevasta-sa intr-o echipa. Mai informeaza-te si vorbim...

Pai daca ai avut un incident intr-o competitie mondiala, ce faci, schimbi modul de selectie nationala?
Nu este mai simplu sa eviti astfel de incidente, asa cum a procedat si LRS-ul cand a suspendat sportivul in cauza (o decizie foarte pertinenta, dealtfel)?

Inainte de respectivul incident am propus ca LRS-ul sa adopte o decizie prin care capitanul sa aiba dreptul de a schimba titularul/titularii asa cum doreste sau determinat de anumite situatii (ca si cea indicata de tine). Daca nu crezi, poti sa-ti dau cateva nume care stiu de propunerea mea. Mai mult decat atat, tot atunci am propus ca si capitanul sa fie ales de catre echipa, nu ca si pana atunci de catre LRS, si asta datorita evitari unor astfel de situatii. Odata ce l-au ales, sunt obligati de a-i respecta deciziile in orice situatie. Lucru ce s-a si intamplat, dar din pacate propunerea cu inlocuirea se poate aplica, dar numai dupa adoptarea deciziei din motive de inteles.

P.S. in calitatea ta de "presedinte" la Drill, chiar sunt curios, poti sa-mi zici si mie cum sunt echipele formate :wink: :D
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Ian 2013, 17:29

Abia astept! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2013, 17:45

Gyorg scrie:
Adelin scrie: Chiar, uite o idee buna.Gyorg, de ce nu pui emisiunea undeva pe net?!...chiar pe You Tube, sau oriunde vrei, sa vedem ce rating face.Ca sa vezi ca o emisiune buna chiar prinde publicul...doar sa fie facuta bine! :wink:
o sa o ridic pe youtube cat de curand!
Toti asteptam emisiunea asta de un an...te rog pune-o cat mai repede! Is curios sa vad ce impact are la public.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns