P?REREA VOASTR? CONTEAZ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: P?REREA VOASTR? CONTEAZ?

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Feb 2013, 11:35

Asa mergind lucurile , a ramas ca dinu sa-si completeze echipa e conducere cu cine si cind vrea...ca nu a mai gasit pe nimeni cu care sa lucreze e evident , dar asta nu inseamna gigi draga ca e victima cuiva ....decit propria lui victima.

Vali eu nu vreau sa-l victimizez pe Dinu..Nu..Si nici nu sint avocatul lui..
Dar sint niste fapte care graiesc de la sine..
Dupa ce postul de presedinte al L.R.S.,a ramas vacant,...nimeni...nu s-a oferit sa il ocupe..Daca gresesc ,si a fost cineva care sa doreasca sa il ocupe ,si Dinu la inghiontit la o parte,asta nu stiu,si atunci gresesc,dar nu cred ca a fost asa..

Deci,Dinu,a luat pe umerii lui ceva ce nimeni nu vroia sa faca.Punct.

De ce aceia care il criticau,si aici nu ma refer la tine,sint altii,am vazut pe defunctul forum,nu au luat ei insisi pe umerii lor ce inseamna presedintia L.R.S.???Pentru ca ulterior sa miriie pe la colturi....
''-hirrrrrr....conducere e de vina"
Nu-i corect oameni buni,nu-i corect..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Feb 2013, 11:48

R?spunsul la problemele LRS sunt simple, dar nimeni nu vrea s? le rosteasc?. Totul pleac? de la modul cum s-a constituit LRS, ca federa?ie, f?r? s? fie întradev?r federa?ie. Pentru cine îi cite?te statutul la cap. Scopul si Obiectivele LRS, o s? constate, f?r? a fi mare filozof, c? aceste atribu?ii sunt atribuite prin lege federa?iilor sportive na?ionale(art. 37 din L.69/2000). Nebeneficiind de drepturile ?i statutul de interes na?ional ?i de utilitate public? ale unei federa?ii sportive, LRS trebuie s? bage mâna în jeb pentru a se face c? organizeaz? pescuitul sportiv, chiar ?i pe o singur? prob? sportiv? cum ar fi spinningul. Ar trebui analizat cum se stabilesc pistele de competi?ii ?i pe ce criterii. Dac? ar fi federa?ie sportiv?, ar beneficia de prevederile art. 82 din Legea nr. 69/2000 care spune nici mai mult nici mai pu?in c? accesul pe luciul de ap? pentru preg?tire ?i competi?ii este cu prioritate ?i gratuit. O simpl? socoteal? f?cut? prin bilan?ul LRS (aflat pe web site-ul ministerului de finan?e, se constat? c? cele mai mari sume cheltuite (sute de milioane) se pl?tesc pentru achitarea taxelor pentru b??i, de?i acestea sunt ape publice, unele concesionate de priva?i, dar la care structurile sportive recunoscute au accesul gratuit potrivit legii sportului. Las la o parte banii pl?ti?i la ni?te asocia?ii (pentru prest?ri servicii :lol: :lol: :lol: :lol: ) pentru arbitraj. De ce nu este în stare s?-?i fac? propriu corp de arbitraj? Pentru c? acest lucru este atributul federa?iei sportive na?ionale.
Astea sunt problemele reale ale LRS ?i de aceea sus?in c? aceast? structur? (f?cut? cu forcepsul) nu are ?anse s? reziste. Ce va face dup? autorizarea FRPS? V?d c? acest lucru nu este luat în calcul de c?tre nimeni, de?i ar fi trebuit luat în calcul prioritar ?i s? fi r?spuns (cluburile) invita?iilor f?cute la constituirea federa?iei.
O alt? problem?, observat? de c?tre orice persoan? care a urm?rit acest fenomen, este continua b?l?c?real? ?i luptele intestine din interiorul LRS. Lipsa unei strategii coerente (elaborarea acesteia este prins? în statutul LRS, de?i este atributul federa?iei sportive na?ionale :lol: :lol: :lol: :lol: ) este cea care a dus la disolu?ia LRS (disolu?ie care dup? p?rerea mea este iremediabil?). Respectarea regulamentelor (multe inexistente, conform legii pentru o structur? sportiv? recunoscut?) a creat aceast? stare de debandad? recunoscut? de toat? lumea. Darea cu presupusul a oric?rui neavenit, duce în derizoriu ?i face inaplicabil? orice hot?râre a Adun?rii generale, singura autoritate de decizie ?i control pentru orice persoan? juridic? de drept privat. Punctul meu de vedere, având în vedere observa?iile de mai sus, este c? LRS este într-o fund?tur? din care nu mai poate ie?i. Decizia este acum în mâinile cluburilor sportive (majoritatea covâr?itoare recunoscute ?i autorizate ca structuri sportive ) care trebuie s? se decid? în ce direc?ie trebuie s? mearg?. Acolo unde legea sportului prin art. 24 le trimite pentru a participa la competi?iile sportive oficiale, sau s? continue aceast? lambad? care va duce la desfiin?area lor. Decizia le apar?ine ?i ?i-o pot exprima la proxima adunare general?. Sunt convins c?, în marea lor majoritate, sunt convinse de preciz?rile de mai sus.
Succes!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Feb 2013, 12:01

se pl?tesc pentru achitarea taxelor pentru b??i, de?i acestea sunt ape publice, unele concesionate de priva?i, dar la care structurile sportive recunoscute au accesul gratuit potrivit legii sportului.
Brae,io zic sa iti pastilutza..
Cind o sa mergi domnia ta la Radutza si o sa-l convingi sa iti dea Sarulestiul pentru concursuri de spinnning mocca,pe baza interpretarilor domniei tale :lol: :lol: ,eu o sa ma inscriu in Federatie..

.

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 06 Feb 2013, 12:02

Popescule esti penibil si cazut de mult in derizoriu! :wallbash: :wallbash: I-ati un concediu cu plata din FRPS si dute unde a intarcat mutu iapa. :censored: :fluch

O intrebare pentru colegii din LRS: De ce se vehiculeaza si data de 15 februarie pe forum cand se stie ca AG e pe 9 februarie. Ce se mai intampla pe 15 feb vis-a-vis de LRS?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Feb 2013, 12:03

semlecangheorghe scrie:
se pl?tesc pentru achitarea taxelor pentru b??i, de?i acestea sunt ape publice, unele concesionate de priva?i, dar la care structurile sportive recunoscute au accesul gratuit potrivit legii sportului.
Cind o sa mergi domnia ta la Radutza si o sa-l convingi sa iti dea Sarulestiul pentru concursuri de spinnning mocca,pe baza interpretarilor domniei tale :lol: :lol: ,eu o sa ma inscriu in Federatie..
Da. Am discutat cu dl. R?du??. Din p?cate nu te po?i înscrie în federa?ie. E?ti un nimeni. În federa?ie se înscriu cluburile sportive.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Feb 2013, 12:03

luptele intestine
:lol: :lol: :lol:

Mah,tu nici 'intestine'nu ai la federatia de carton...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Feb 2013, 12:07

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:
Da. Am discutat cu dl. R?du??. Din p?cate nu te po?i înscrie în federa?ie. E?ti un nimeni. În federa?ie se înscriu cluburile sportive.

Da,da,imi imaginez faza... :lol: :lol: Radutza zicea ceva de genul...
''-Da,da, sigur,domnule Popescu,ne cerem scuze, ca nu v-am oferit pina acuma gratis Sarulestiul,intr-adevar ,eroarea este de neiertat pentru noi"",in timp ce ii facea semn discret lui Paco sa sune dupa aia cu halate albe.. :lol: :lol: :lol:

Despre medierea presedintelui Romaniei,nici nu am curaj sa imi imaginez.. :lol: :lol: :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Feb 2013, 12:09

Evi?i r?spunsul la concret? Pe 2011 ALRS a cheltuit 117953 lei, ?i a avut venituri de 95448 lei. De unde a provenit diferen???
Defalcarea cheltuielilor ar ar?ta exact ce am sus?inut eu.
Lucian BC,
Nu te enerva c?-?i cre?te colesterolul. Ce este deplasat în ceea ce am spus? Sau nu am dreptul la opinie pe un forum public? Spune-o drept, nu cu invective! S-ar putea ca timpul s? ne aduc? odat? fa?? în fa?? ?i o s?-mi fie mil? de jena ta.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Feb 2013, 12:10

Ce va face dup? autorizarea FRPS?
Cred ca so blocat glisiera la sertarul cu c.i.s.-ul..ar trebui sa chemati un ....timplar :lol: :lol: :lol: :lol:

Cum suna.....existenta federatiei sta in mina unui timplar????? :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Feb 2013, 12:12

apsalba scrie:Evi?i r?spunsul la concret? Pe 2011 ALRS a cheltuit 117953 lei, ?i a avut venituri de 95448 lei. De unde a provenit diferen???
Defalcarea cheltuielilor ar ar?ta exact ce am sus?inut eu.
Lucian BC,
Nu te enerva c?-?i cre?te colesterolul. Ce este deplasat în ceea ce am spus? Sau nu am dreptul la opinie pe un forum public? Spune-o drept, nu cu invective! S-ar putea ca timpul s? ne aduc? odat? fa?? în fa?? ?i o s?-mi fie mil? de jena ta.

Nu evit nimic,doar ca ai gresit adresa ,eu nefiind trezorier in L.R.S.,ca sa iti stiu raspunde..

.

Scrie răspuns